Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
biz kararımızı verdikten sonra bu formu keşfettim başvuru yaptıkdan sonra burayı gördum eşimde bende evlat istiyorduk bunu ikimizde biliyorduk doğal yollarla olması cok zordu veya olabilir ama bu senelere yıllara zorlu sureçler demekdi ilk ameliyat eşim oldu sonuç negatif cıkınca daha fazla zaman kaybetmek istemiyorduk biz evlat hasreti cekiyoruz orda anne babasını bekleyen minik yurekler var kader bu diye duşunmekde lazım birbirimizi tamamlıcaz biz evlat edinmicezde kim edincek dunyanın bir duzeni var kendim doğuramıyorum diye ömrumu evlat hasretiyle heba boşa geçirmek cok saçma

Merhabalar aranizda memur olan var mi ya da ogretmen . Ucrestsiz dogum izinleri evlat edinenlerde de oluyor mu

Cvplariniz icin cok ama cok tesekr ederim.
Esimle artik rahatca bu konuyu konusabiliyorum.
Daha onceleri lafini bile etmezdi kotu olurdu.
Artik bizi nelerin bekliyebildigini dusunup konusuyoruz.
Ama yinede ikimizinde kafasinda acabalar var ve biz bunlardan kurtulabilirmiyiz bilmiyoruz.
Basvuru yapmak cozum gibi gelmiyo yuzde yuz emin olmadan.
Sadece sunu merak ediyorum sizlerde bizim gibi muallakta kaldinizmi endiseleriniz oldumu.
Ya lariniz acabalariniz hala varmi.
Yoksa bi bizemi has bi durum anliyamadim.

Ayrica istanbuldan basvuru icin nereye muracat etmek yada nereyi aramak gerekiyo.

Offf off rabbim yardimcimiz olsun insallah.
Bu yolda rabbim kimseyi uzmesin bol bol sevindirsin.
Cunku bu yolllara gelene kadar cok badirelerden gectik hepimiz kolay olmadi.
Hakkettik birazcik mutlulugu

0212 361 10 36 Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı kurumunu arayın randevu alın ilk görüşme için gittiğinızde size gereken tüm bilgileri vereceklerdir istenilen evraklar listesi vs bir an once başvurunuzu yapın öyle rahatlayacaksiniz ki inanın beklemek bile güzel kucaginiza alacağınız Evladınızı ...Yolunuz açık olsun bir an önce kavusun ...sevgiler.. hayırlı olsun

arkadaşlar merhaba uzun süredir girmemiştim fındığa gittim fındık toplamaya :) geldim temizlik bittim...sıraları yaklaşmış arkadaşlar var ne güzel tez zamanda kavuşursunuz inşallah tabi bizde kurumu aradım sıramız ilerledimi diye yerinde sayıyor 12 sıradayız bir sene olucak başvuralı moralim bozuldu ... ben yaza doğru gelir diye kendimi hazırlamıştım ama seneye yaza belki bu gidişle

canım aynı benim hislerimi sen anlatmışsın. Benim de eşim 2.tedavi yarıda kalınca bana kendi dedi. evlat ediniriz üzülme.. ama aradan zaman geçince vazgeçtiğini söyledi.yok ben sevemem ısınamam falan filan. Çünkü 3.tedaviye karar vermiştik. hala doğal olacağına inanıyor. işte açıkçası onların hislerine ben güvenmiyorum. Birden değişiyorlar. ama sen kendinle ilgili asla olumsuz düşünme,gönülden bunu istiyorsun,asla bıkmazsın. inşallah onun düşüncesi de olumlu olur. onlar ancak baba olduklarını biraz zaman geçince anlıyorlar. ben de istiyorumki gönülden desin ben evlat edinmek istiyorum diye.ilerde pişmanlık yaşamak istemiyorum.

merhaba karar verme aşaması oldukça sıkıntılı bir süreç. Zaman alabilir. Birbirinize zaman tanımanız gerek.
Tavsiyem çokta uzun süre beklememeniz yönünde. Bir yazınızda bu sayfaları okuyunca gaza mı geliyorum? acaba demişsiniz. Evet gaza gelin.. Bunun sonucu dünyanın en güzel varlığına ulaşacaksınız. Biz kararımızı vermiştik yinede eğrioturup doğru konuşmak gerekirse doğru mu? yanlış mı adım atıyoruz diye birkaç ay bekledik. Bu arada araştırmaya başladık . Eşime burda okuduğum kavuşma hikayelerini hep okudum. Beraber karar aşamasını birlikte yaşadık. Sürecin uzun olduğunu okuyunca zaman kaybetmemeye karar verdik. O ilk başvurunuzu yaptığınız andan
itibaren yüreğinize bir kelebek konuyor. Ve o kelebek uçmadan orada bekliyor taki siz tüm prosödürleri bekleyip
kucağınıza alana kadar. Eminim kalbiniz doğru kararı verecektir. Yavrunuz sizi bekliyor olacak..
Bizim yaşadıklarımızı merak ederseniz bir blog paylaşıyorum. Oradan okuyabilirsiniz. Eminim kendinizden birşeyler bulacaksınız.
heyecan-dorukta blogspot com tr (aralara . koyarsınız)

Okudum blogunuzu bastan sona kadar.cok guzel bisey yapmissiniz gunluk gibi olmus.
Hislerinizi neler yasadiginizi.
Daha guzrl mutlu kavusma hikayenizide okumak istiyorum ordan.
Ama yavrunuz gelincede yazin lutfen takipteyim

Demekki herkes bi ayrima dusebiliyo kolay bi karar degil.
Aldik olmadi degitirelim gibi bisey degil.
Muyluluga adim atmak sadece dilegim.
Esimin mutlu oldugunu gormek istiyorum.
Buyun gun cizgi film izlemek istiyorum bende :))
Evin heryani oyuncak daginikligiyla dolsun istiyorum.
Cok bisey istemiyoruz aslinda.
Dun asagi katta oturan bayan cocugunu kucagina almis disariyi sryrediyolardi.
Dedimki acaba kollarinda tuttugu guzelligin farkindami.
Neler hissediyo acaba.
Rabbim kimseyi muhtac etmesin.pisman etmesin insallah.
Siz neyaptiniz.basvuru yaptinizmi

Okudum blogunuzu bastan sona kadar.cok guzel bisey yapmissiniz gunluk gibi olmus.
Hislerinizi neler yasadiginizi.
Daha guzrl mutlu kavusma hikayenizide okumak istiyorum ordan.
Ama yavrunuz gelincede yazin lutfen takipteyim

Bizim oğlumuz,canımız geldi. Darısı başınıza inşallah. Bu sebebple bu kadar net hislerimi yazabiliyorum.
Eşimin mutlu olduğunu görmek istiyorum demişsin?
Birbirinizin gözlerinde göreceksiniz o ilk anda kucağınıza aldığınızda. Ben hep dua ettim. Allahım gönlümü
ikilemde bırakma. Bu benim yavrum mu? diye sormak zorunda kalmayayım diye. Çok dua ettim.
Rabbim gönlümüze göre hisler verdi ve aşık olduk....

Seni okadar iyi anliyorumki burdaki herkes anlıyordur eminimki..bende 4 basarisiz tup bebek denemesi yasamis bir insanim..her tedavinin sonun da acaip psikolojik yikim yasadim ama her defasindaa şunu dusunerek kendimi toparladim,dedimki daha beteri var hayatta belki boylesi hayirlisi demekki dedim bu da bizim sınavımiz,esim de cok yikiliyordu bir yandanda beni teselli ediyordu..bence sorunun kimde olduğuna takilma kendini suclama hersey kader kismet..bende esime istiyorsan kıbrısa gideriz donasyon yaparım sen istiyorsan dedim çocuk senin %50 genetigine sahip olur dedim ama eşim ona asiri karşı bir insan.ya zaten genetik nedir ki bir cocuga emek harcayarak anne baba olunur bence ama herkesin dusuncesi farkli tabiiki..kesinlikle esine zaman tani sonucu olumlu olacak emin olabilirsin..bak bizde de esim vesile oldu sosyal hizmetlere basvurrumuzda o da bana zaman tanidi ben 1 ay düşündüm taşındım,cunki psikolojik olarak ıyı değildim önce kendimi duzeltemem gerekiyordu..şimdi de haftaya ev ziyaretine gelecekler..herseyin hayırlısi olsun kendini telkin et herzaman önemli olan sağlık evinizdeki huzur arkadasim..kendi kendini telkin hic pes etme hic kendini üzme kendini gün doğmadan neler doğar hayatta..

Bilogunuzu bende merak ettim biran önce okuyacam :) bizde de hep evlat edinme düşüncesi vardi ama iş ciddiye binince çok düşündük özellikle ben ,çünkü eşim düşünmüş kararini vermisti benden önce..cok ciddiye alinmasi gerek iyi dusunmek lazimm cunku bunun geri dönüşü yok..bu forum benim kararimi netlestirdi kesinlikle kendimi sansli hissediyorum bu yuzden..hayirlisi olsun hepimiz için..

Acaba lari olan sevgili arkadaslarimm, Suna emin olun kii yavrunu za kavustugunuzda , annem mm deyip size sarildigindaa, ahh diyeceksiniz neler dusunuyodummm neler.... ne olur geç kalmayın. . Bir bakışı bir gülüşü dünyalara bedel... bizim fıstık büyüdü de şuanda elimden tetelefonu kaçırma yya çalışıyor cadi..

başvuru yapamadık eşim baştan görüşelim dedi.sonra vazgeçtim dedi. Çünkü bir tedavi daha olacağız. onu atlattıktan sonra eğer ikna olmassa,niyetim koruyucu aile olmak ona hayır demiyor. belki de hisleri karışık. koruyucu aile olduğunda bence daha da çok isteyecek.erkekler o duyguyu sonradan ediniyorlar. yaşayacak ve o bebek baba dedikçe belki de bunu evlat edinelim diyecek. evlendiğimizin ilk zamanları çocuk istemiyordu.olmasa da olur diyordu. şimdi ise olsun diye mücadele veriyor. demekki zamanla fikirleri değişiyor. ben şuna inanıyorum, zamanla daha yoğun duyguyla isteyecekler

aslında bu acaba sorularını ben de kendime sormuştum. en çok sorduğum da gece ağladığında kıyamayıp uykumun en tatlı yerinde uykumu bozarmıyım olmuştu. ama zamanla yapabileceğimi anladım. oysa ben hep sanıyordumki kendin doğurunca kıyamıyordun. oysa şimdi o düşüncemden eser yok :)

evet bu konu hassas konu zorlamamak lazım. içinden gelmeden yaparsa ilerleyen zamanda sorunlar çıkar. bir de sorun eşindeyse daha da sıkıntılar olabiliyor. benim genel sorun eşimde olduğu için çok baskı yapmak istemiyorum. birara 3.tedavi için baskı yaptığımda bana sen benimle çocuk için mi evlendin.sorun sende olsa hergün kafanda sürekli bu konuyu açsam ne yapardın dedi. vs vs. ama şimdi ise 3.tedaviye umut bağladı. bir de aynen dediğin gibi hayırlı olanı dilemek lazım. Bir evlat edinen kişi vardı, çok istemiş ısrar etmiş. sonra evlat edinmiş çocuk ilerleyen zamanda sakatlığı ortaya çıkmış. kocasıyla boşandıklarında kocası sen istedin benim çocuğum değil demiş. kadını öylece ortada bırakmış çocukla. zor bir durum. gerçekten hayırlısı demek lazım

Bugun aradim randevu almak icin.
İlk istedikleri sey diploma oldu.
Mutlaka getirmeliymisiz.
Benmki acikogretimde.
Bakalim ins alabilirim.
Ama bukadar onemlimiki diploma yani ne alaka.
Okur yazar olmasaydim bile kabul etmiceklermiydi.
Bakalim bismillah dedik girdik bu yola rabbim yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…