- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Evet canım herhalde evin her halini görmek için öyle yapıyorlar çok şükür güzel geçtiNasil habersiz geldiler çok şaşırdım önceden musaitmisiniz diye arar insan..sorunsuz gecmis neyseki hayirli olsun canim..
Bizede sali gelecek görevlimiz ama adam kac defa sordu musaitmisiniz diye degilseniz başka gün gelirim dedi..insallah sorunsuz geçer bizimkide :)Evet canım herhalde evin her halini görmek için öyle yapıyorlar çok şükür güzel geçti
Bizede sali gelecek görevlimiz ama adam kac defa sordu musaitmisiniz diye degilseniz başka gün gelirim dedi..insallah sorunsuz geçer bizimkide :)
Evet canım demekki heryerin sistemi aynı olmuyor inşallah sizde güzel bir şekilde atlatırsınuzBizede sali gelecek görevlimiz ama adam kac defa sordu musaitmisiniz diye degilseniz başka gün gelirim dedi..insallah sorunsuz geçer bizimkide :)
biz 5 göruşme yaptık 4 göruşmeyede eve gelindi hem heyecan hem stres bitirdik cok şukurBiz de ilçede olduğumuzdan dolayı sanırım, söylemişti şu gün gelicez diye. Uzak olduğumuz için evde olmama ihtimalimize karşı herhalde söylenmişti.. Geçen sene ramazan ayıydı . Hava nasıl sıcaktı.. Camda bekle beklee o sıcakta hoşafım çıkmıştı oruçlu oruçlu :) Bir araba görüyorum, evet sanırım resmi araca benziyor bu olabilir.. Yok bu olamaz.. Yaya mı gelecekler acaba biyere parkedip.. Falan filann, ne beklemiştim camda heyecanla.. Ve cocukk saat 5 oldu gelen giden yok... Yoğunluktan gelememişler... Ertesi gün gelmişlerdi..
Ama kızım geldikten sonraki kontrollere habersiz geldiler hep...
Yok canim daha siraya girmedik ki ama 1 eylulde gorusmeye gittik, 5 ekimde evrak teslim ettik..
hayırlı olsun surecininiz su gibi akıp gitsin inşallah hoşgeldiniz.Selamlar,
Ben de uzun süredir takip etmeme rağmen yeni katıldım aranıza. Biz de uzun sürmeyen bir karar aşamasını ardından başvurumuzu 4 eylül de yaptık. Ev ziyaretini bekliyoruz.
Allah ın mucizesi bir kız Bebek muhtemelen henüz doğmadı ama Türkiye nin herhangibir yerinde bizi bekliyor.
İnşallah isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ya karnında ya kalbinde büyüterek....
Canim sizde kız icin 0-1 yaş olarak mi yazdi.diğer arkadaşların yazdiginida okuyorum da böyle bir şey var miydi.zaten kendisi direk bize 0-1 yaş arası yazdıEvet canım demekki heryerin sistemi aynı olmuyor inşallah sizde güzel bir şekilde atlatırsınuz
Selamlar,
Ben de uzun süredir takip etmeme rağmen yeni katıldım aranıza. Biz de uzun sürmeyen bir karar aşamasını ardından başvurumuzu 4 eylül de yaptık. Ev ziyaretini bekliyoruz.
Allah ın mucizesi bir kız Bebek muhtemelen henüz doğmadı ama Türkiye nin herhangibir yerinde bizi bekliyor.
İnşallah isteyen herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır ya karnında ya kalbinde büyüterek....
Canim sizde kız icin 0-1 yaş olarak yazdi.diğer arkadaşların yazdiginida okuyorum da böyle bir şey var miydi.zaten kendisi direk bize 0-1 yaş arası yazdı
Selamlar,
Ewt canim :) dosya onaylaninca tam siraya girmiş hissedicem,o yüzden öyle dedim :)5 ekimde evrak teslim ettiyseniz 5 ekim itibariyle sıraya girmiş oluyorsunuz. sonraki görüşmeler yapılırken sıranız işliyor olacak
Hayırlı olsun başvurunuz canim..Selamlar,
Ewt canim :) dosya onaylaninca tam siraya girmiş hissedicem,o yüzden öyle dedim :)
Canim cok sağol cevaplarin icin benim yaşım 33 eşimin 38 hangimize göre belirlenir acabaBize de aylık falan olarak sormamıştı.. Direkt 0-1 yas arası yazmıştı... Ama bize söylediği şuydu uzmanın;. Yaşı sınırda olanlara genelde daha büyük bebekler veriliyormuş. Hani 3-4 aylığa yaşı yetmiyorsa, onlara 11-12 aylıklar veriliyormuş. Yaşımız zaten gençse ve minik bebekler varsa minikler veriliyormuş..
Canim cok sağol cevaplarin icin benim yaşım 33 eşimin 38 hangimize göre belirlenir acaba
Sağol canim kaç aylık olacağına pek takilmiyorum.ama bende çocuğum ilklerini beraber yaşamak isterim.allah hayirlisini nasip etsin.her zaman oyle söylüyorum.kismetimizde bahtimizda ne varsa onu yaşayıp gorcez.allahın izniyle şu aşamaları atlatalım da hayırlısıylaYaş ortalamanız 40 ı geçtiğinde örneğin 41 ise en kucuk 1 yaşında, 42 ise 2 yaşında gibi veriyorlar... Sizin ortalamanız (33+38)/2 = 35,5 oluyor. 40'dan kucuk olduğu için ortalamanız 0-1 yas arası alabiliyorsunuz. Örneğin ortalamanız 39-40 sınırlarında olsaydı bebekte kac aylık olacak hesaplarına giriliyor bildiğim kadarıyla...
Hayatışıltısı arkadaşıma da katılıyorum.. Çok şükür böyle bir sistem var da anne baba olabiliyoruz.. Çok da takılmayın derim.. Bir bebiş gelecek ne güzellllllll... 3 aylık 5 aylıkk 10 aylık... Arkadaşım 2 yaşında bir kız çocuğuna kavuştu... Şimdi 4 yaşında.. Ölüyorlar birbirleri için......
Bizde bugun ilk gorusmemizi yaptik.hayirli ugurlu olur insallah.Yok canim daha siraya girmedik ki ama 1 eylulde gorusmeye gittik, 5 ekimde evrak teslim ettik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?