Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
aylık olarak tercih edinilebilio 1 yaş bize buyuk gelmişti 0-8 ay arası tercih ettik
Ama yas araligini sinirlarsak bekleme suremiz uzar dimi.
Enson 0_8 aymi var.mesela 0_5aylik olarak tercih edilebilirmii

evet canım diploma çok önemli komşumun yoktu kabul etmediler bu yüzden başvuramadılar malesef
Nekadar sacma dimi.
Demekki okula gidemesek annelik hakkimizi elimizden alicaklar.
Yazik kadincagiza nekadar uzulmustur kimbilir..

İstanbulda oturanlar kac kisiyiz.
Bulusup tanismak cok isterdim.
Konusurduk bildiklerimizi bilmediklerimizi ogrenirdik.
Bebeklerine kavusanlarda gelirlerdi ne guzel olur.
Benm gibi dusunen varsa bi randevu falan ayarlasak.
Bebeklerimiz gelincede birbirimize destek olurduk

Ne kadar kaldılar neler sordular lütfen benude aydınlatır misin
Merhaba canım çok fazla kalmadılar uzmanımız çok tatlı çok güleryüzlü Sağolsun aile Apartmanı'nda oturduğumuz için nasılsınız iyimisiniz filan dedi çocuk emniyet kilitlerine çok dikkat etti canım hazır edin pencerelerimizde yoktu onu takın dedi Bebeğin odasına baktı Güneş alıyormuş diye ama samimi bir bayan rahat ol canım benim oda sayısına baktı Görüşmeye çağıracağım artık dedi çok şükür bizim güzel geçti darısı başınıza

Sağol canim benim insallah bizimde guzel geçer pencere kilidi ve guvenlik setinin aldık ama monte etmedik daha biraz rahatladım sanki

2 _ 3 aylik guzel olurdu.nasip kismet isi birazda.saglikli hayirli olsunda

Peki esyalarin veya evin yeni eksiksiz olmasina bakilirmi.
Biz lojmandayiz.lijman dokuluyo cok eski.
Esyalarimda pek sifir sayilmaz.sorun olurmu bakarlarmi

Bilmiyorum net olarak canım bizim evimiz yeni olduğu için böyle bir muhabbet geçmedi bilen arkadaşlarımız yazarsa daha net bilgi alırsın

bebek odası guneş göruyormu diye bakılıo birde cevrede park hastane okul yakınmı diye soruyorlar temiz ve duzenli olduğunda gerisinin önemi olcağını sanmıyorum bizim uzmanımız bebeğın odasını tek inceledi ..

Bebek odasi güneş alıyormu,hastaneye parka ne kadar uzaklıkta onlara bakiyoruz dediler bize..bide bize sade 0-1 yaş arasi icin basvuru yapabilirsiniz dediler öyle 0-6 aylik secme yokmus zaten genelde küçük oluyormus bebisler kısmet artik sağlıkli olsun da ben başka bise istemem zaten..Bide evet arkadaslar evrak ne zaman teslim edilirse o tarihi baz alarak siraya girmis olunuyor..bize çok şükür zorluk cikarmadilar inşallah eviminizide beğenirler..sonra komisyon toplanip yüzyüze görüsme yapacaklarmis.hepimiz icin hayirlisi olsun Allahim hepimize gönlümüzdekileri nasip etsin..

0-1 sectimizde bize 1 yaşındada gelebilir dediler 1 yaş buyuk geldi bize 0-8 ay arası dedik öyle yazdı

Nasil habersiz geldiler çok şaşırdım önceden musaitmisiniz diye arar insan..sorunsuz gecmis neyseki hayirli olsun canim..

0-1 sectimizde bize 1 yaşındada gelebilir dediler 1 yaş buyuk geldi bize 0-8 ay arası dedik öyle yazdı
Allahallah bizede ay secemiyorsunuz dediler zaten genelde çok küçük oluyor bebek geldiginde dediler..bizde 1 yasdan kucuk istiyorduk ilk yürüdüğünü görmek baska ilklerini görmek icin artik kismetimizde neyse o olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…