Ama yas araligini sinirlarsak bekleme suremiz uzar dimi.aylık olarak tercih edinilebilio 1 yaş bize buyuk gelmişti 0-8 ay arası tercih ettik
Nekadar sacma dimi.evet canım diploma çok önemli komşumun yoktu kabul etmediler bu yüzden başvuramadılar malesef
Çok sevindim cnm. Bir aşama daha atlamis oldunuz.Kızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
Merhaba canım çok fazla kalmadılar uzmanımız çok tatlı çok güleryüzlü Sağolsun aile Apartmanı'nda oturduğumuz için nasılsınız iyimisiniz filan dedi çocuk emniyet kilitlerine çok dikkat etti canım hazır edin pencerelerimizde yoktu onu takın dedi Bebeğin odasına baktı Güneş alıyormuş diye ama samimi bir bayan rahat ol canım benim oda sayısına baktı Görüşmeye çağıracağım artık dedi çok şükür bizim güzel geçti darısı başınızaNe kadar kaldılar neler sordular lütfen benude aydınlatır misin
Saol canım benim evet bir alana daha atladık son görüşmelerimizde inşallah atlatıp bebeğimize kavuşuruzÇok sevindim cnm. Bir aşama daha atlamis oldunuz.
Ne güzel allah tamamina erdirsin inşallah bu arada kaç yıldır bekliyorsunuzBen de güzel haber vereyim bizimde 5'e düşmüş sıramızHemen hemen aynı zamanlarda kavuşacağız bebeklerimize
Sağol canim benim insallah bizimde guzel geçer pencere kilidi ve guvenlik setinin aldık ama monte etmedik daha biraz rahatladım sankiMerhaba canım çok fazla kalmadılar uzmanımız çok tatlı çok güleryüzlü Sağolsun aile Apartmanı'nda oturduğumuz için nasılsınız iyimisiniz filan dedi çocuk emniyet kilitlerine çok dikkat etti canım hazır edin pencerelerimizde yoktu onu takın dedi Bebeğin odasına baktı Güneş alıyormuş diye ama samimi bir bayan rahat ol canım benim oda sayısına baktı Görüşmeye çağıracağım artık dedi çok şükür bizim güzel geçti darısı başınıza
Ama yas araligini sinirlarsak bekleme suremiz uzar dimi.
Enson 0_8 aymi var.mesela 0_5aylik olarak tercih edilebilirmii[/ istediğin gibi tercih edebilirsin ama 2 aylıkdan kucuk gelmez dedi cunku bebek kuruma gelir gelmez evlat verilmiyormuş ailesi çıkar diye vs biyolojik ailesi geri almak isterlerse birde diye ..
Peki esyalarin veya evin yeni eksiksiz olmasina bakilirmi.Merhaba canım çok fazla kalmadılar uzmanımız çok tatlı çok güleryüzlü Sağolsun aile Apartmanı'nda oturduğumuz için nasılsınız iyimisiniz filan dedi çocuk emniyet kilitlerine çok dikkat etti canım hazır edin pencerelerimizde yoktu onu takın dedi Bebeğin odasına baktı Güneş alıyormuş diye ama samimi bir bayan rahat ol canım benim oda sayısına baktı Görüşmeye çağıracağım artık dedi çok şükür bizim güzel geçti darısı başınıza
Bilmiyorum net olarak canım bizim evimiz yeni olduğu için böyle bir muhabbet geçmedi bilen arkadaşlarımız yazarsa daha net bilgi alırsınPeki esyalarin veya evin yeni eksiksiz olmasina bakilirmi.
Biz lojmandayiz.lijman dokuluyo cok eski.
Esyalarimda pek sifir sayilmaz.sorun olurmu bakarlarmi
bebek odası guneş göruyormu diye bakılıo birde cevrede park hastane okul yakınmı diye soruyorlar temiz ve duzenli olduğunda gerisinin önemi olcağını sanmıyorum bizim uzmanımız bebeğın odasını tek inceledi ..Peki esyalarin veya evin yeni eksiksiz olmasina bakilirmi.
Biz lojmandayiz.lijman dokuluyo cok eski.
Esyalarimda pek sifir sayilmaz.sorun olurmu bakarlarmi
benim gönlumde öyle istiyor inşallah gönlumuze göre nasip olur canım..2 _ 3 aylik guzel olurdu.nasip kismet isi birazda.saglikli hayirli olsunda
Yok canim daha siraya girmedik ki ama 1 eylulde gorusmeye gittik, 5 ekimde evrak teslim ettik..Canm sen listede varmisin.
0-1 sectimizde bize 1 yaşındada gelebilir dediler 1 yaş buyuk geldi bize 0-8 ay arası dedik öyle yazdıBebek odasi güneş alıyormu,hastaneye parka ne kadar uzaklıkta onlara bakiyoruz dediler bize..bide bize sade 0-1 yaş arasi icin basvuru yapabilirsiniz dediler öyle 0-6 aylik secme yokmus zaten genelde küçük oluyormus bebisler kısmet artik sağlıkli olsun da ben başka bise istemem zaten..Bide evet arkadaslar evrak ne zaman teslim edilirse o tarihi baz alarak siraya girmis olunuyor..bize çok şükür zorluk cikarmadilar inşallah eviminizide beğenirler..sonra komisyon toplanip yüzyüze görüsme yapacaklarmis.hepimiz icin hayirlisi olsun Allahim hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin..
Nasil habersiz geldiler çok şaşırdım önceden musaitmisiniz diye arar insan..sorunsuz gecmis neyseki hayirli olsun canim..Kızlar çok şükür bugün ev ziyaretimiz gerçekleşti. Habersiz geldiler birde baktım zil çaldı kapıdalar aylardır sabırsızlıkla bekliyordum Şükür'ki Buda geçti inşallah biran önce sıraya gireriz
aynen aramaları lazımdı evde olmasaydınız yhaNasil habersiz geldiler çok şaşırdım önceden musaitmisiniz diye arar insan..sorunsuz gecmis neyseki hayirli olsun canim..
Allahallah bizede ay secemiyorsunuz dediler zaten genelde çok küçük oluyor bebek geldiginde dediler..bizde 1 yasdan kucuk istiyorduk ilk yürüdüğünü görmek baska ilklerini görmek icin artik kismetimizde neyse o olacak :)0-1 sectimizde bize 1 yaşındada gelebilir dediler 1 yaş buyuk geldi bize 0-8 ay arası dedik öyle yazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?