- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Merhaba kızlar bende bekle bekle dayanamadık aradık uzmanımızı 4 ay olacak neredeyse daha ev ziyareti olmadı bursada sıra erken geliyor diye bildiğim için işlerimizin çabuk ilerleyeceğini düşünmüştüm ama uzmanımız bu sene kız yok hep erkek olduğu için erkek isteyen ailelere yöneldiğini söyledi bize daha önümüzdeki haftalarda geleceğini söyledi ben daha etken gelir diye bekliyordum ama Hayırlısı artık beklemesi hayal etmedi bile güzel Allah gönlümüze göre versin inşallah
Evet canım kısmet gerçektende Hayırlısı inşallah teşekkür ederim verdiğin bilgiler için bizede yakın zamanda gelir o zaman geç olsun güç Olmasın inşallah arkadaşımBenim de bir arkadaşım kız için bekliyor Bursa'da. 4 ay falan oldu daha yeni ev ziyaretine geldiler.. Bursa'daki eski uzman doğum yaptı ve 2 sene izne ayrıldı. Yeni uzman da ancak dosyaları vs tanıyor sanırım... Bundan dolayı da biraz uzamış olabilir.. Ayrıca arkadaşıma da aynı şeyi söylemişler.. Kız olmadığından bahsetmişler... Kısmet arkadaşım... İnşşş çabukca ilerler herşey....
Merhaba,
blogum yeni olduğu için sanırım google çıkmıyor. heyecan-dorukta blogsport.com.tr şeklinde araya nokta koymanız gerekli.
Ben burdan linki tam olarak paylaşamıyorum. http://heyecan-dorukta.kadinlarkulubu.com.tr/ link paylaştığımda bu şekilde çıkıyor sizler (kadınlarklubu ) yazan yeri blogspot olarak değiştirip denerseniz ulaşabilirsiniz.Her gün yeni bir paylaşım yapmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim ilginize..
Kızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ara ara fırsat bulup yazamadım hiç ama bugün içim içime sıgmıyor evlat edinmek için başvurduk bizde ve bugün ev ziyareti için uzamanımız gelicek ama ben çok tedirginim nasıl geçiçek diye bana verebilecek tavsiyeniz varmı ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım ?
Herkese merhabaİzmirin ilk bebeği geldi
İnşallah tez vakitte devamı da gelir
3. Ayda masal kavuştu
Çok yakın aylarda başvurmuş izmirliler
Peşpeşe inşallah kavuşursunuz
Çok mutluyum
Bacım çoook sevindim
Hayırlı uğurlu bereketli olsun
3. Ayda derken 3. Ay başvuru olarak kavuşmuş diğer İzmir den başvuranlar da yakın aylar sıraları yaklaşmış diye yazdımHerkese merhaba
Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bebeğime kavuşmamın mutluluğunu yaşarken nedeni zaman nın paylaşmış olduğu bu Mesajı dayanak alarak bizi kuruma şikayet eden ve arkasından torpille parayla bebeğimize kavuştuğumuzu ima eden mesajlarla çok Üzüldük. Biz Mart ayında yani 3. Ayda Başvuruda bulunduk 17 ay sonra bebeğimize Kavuştuk Zaman'ın mesajından 3 ayda kavuşmuşuz gibi bir anlam çıkarılmış. Bizler birbirimize bunu yaparsak dışarıdakiler neler yapmaz. Lütfen insanları ve kurumları yargılarken çok Düşünelim yazdıklarımızın ne sonuçlar doğurabileceğini hesaplamaya çalışalım. O çok eleştirdiğiniz kurum Çalışanları sizin mucizenize tanıklık ediyorlar bunu unutmayın.
En kısa zamanda evlerinizin kucaklarınızın evlat kokusuyla dolmasını diliyerek bu forumdan ayrılıyorum.
Sevgiyle kalın, asla vazgeçmeyin
Acaba bize de ne zaman gelirler :-(Merhaba kızlar bende bekle bekle dayanamadık aradık uzmanımızı 4 ay olacak neredeyse daha ev ziyareti olmadı bursada sıra erken geliyor diye bildiğim için işlerimizin çabuk ilerleyeceğini düşünmüştüm ama uzmanımız bu sene kız yok hep erkek olduğu için erkek isteyen ailelere yöneldiğini söyledi bize daha önümüzdeki haftalarda geleceğini söyledi ben daha etken gelir diye bekliyordum ama Hayırlısı artık beklemesi hayal etmedi bile güzel Allah gönlümüze göre versin inşallah
Ev ziyaretiniz insallah guzel gecmistir.Bizide bilgilendirebilir misiniz nerden basvurmustunuzKızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ara ara fırsat bulup yazamadım hiç ama bugün içim içime sıgmıyor evlat edinmek için başvurduk bizde ve bugün ev ziyareti için uzamanımız gelicek ama ben çok tedirginim nasıl geçiçek diye bana verebilecek tavsiyeniz varmı ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım ?
Bilmiyorum canım bayağı oldu ama Hayırlısı artık önümüzdeki hafta 4 ay olacak önümüzdeki haftalarda geliriz dediler inşallah geldiklerinde yazacağım canım haber vereceğimAcaba bize de ne zaman gelirler :-(
Bilmiyorum canım bayağı oldu ama Hayırlısı artık önümüzdeki hafta 4 ay olacak önümüzdeki haftalarda geliriz dediler inşallah geldiklerinde yazacağım canım haber vereceğim
Tmm canim insallah herşey guzel gecerBilmiyorum canım bayağı oldu ama Hayırlısı artık önümüzdeki hafta 4 ay olacak önümüzdeki haftalarda geliriz dediler inşallah geldiklerinde yazacağım canım haber vereceğim
Hayırlı olsun belkide şimdiye kadar en çok heyecanla beklediğin misafirler. Bilirimmmmm ne heyecan ne endise vardir ama gittiklerinde kuş gibi olursun .inşallah güzel geçmiştir ...Bu bekleyiş ler çok güzel ..düşünüyorum hayal ediyorum , evladimizi kucağimiza alacağımizda gün bizim için doğacak bizde yeniden doğacağiz güzel düşün arkadaşım bu bekleyiş bu sabrın mükafatı cokkkkkkkkk guzelll bol şans ve aylar çabucak geçsin diye dua ediyorum artık bizler için ...sevgilerKızlar yazdıklarınızı takip ediyorum ara ara fırsat bulup yazamadım hiç ama bugün içim içime sıgmıyor evlat edinmek için başvurduk bizde ve bugün ev ziyareti için uzamanımız gelicek ama ben çok tedirginim nasıl geçiçek diye bana verebilecek tavsiyeniz varmı ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım ?
Zaten sinirliyim üstüne bir de bu mesaj
Yahu anlamıyorum madem öyle o şikayet eden arkadaş neden özelden yazıp sormamış
Yada neden listeye bakmamış
Yavrusuna kavuşan bir aileyi benim yazdığım mesajı yanlış yorumlayarak şikayet edilmesi hiç hoş değil
Buna dayanak olarak madem benim mesajımı gösterdiniz birde zahmet edip özelden sorsaydınız ya
Bacılar hiçbir ailenin sırf benim mesajımı yanlış anlayıp da böyle bir rahatsızlık yaşatılmasını istemiyorum
Amacım asla bu olmadı
Demek ki ben kendimi ifade edemiyorum
Ettiklerim de yanlış yorumlanıp bir aileyi üzdü
Onun için forumdan ayrılıyorum
Hepiniz inşallah çok yakında yavrularınıza kavuşursunuz
Sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?