Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ben ikeanin besiklerini cook begendim.
Onlardan istiyorum.hem gardurobu falanda takim yaparim.
Besikleri ayarlamali oluyomus.
En altkatina indirdiginde yatagi oyun alani gibi bisey oluyo.

Onları aslında ben de beğenmiştim, bir de böyle küçük, yere yakın karyoları var, uzayabiliyor falan. ilk onlar aklıma yatmıştı. Ama etiketlerin arkasına bakınca ürünlerde %100 naylon yazıyor, beşikte de gördüm aynı şeyi. naylon yatak çok sağlıklı gelmedi, ne bileyim içime sinmedi o yüzden benim

Evidea sitesinden pek olumlu seyler duymadim ben.
Getirmiyolarmis cok ugrastiriyolarmis.yinede tam bilmiyorum.sikayet var.comdan okumustum zannedersem

Ben dolabımı evidea'nın sitesinden almıştım, bir de avizeyi. ikisi de sorunsuz, siparişimden 2 gün sora geldi. tek sıkıntı surat kargo ile geliyor, adamlar çok suratsız. dolap mesela ağırdı söylene söylene taşıdılar, zaten kapıya getiriyorlar eve sokmuyorlar. sonra eşimle taşıdık içeri. dediğim gibi kurulumunu da kendim yaptım. bugüne kadar çivi çakmamış biri olarak içinden çıkan kurulum şeması yeterli oldu. Haa ben 1 haftada kurdum ama azıcık elinden iş gelen biri çok daha kısa zamanda kurar :)

Hepinize teşekkürler. Başvuruyu Ankara dan yaptık. 0-1 yaş arası kız- kardeş ya da ikiz olabilir- farklı ilden olabilir dedik uzmanımız da Nail bey. Acaba aranızda uzmanı Nail bey olan var mı?
Merhaba bende akaradan başvurumu yaptım nail beyin ve diğer uzmanların çok güler yüzlü olduklarını duydum için rahat olsun telefondan bilgi almak için aradigimda bile benimle çok güzel ilgilendi uzmanım çok şükür. Siz ne.zaman basvurdunuz

Dolabindan memnunsan linkini atabilirmisin.
İyi cnm sorunsuz getirdilerse
Ne bilim cok sikayet okuyunca vazgecmistim ordan

Biz 4 eylül de yaptık başvuruyu. Diz?

Dolabindan memnunsan linkini atabilirmisin.
İyi cnm sorunsuz getirdilerse
Ne bilim cok sikayet okuyunca vazgecmistim ordan

http://www.evidea.com/minar-comfy-home-modena-4-kapili-surgulu-gardirop-beyaz-BJN153/p/351719 bunu aldım ben. tek tarafının iki askılıklı olması hoşuma gitti. Daha çok şey alır gibi geldi. henüz çok kullanmadım haliyle, sadece içinde yazlık/kışlık hurçlarım duruyor. sürgülü kapısı ilk etapta kapanmıyor kayıyordu. sonra odanın şeklini değiştirince sıkıntı kalmadı, sanırım zeminde eğrilik varmış. bir tek alırken sürgülü olması nedeniyle acaba bebek elini sıkıştırır mı diye düşünmüştüm, onu da çocuk güvenlik ürünlerinden dolap kilitleri ile çözmeyi planladım.

Oo baya buyukmus.benm ikeadan baktigim bunun yaridi kadar.zaten odamizda kucuk senin aldigin olmaz bize sigmaz.
Ama cok guzel ve cok kullanisli.guzel gunlerde kullanin biranonce :)

iyi geceler bayanlar...
bebeğine kavuşan anneler bebeklerinizi yuvadan almaya giderken yanınızda neler götürdünüz bebeğiniz için merak ediyorum çünkü ne götüreceğimizi bilmiyorum henüz...daha çok neler lazım oluyor o zaman diliminde acil olarak... bu arada henüz beklemedeyiz bilginiz olsun bi haber yok yani.

Merhaba,
eğer telefonda kaç aylık olduğu ile ilgili bilgi verirler ise ona göre yanına kıyafet alabilirsin.
Bize bilgi vermemişlerdi. Bizde evde ne var ise onu koyduk yanımıza. Muhtemelen bulunduğunuz ildeki
bir yuvaya yönlendirileceksiniz. İlk aklıma gelenler(Bir battaniye mutlaka al, biberon aldıysan (kaynat, yıka), bez , ıslak mendil, kıyafet) Yuvada zaten kıyafet giydirip verecekler size. Sizde aldıklarınız büyükse orada bırakırsınız. Ben öyle yapmıştım. Zaten önce yavrunuzu görmeye gidiyorsunuz. Sonra onu koklayıp evrak işlemlerini halletmek için bırakıyorsunuz.Kıyafet konusunu o arada halledebilirsin. Yolunuzun üzerinde mutlaka bebek mağazası vardır. Alırsınız birkaç parça bişey. Bir de bir sürü bilgi verecekler. Bebeğin mama düzeni, uyku düzeni hk. kalem ve kağıt vb. birşey al yanına not almak için. Mutlaka fotoğraf makinası al. Bir sürü fotoğraf çekilin. Çok güzel bir hatıra kalacak. Yavrunuza.Hikayesini anlatırkende faydası oalcak size.
Bu aralar elin ayağın titriyor olmalı. O günü hatırladım da aynı heyecan hala yaşayabiliyorum.
Tez zamanda yavruna kavuşman dileğimle....

Ne güzel demiş siniz yanınızda ki fazla eşyaları orda bırakırsınız mutlaka daha fazla götüreceğim. ..Rabbim en kisa zamanda bize de tattırsın. . Teşekkürler paylaştığınız için. Sevgiler

İstanbuldan basvuran arkadaslar.bakirkoydeki pskoloji raporu icin sizde cok bekledinizmi.2 ay sonraya randevu verdiler.
Bizde hemn hallederiz zannediyoduk.
Biran once siraya girmek istiyoruz

İstanbuldan basvuran arkadaslar.bakirkoydeki pskoloji raporu icin sizde cok bekledinizmi.2 ay sonraya randevu verdiler.
Bizde hemn hallederiz zannediyoduk.
Biran once siraya girmek istiyoruz

Biz Erenköy'den aldık, çok rahattı ama Bakırköy'ün çok kalabalık olduğunu duymuştum. Bildiğim kadarıyla sıra numarasını yazılı olarak alıp evraklarla teslim etmeniz yeterli oluyordu. Raporu sonradan da götürebiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

Sansimiza bide calismiyolardi.ankaradaki olayi protesto ediyolarmis.yalvar yakar randevu alabildim.
Randevu kagidini goturucez artik cunku beklersek 2 ayi asiyo zaman.
2 aydan once getirin yoksa iptal olur dedi kurumdaki bayan.
Zormus valla Allah yardimcimiz olsun cumlemizin

Merhaba canim benim akrabalarimda yasanan bi evlat edinme var bebekleri olmuyordu fakir bir aile vermek istemis 4. bebekleriymis 7 aylikken sezeryanle anne karnindan almislar kadin bebegini hic görmemis kiz büyümüs suan 13 yasinda anne baba ayrildi baba anneyi aldatti araya giren kadin kizi arayip evlatlik oldunu söyledi git kocamin evinden senimi beslicek gibi laflar etti kizin piskoloji bozuldu cok agladi bir sene gecti anca kendine geldi sonra öz anne babasini aramak istedi aile tanidik oldugu icin kizi yazin öz annesine gönderdiler ne tesadüfki öz anne babasida ayrilmis babasi aldatmis kizin ablasi gitmis karsilamaya eve götürmüsler kadin tabi aklina bile gelmemis arkadasi sanmis sonra demisler anne bu kardesim senin kizin geldi bak kadin o anda sok olup bayilmis uyandinda aglama krizine girmis zavalli kadin her dogum gününde kizim bir yasinda iki yaSinda diye agliyormus verdikten sonra sütleri akip gidiyormus hocalara bile götürmüsler düzelsin diye cahil ve gencmis cok pisman olmus ama allahin sevgili kuluymuski kizi 13 yil sonra onlari buldu yazin 4 hafta tatil yaptilar ve kiz suan öz annesiyle kalmak istio alan anneye üzgün tabi yillarca bakti hic evlatlik oldunu kismeye hissettirmeden simdi yanliz kalicak zor bir durum...

cevabın için sağol cnm evt heycan var fazlasıyla ) bu bilgiler işime yarıyacak inş.

iki sene önce burda yazılanları okurken bizde birgün başvurcakmıyız diye içimden geçiriyordum.bazen yazılanlara seviniyor bazende siznle üzülüyordum.eşimin başvuralım demesi için için tam iki yıl geçti.şimdi bakıyorumda bizimde başvurduğumuz bir ay oldu bile.eşimle kızımızla bunları yaparız diye konuşabiliyoruz.kızımıza birşeyler almak istiyorum fakat eşim sürekli bakıp bakıp ağlıycam diye almama izin vermiyor.gelidiğinde bir saatlik iş o zaman alırız dedi.suan sadece bebek sitelerine bakmakla yetiniyorum.bizimde evimizi dagıtacak bir cimcimemiz olcak.heryerde oyuncaklar çok ama çok mutluyum.inşallah kızımızla bir ömür boyu mutlu oluruz.

Psikoloji raporu özel hastanelerden yada devlet hastanelerinden alinabiliyormu randevu verip 2 ay sonraya neden atılıyor istanbulda .ben ankaradayim burda ne şekilde ilerliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…