- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
Ben ikeanin besiklerini cook begendim.
Onlardan istiyorum.hem gardurobu falanda takim yaparim.
Besikleri ayarlamali oluyomus.
En altkatina indirdiginde yatagi oyun alani gibi bisey oluyo.
Evidea sitesinden pek olumlu seyler duymadim ben.
Getirmiyolarmis cok ugrastiriyolarmis.yinede tam bilmiyorum.sikayet var.comdan okumustum zannedersem
Merhaba bende akaradan başvurumu yaptım nail beyin ve diğer uzmanların çok güler yüzlü olduklarını duydum için rahat olsun telefondan bilgi almak için aradigimda bile benimle çok güzel ilgilendi uzmanım çok şükür. Siz ne.zaman basvurdunuzHepinize teşekkürler. Başvuruyu Ankara dan yaptık. 0-1 yaş arası kız- kardeş ya da ikiz olabilir- farklı ilden olabilir dedik uzmanımız da Nail bey. Acaba aranızda uzmanı Nail bey olan var mı?
Dolabindan memnunsan linkini atabilirmisin.Ben dolabımı evidea'nın sitesinden almıştım, bir de avizeyi. ikisi de sorunsuz, siparişimden 2 gün sora geldi. tek sıkıntı surat kargo ile geliyor, adamlar çok suratsız. dolap mesela ağırdı söylene söylene taşıdılar, zaten kapıya getiriyorlar eve sokmuyorlar. sonra eşimle taşıdık içeri. dediğim gibi kurulumunu da kendim yaptım. bugüne kadar çivi çakmamış biri olarak içinden çıkan kurulum şeması yeterli oldu. Haa ben 1 haftada kurdum ama azıcık elinden iş gelen biri çok daha kısa zamanda kurar :)
Biz 4 eylül de yaptık başvuruyu. Diz?Merhaba bende akaradan başvurumu yaptım nail beyin ve diğer uzmanların çok güler yüzlü olduklarını duydum için rahat olsun telefondan bilgi almak için aradigimda bile benimle çok güzel ilgilendi uzmanım çok şükür. Siz ne.zaman basvurdunuz
Dolabindan memnunsan linkini atabilirmisin.
İyi cnm sorunsuz getirdilerse
Ne bilim cok sikayet okuyunca vazgecmistim ordan
Oo baya buyukmus.benm ikeadan baktigim bunun yaridi kadar.zaten odamizda kucuk senin aldigin olmaz bize sigmaz.http://www.evidea.com/minar-comfy-home-modena-4-kapili-surgulu-gardirop-beyaz-BJN153/p/351719 bunu aldım ben. tek tarafının iki askılıklı olması hoşuma gitti. Daha çok şey alır gibi geldi. henüz çok kullanmadım haliyle, sadece içinde yazlık/kışlık hurçlarım duruyor. sürgülü kapısı ilk etapta kapanmıyor kayıyordu. sonra odanın şeklini değiştirince sıkıntı kalmadı, sanırım zeminde eğrilik varmış. bir tek alırken sürgülü olması nedeniyle acaba bebek elini sıkıştırır mı diye düşünmüştüm, onu da çocuk güvenlik ürünlerinden dolap kilitleri ile çözmeyi planladım.
Temmuz un ilk haftasıBiz 4 eylül de yaptık başvuruyu. Diz?
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Zaman su gibi akar da geçerTemmuz un ilk haftası
İnş öyle olur 3 ay geçti bile ☺Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Zaman su gibi akar da geçer
iyi geceler bayanlar...
bebeğine kavuşan anneler bebeklerinizi yuvadan almaya giderken yanınızda neler götürdünüz bebeğiniz için merak ediyorum çünkü ne götüreceğimizi bilmiyorum henüz...daha çok neler lazım oluyor o zaman diliminde acil olarak... bu arada henüz beklemedeyiz bilginiz olsun bi haber yok yani.
Ne güzel demiş siniz yanınızda ki fazla eşyaları orda bırakırsınız mutlaka daha fazla götüreceğim. ..Rabbim en kisa zamanda bize de tattırsın. . Teşekkürler paylaştığınız için. SevgilerMerhaba,
eğer telefonda kaç aylık olduğu ile ilgili bilgi verirler ise ona göre yanına kıyafet alabilirsin.
Bize bilgi vermemişlerdi. Bizde evde ne var ise onu koyduk yanımıza. Muhtemelen bulunduğunuz ildeki
bir yuvaya yönlendirileceksiniz. İlk aklıma gelenler(Bir battaniye mutlaka al, biberon aldıysan (kaynat, yıka), bez , ıslak mendil, kıyafet) Yuvada zaten kıyafet giydirip verecekler size. Sizde aldıklarınız büyükse orada bırakırsınız. Ben öyle yapmıştım. Zaten önce yavrunuzu görmeye gidiyorsunuz. Sonra onu koklayıp evrak işlemlerini halletmek için bırakıyorsunuz.Kıyafet konusunu o arada halledebilirsin. Yolunuzun üzerinde mutlaka bebek mağazası vardır. Alırsınız birkaç parça bişey. Bir de bir sürü bilgi verecekler. Bebeğin mama düzeni, uyku düzeni hk. kalem ve kağıt vb. birşey al yanına not almak için. Mutlaka fotoğraf makinası al. Bir sürü fotoğraf çekilin. Çok güzel bir hatıra kalacak. Yavrunuza.Hikayesini anlatırkende faydası oalcak size.
Bu aralar elin ayağın titriyor olmalı. O günü hatırladım da aynı heyecan hala yaşayabiliyorum.
Tez zamanda yavruna kavuşman dileğimle....
İstanbuldan basvuran arkadaslar.bakirkoydeki pskoloji raporu icin sizde cok bekledinizmi.2 ay sonraya randevu verdiler.
Bizde hemn hallederiz zannediyoduk.
Biran once siraya girmek istiyoruz
Sansimiza bide calismiyolardi.ankaradaki olayi protesto ediyolarmis.yalvar yakar randevu alabildim.Biz Erenköy'den aldık, çok rahattı ama Bakırköy'ün çok kalabalık olduğunu duymuştum. Bildiğim kadarıyla sıra numarasını yazılı olarak alıp evraklarla teslim etmeniz yeterli oluyordu. Raporu sonradan da götürebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.
Bu konuya benzer bir konuda ben açmıştım ama pek ilgi görmedi.
Bizimde çocugumuz olmuyor tek çare kök hücre
Çok düşünüp karar veremedigim bir konu bu evlat edinmek
Kendime güveniyorum onu özçocugum gibi sevecegime eminim ama ya o evlatlık oldugunu
ögrendiginde tepkisinden çekiniyorum bende
Bence üsteki arkadasın anlattıgı 8 yaş çok geçbir yaş bence en baştan anlatılmalı 3 yaşında 4 yaşında
önemli olan onun bizim için ne kadar degerli oldugunu ona hissettirmek.
Gerçekten aranızda evlat edinen varsa lütfen bizi yaşadıkları tecrubelerden mahrum etmesin.
cevabın için sağol cnm evt heycan var fazlasıylaMerhaba,
eğer telefonda kaç aylık olduğu ile ilgili bilgi verirler ise ona göre yanına kıyafet alabilirsin.
Bize bilgi vermemişlerdi. Bizde evde ne var ise onu koyduk yanımıza. Muhtemelen bulunduğunuz ildeki
bir yuvaya yönlendirileceksiniz. İlk aklıma gelenler(Bir battaniye mutlaka al, biberon aldıysan (kaynat, yıka), bez , ıslak mendil, kıyafet) Yuvada zaten kıyafet giydirip verecekler size. Sizde aldıklarınız büyükse orada bırakırsınız. Ben öyle yapmıştım. Zaten önce yavrunuzu görmeye gidiyorsunuz. Sonra onu koklayıp evrak işlemlerini halletmek için bırakıyorsunuz.Kıyafet konusunu o arada halledebilirsin. Yolunuzun üzerinde mutlaka bebek mağazası vardır. Alırsınız birkaç parça bişey. Bir de bir sürü bilgi verecekler. Bebeğin mama düzeni, uyku düzeni hk. kalem ve kağıt vb. birşey al yanına not almak için. Mutlaka fotoğraf makinası al. Bir sürü fotoğraf çekilin. Çok güzel bir hatıra kalacak. Yavrunuza.Hikayesini anlatırkende faydası oalcak size.
Bu aralar elin ayağın titriyor olmalı. O günü hatırladım da aynı heyecan hala yaşayabiliyorum.
Tez zamanda yavruna kavuşman dileğimle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?