Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Pardon yazinizo okumadan sormus bulundum.
Ozmn biran once evraklarimizi teslim edelim biz.
Ozgecmis kisminda daha cok zorlanicam gibime geliyo.
Ne yazarim bilmiyorum.
Simdiden baslicam yazmaya.duzeltmeler yapmam gerekir.

Evrakları teslim ettiğiniz gün sıraya girmiş oluyorsunuz.. Uzmanlar hep en uzun zamanları söylüyorlar.. (Sürekli arayıp sormayalım diye mi acaba :)) Değerlendirmenin o kadar uzun süreceğini sanmıyorum.. Sıranın gelme süresinden bahsetmiş olabilir belki de...

Sonrasindada konturolemi geliyolar bilmiyodum

Pardon yazinizo okumadan sormus bulundum.
Ozmn biran once evraklarimizi teslim edelim biz.
Ozgecmis kisminda daha cok zorlanicam gibime geliyo.
Ne yazarim bilmiyorum.
Simdiden baslicam yazmaya.duzeltmeler yapmam gerekir.

En çok zaman alan, hastane rapor işleri canım.. Diğerleri kolay... Ben 12 sayfa özgeçmiş yazmıştım.. Eşim de 8 sayfa.. En çok da kızımızla yapacaklarımızdan , hayallerimizden bahsetmiştik hep.. Önce bilgisayarda yazıp en son temize elde geçmiştim geçen sene ramazanda sahurlara kadar.... Bir örneğini saklıyorum hatta. İlerde kızıma okuturum diye... Onu ne kadar heyecanla beklediğimizi kızım da görmüş olurr.. Canım benim.. Çok şükür hayallerimizi yaşamaya başladık biz... Sizlerin de günleri su gibi akıp geçsinn inş.... Sarılın yavrularınıza...

Sonrasindada konturolemi geliyolar bilmiyodum

Tabii ki.. Bebeği aldığımız gibi nüfusumuza geçmiyor.. 1 yıl yanımızda kaldıktan sonra resmi olarak üzerimize geçiyor. Bu 1 yıl içinde de 3 ayda bir kez yani toplam 4 kez eve kontrole geliyorlar... 1 yılın sonunda mahkeme aşamasında da çocuğa nasıl baktığımıza dair vss rapor düzenliyorlar çünkü...

Hepinize teşekkürler. Başvuruyu Ankara dan yaptık. 0-1 yaş arası kız- kardeş ya da ikiz olabilir- farklı ilden olabilir dedik uzmanımız da Nail bey. Acaba aranızda uzmanı Nail bey olan var mı?

Canm beni hatirladinmi.ozelden cok destek olmustun bana.
Burda bikac soru sormustum saolasin usenmeyip icimi ferahlatmistin.
Ozmnlar esim gonullu degil diye dert yanmistim sana.
Atlattik cok sukur.
Bugun esimle birlikte basvurumuzu yaptik.
Bi gorsen benden once kosuyo:))
O mutlu artik.istiyo cani gonulden.
Hatta pabucum dama bile atilmaya baslandi simdiden :)
Bugun biseyler alcaktim kendime herzamn sen ne istersen diyen adam "al al ama bebegimiz gelene kadar "dedi )
Seninde dedigin gibi simdiden evde yeri var.

Canım benim çok çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun başvurunuz. en büyük adım atılmış, oo bundan sorası hızla gelir inşallah. zaman geçtikçe gör sen asıl o gönüllü olmayan eşini :) erkekler bizim gibi değil ama eninde sonunda içlerindeki o duygu uyanıyor sonra bizleri bile solluyorlar heves konusunda :)

alışverişini ufak ufak yap, büyük parçalara girme, oda hazır olup da içi boş olunca zor oluyor. çok erken başladım ben hazırlığa şimdi odaya giremiyorum. ama diğer taraftan misal ateş ölçer, havlu, nevresim veya çıkgırak tarzı şeyleri al gönlünce. nasıl olsa kullanılacak ve alışveriş yapmak sanırım bu dönemdeki en güzel terapi

tekrar hayırlı olsun diyorum, gelişmelerden mutlaka haberdar et, güzel haberlerini de alalım en kısa zamanda inşallah... sevgilerimi yolluyorum :)

Canmm cok saol guzel dileklerin icin.gonlunden ne geciyosa bizim icin 2 kati olsun senin icinde :)
Valla karar verdik hemen ertesi gun basvurmaya gittik.
Simdide elimde tel besiklere kangurulara bakiyoruz esimle :)
Artik yavas yavas almaya baslicaz valla gercekten resimlerine bile bakmak terapi oluyo.
Hayirlisiyla insallah kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz hepimiz

İyiki varsın ne güzel yazmış sın teşekkür ediyorum Sağol güzel yüreğine sağlık sevgilerrrr

Ne güzel olur ortak bir yerde buluşmak dileği ile sevgiler

Arkadaslar siranizi beklerken bebek icin hazirlik yapiyomusunuz.
Neler alinir mesela.
Bakiyorum almak isterim ama kac aylik gelir bilmiyorumki.
Yinede kendinizi tutamayip aldiginiz seyler varmi.
Yada olmazsa olmaz almamiz gerekenler neler

Arkadaslar siranizi beklerken bebek icin hazirlik yapiyomusunuz.
Neler alinir mesela.
Bakiyorum almak isterim ama kac aylik gelir bilmiyorumki.
Yinede kendinizi tutamayip aldiginiz seyler varmi.
Yada olmazsa olmaz almamiz gerekenler neler
Hem kaç aylık bilmiyoruz hem de kız erkek farketmez dedik. Yani hazırlık yapmam çok zor:)) uzmanımız zaten bebek geldikten sonra hepsini çıkar alırsınız diyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz işte.

Peki bunu ilk gorusmedemi yazdilar yoksa bizim dosyamiza bakacak memurami soylemeliyiz
Ben 25 yaşındayım eşimde 30 5yıllıkta evliyiz uzmanımızz yaşınız genç dedi 0_1yazınca 1yaşındada gelebilir dedi bilmiyordum aylık olurmu diye oda olur dedi bizde o yuzden 0_8ay olsun dedik zaten bebeklerde 3_4aylık oluyormuş ilk bırakılmadan bize gelene kadar belli prosedürler uygulandığı'nda

Himm anladim cnm.uzmanimiza soylerim bende.

Hem kaç aylık bilmiyoruz hem de kız erkek farketmez dedik. Yani hazırlık yapmam çok zor:)) uzmanımız zaten bebek geldikten sonra hepsini çıkar alırsınız diyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz işte.
Kiz erkek dediyseniz buyuk ihtimalle erkek geliyomus.burda okduklarimdan anlagim kadariyla.erkekte sira daha az oluyomus.
Biz erkek dedik.
Valla dun basvuruyu yaptik eve geldim butun gun besik araba kanguru arastirmaya girdim :)
Bizimkinin cinsiyeti belki oldugu icin icim rahat.
Ama yinede bi oda hazirlama icin cook erken bize.
Daha siraya bile girmedik.
Sonra beklemesi daha zor olur.
Ama ufak tefek biseyler almak istiyorum.hep bugunu bekledim :)

Evet ben de internetten ya da mağazalardan bakıyorum ama daha bir şey almadım. Sıramızı öğrenince almaya başlarım biraz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…