Canm insallah tedaviniz hayirlisiyla sonuclanir.evet bu konu hassas konu zorlamamak lazım. içinden gelmeden yaparsa ilerleyen zamanda sorunlar çıkar. bir de sorun eşindeyse daha da sıkıntılar olabiliyor. benim genel sorun eşimde olduğu için çok baskı yapmak istemiyorum. birara 3.tedavi için baskı yaptığımda bana sen benimle çocuk için mi evlendin.sorun sende olsa hergün kafanda sürekli bu konuyu açsam ne yapardın dedi. vs vs. ama şimdi ise 3.tedaviye umut bağladı. bir de aynen dediğin gibi hayırlı olanı dilemek lazım. Bir evlat edinen kişi vardı, çok istemiş ısrar etmiş. sonra evlat edinmiş çocuk ilerleyen zamanda sakatlığı ortaya çıkmış. kocasıyla boşandıklarında kocası sen istedin benim çocuğum değil demiş. kadını öylece ortada bırakmış çocukla. zor bir durum. gerçekten hayırlısı demek lazım
Ben blogta oglunuz geldikten sonrasini bulamadim.Bizim oğlumuz,canımız geldi. Darısı başınıza inşallah. Bu sebebple bu kadar net hislerimi yazabiliyorum.
Eşimin mutlu olduğunu görmek istiyorum demişsin?
Birbirinizin gözlerinde göreceksiniz o ilk anda kucağınıza aldığınızda. Ben hep dua ettim. Allahım gönlümü
ikilemde bırakma. Bu benim yavrum mu? diye sormak zorunda kalmayayım diye. Çok dua ettim.
Rabbim gönlümüze göre hisler verdi ve aşık olduk....
Canm sen listede varmisin.Bilogunuzu bende merak ettim biran önce okuyacam :) bizde de hep evlat edinme düşüncesi vardi ama iş ciddiye binince çok düşündük özellikle ben ,çünkü eşim düşünmüş kararini vermisti benden önce..cok ciddiye alinmasi gerek iyi dusunmek lazimm cunku bunun geri dönüşü yok..bu forum benim kararimi netlestirdi kesinlikle kendimi sansli hissediyorum bu yuzden..hayirlisi olsun hepimiz için..
Ben blogta oglunuz geldikten sonrasini bulamadim.
Oyuzden bekliyodunuz zannettim.
Yazmadinizmi benmi bulamadim acaba.
Bizde erkek bebek istedigimizi soylicez.
Oglan annesi olmak nasil bisey.
Buarada rabbim gule gule buyutmeyi nasip etsin :)
Nekadarlikken geldi yavrunuz size.Canım her gün yeni bir sayfa yayınlamaya çalışıyorum. Oğlum geldikten sonrası da olacak. O sayfalara henüz gelmedik.
Erkek annesi olmak bir ayrıcalık. Kız annelerine haksızlık yapmayayım. Ama tarif edilmez bence yaşamalısın.
Allah sağlıkla kucağına versin. Hayırlısı olsun kararınız ve başvurunuz. Su gibi akıp geçsin.
heyecan-dorukta.blogspot com tr
Buyuk ihtimalle yarin yada pazartesi bizzat basvurumuzu yapicaz.Canım her gün yeni bir sayfa yayınlamaya çalışıyorum. Oğlum geldikten sonrası da olacak. O sayfalara henüz gelmedik.
Erkek annesi olmak bir ayrıcalık. Kız annelerine haksızlık yapmayayım. Ama tarif edilmez bence yaşamalısın.
Allah sağlıkla kucağına versin. Hayırlısı olsun kararınız ve başvurunuz. Su gibi akıp geçsin.
heyecan-dorukta.blogspot com tr
Nekadarlikken geldi yavrunuz size.
0_1 yasmi tercih ediliyo endin yoksa 0_3 aylikta tercih edebiliyomuyuz.
Valla rakiptryim yazin biran once :)
Neler yasadiniz neler yaptiniz zorlansinizmi.simdi kac yasinda.
İsmi doruk heralde.
Adiyla saniyla yasasin insallahh :))
aylık olarak tercih edinilebilio 1 yaş bize buyuk gelmişti 0-8 ay arası tercih ettikNekadarlikken geldi yavrunuz size.
0_1 yasmi tercih ediliyo endin yoksa 0_3 aylikta tercih edebiliyomuyuz.
Valla rakiptryim yazin biran once :)
Neler yasadiniz neler yaptiniz zorlansinizmi.simdi kac yasinda.
İsmi doruk heralde.
Adiyla saniyla yasasin insallahh :))
Kızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
evet canım diploma çok önemli komşumun yoktu kabul etmediler bu yüzden başvuramadılar malesefBugun aradim randevu almak icin.
İlk istedikleri sey diploma oldu.
Mutlaka getirmeliymisiz.
Benmki acikogretimde.
Bakalim ins alabilirim.
Ama bukadar onemlimiki diploma yani ne alaka.
Okur yazar olmasaydim bile kabul etmiceklermiydi.
Bakalim bismillah dedik girdik bu yola rabbim yardimcimiz olsun
çok sevindim bir hafta içinde eve zarf geliyor sıranız yazıyo hayırlı olsunnKızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
Evet canım güzel kısım kaldı inşallah tez zamanda kavuşuruz hepimiz iyi dileklerin için teşekkür ederimGüzel kısım kalmış artık Bursada işler hızlı gidiyor en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Saol arkadaşım uzmanımız önümüzdeki hafta Görüşmeye çağıracağını söyledi inşallah bekleyişlerimiz su gibi akar gider biran önce kavuşuruz canımçok sevindim bir hafta içinde eve zarf geliyor sıranız yazıyo hayırlı olsunn
iki tarafda bu bebeği istemeli eşlerin içinden gelmeli bu bebeğin tek annesi değil babasıda olcak babada sevgisini verebilmeli eşlerininz olumsuz duşunuyorsa zamana bırakın derim yavaş yavaş alıştırabilirsinz
Hayirli olsun.atlatmissiniz.Kızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
Ama heyecan dorukta deyince adi doruk sandim ben :)))Yaşadıklarımızı bir bir yazıyorum. 0-1 yaş tercih edebiliyorsunuz. Aylık olarak belirtilmiyor bildiğim kadarıyla.Süreç kolay değil tabiki ama tüm mücadeleye değer sonucu. Hayır oğlumun
adı doruk değil. Heyecanımın büyüklüğünü anlatmak istemiştim. Adını paylaşım yapmakta istemedim. Anlayışla karşılarsınız umarım. tşk. İlginize. Takibinize. Darısı bekleyen, isteyen herkese...
Teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza inşallah evet canım ben yanlış anlattım galiba onay yazımızı demek istedim evet doğru biliyorsun başvuru yaptıktan sonra evrakları teslim Günü'nden itibaren sıraya girmiş oluyorsunHayirli olsun.atlatmissiniz.
Ama basvuruyla birlikte zaten siraya girmis olmuyomusunuz.
Ben burda okumustum yanlis olmasinda basvuru tarihinden itibaren siranda ilerliyomus.
Benmi yanlis anladim.
Bilenler bilgindirebilirmiii
Nasıl geçti canim ay cok heycanlandim birdenKızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
Ne kadar kaldılar neler sordular lütfen benude aydınlatır misinKızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?