İyi ya sevindim biran once siraya girmek icin sabirsizlaniyodum :)Evet:))
Bakırköy den randevuyu internet üzerinden mi aldınız, yoksa telefondan mi? Biz de 1-2 hafta sonra kuruma başvuruda bulunacagiz, randevuyu önceden almayi düşünüyorum. Mümkün olur değil mi? TeşekkürlerSizinde hayirli olur ugurlu olsun.biran once sadece bekleme asamasina geliriz ins.
En zoru galiba bu bakirkoy isi.
Diger asamalara gelemedigimiz icin bilmiyorum tabi.insallah gerisi kolay olur.
Napalim sonu guzel olsunda
Mhrsye girip bakirkoy secenegindenBakırköy den randevuyu internet üzerinden mi aldınız, yoksa telefondan mi? Biz de 1-2 hafta sonra kuruma başvuruda bulunacagiz, randevuyu önceden almayi düşünüyorum. Mümkün olur değil mi? Teşekkürler
Yazik ya.bide karsiliginda para istiyo.Merhaba biiyomusunuz geçenlerde hastanede 8 aylık bi bayanla tanıştım sıra beklerken konu konuyu açtı derken bi öğrendim evlilik dışı hamile kalmış ve doğumdan sonra bebegini bi aileye vermeyi düşünüyomus okadar üzüldüm ki o an 2 sene bebeğim olması için neler yapmıştım oysaki nasıl dedim nasıl verirsin istemiyorum dedi babası da istemiyorum dedi ve biliyomusunız vereceği aile bile yok ortada internette ilan vermiş evlatlık bebek vericem diye ben hayatımda ilk defa böyle soğuk kanlı biriyle tanıştım bana diyo ki size vereyim dedim ki beni tanımıyosun bile belki kötü biriyim yapma etme bak dedim ama yok vericem biri olursa isteyen bana ulaş dedi peki ne iatiyosun karşılığında dedim birde ne duyuyyuumm 20 milyar para istiyo meğer satıcakmış çocuğu ben şok oldum belki zorda sıkıntıda ama kimse bebeğini para karşılığında satamaz bence ogünden beri her gece rüyama giriyor sizinlede paylaşmak istedim böle bişeyi
Allah kimseyi öyle durumlara düşürmesin. Çok zor bir durumla karşılaşmışsın arkadaşım.Merhaba biiyomusunuz geçenlerde hastanede 8 aylık bi bayanla tanıştım sıra beklerken konu konuyu açtı derken bi öğrendim evlilik dışı hamile kalmış ve doğumdan sonra bebegini bi aileye vermeyi düşünüyomus okadar üzüldüm ki o an 2 sene bebeğim olması için neler yapmıştım oysaki nasıl dedim nasıl verirsin istemiyorum dedi babası da istemiyorum dedi ve biliyomusunız vereceği aile bile yok ortada internette ilan vermiş evlatlık bebek vericem diye ben hayatımda ilk defa böyle soğuk kanlı biriyle tanıştım bana diyo ki size vereyim dedim ki beni tanımıyosun bile belki kötü biriyim yapma etme bak dedim ama yok vericem biri olursa isteyen bana ulaş dedi peki ne iatiyosun karşılığında dedim birde ne duyuyyuumm 20 milyar para istiyo meğer satıcakmış çocuğu ben şok oldum belki zorda sıkıntıda ama kimse bebeğini para karşılığında satamaz bence ogünden beri her gece rüyama giriyor sizinlede paylaşmak istedim böle bişeyi
Allah kimseyi öyle durumlara düşürmesin. Çok zor bir durumla karşılaşmışsın arkadaşım.
Mhrsye girip bakirkoy seceneginden
Mazhar osman ruh sagligi hastenesini seciyosunuz.ruh sagligi bolumunden randevunuzu aliyosunuz.normal hastanelere alinir gibi aliniyo.
2 gun sonrayada hemen randevu bulabiliyosunuz.
Ogleden onceye alin randevuyu.
Cunku ametemede gidiyosunuz orda.
Ameteme netten randevu alinmiyo.oraya gittiginizde hemen drun yanina yonlendiriliyosunuz.kan aliniyo orda.ogleden sonra kan alinmadigi icin ogledrn once gidin dedim.
Ametemin raporu ogun cikiyo.
Ama once randevu aldiginiz ruh sagligi bolumune gitmeniz gerekiyo ordan dr giris yapmadan ameteme gidemiyodunuz.
Ametem ayri bi binada.
Hayirli olsun simdiden.
Baska bi sorunuz olursa seve seve cvplarim.
Biz bilemedik erken gitmedik oyuzden ameteme yetisemedik.tekrar gitmek zorundayiz.
Siz ayni gun ametem raporunuda alirsiniz.
herkesinkini aramıyorlar benimki aramamıştı hayırlı olsunkızlar referans olacak beş kişinin numarasını istemişlerdi ya o kişileri arıyorlarmı acaba
ben tekirdağdan başvurdum burda öyle bişey yok... iyiki yok yoksa kafayı yerdim heralde...bana çok saçma geldi istanbul başvuruları...şimdi sıra bekliyorum 12İstanbuldanmi basvurdunuz siz.
İstanbuldan de lutfennn :))
evet tekirdağda öyle hastanede aynı gün hepsini aldık bir gün sonra heyete çıktık imzalar atıldı hayırlı olsun dendi dediğiniz gibi kuruma evrakları teslim ettik sıraya girdiniz dedi 2 ay snra ev ziyareti yapıcam dedi ve 2 ay snra geldi artık sıradasınız dedi bir hafta içinde eve kağıt geldi sıraya girdiniz 12 ... istanbul kalabalık neden bu kadar uğraştırıyorlar insanları anlamıyorumBiz Ankarada o kadar zorlukla karşılaşmadık, devlet hastanesine gittik aynı gün hem psikiyatri gördü hem diğer bölümler muayene bir günde bitti. Psikiyatris eşimle ben ayrı ayrı girmiştik, kısa bir sohbet yaptı. Neden evlat edinmek istiyorsunuz, çocuk olması için uğraştınız mı falan diye basit sorular. Biz bir günde halletmiştik çok şükür. Sadece bir gün de akciğer filmi için başka bir sağlık ocağına göndermişlerdi o kadar. Bize ilk randevu alıp da başvuruya gittiğimiz gün sıraya girdiğimizi söylemişlerdi.
Bilenler bilmeyene anlatiyo.benm gibi bu konuda hicbi bilgidlsi olmayan biri bile size yardimci oldu.yani zamanla yasadikca ogreniyoruz.Çok teşekkür ederim. En kısa sürede başvuruda bulunacagiz. Bu forum ve sizler bize hiç kimsenin edemeyeceği kadar yardım ve manevi destekte bulunuyorsunuz. Allah ta sizlere her konuda yardımcı olur, yavrulariniza tez zamanda kavusturur inşallah. Benim de tek Arzum yavrumyavruma gidecek yolda ilerleyebilmek. Hepinize iyi akşamlar
Hemde ne sacma.bide dr cok morelimi bozdu.butun hevesimi kirdi.agladim sinirimden biseyde siyleyemedim cikarmaz raporu diye.istanbulda ne kolayki bu is kolay olsun pehben tekirdağdan başvurdum burda öyle bişey yok... iyiki yok yoksa kafayı yerdim heralde...bana çok saçma geldi istanbul başvuruları...şimdi sıra bekliyorum 12
Yok cnm ya nerde 1 gunde halletmek.9unda basvurduk.ogunden beri hergun biseyiyle ugrasiyoruz.cok yavas ilerliyo burda hastane isleri.Biz Ankarada o kadar zorlukla karşılaşmadık, devlet hastanesine gittik aynı gün hem psikiyatri gördü hem diğer bölümler muayene bir günde bitti. Psikiyatris eşimle ben ayrı ayrı girmiştik, kısa bir sohbet yaptı. Neden evlat edinmek istiyorsunuz, çocuk olması için uğraştınız mı falan diye basit sorular. Biz bir günde halletmiştik çok şükür. Sadece bir gün de akciğer filmi için başka bir sağlık ocağına göndermişlerdi o kadar. Bize ilk randevu alıp da başvuruya gittiğimiz gün sıraya girdiğimizi söylemişlerdi.
Nekadar oldu siz basvuru yapali.yakinmi kizinizin gelmesi.Çok şükür bizim hazırlıklar tamam bugün de beşiğin içine aldığımız yatak gelecek inşallah. Biz de beşik ve dolabı adoreden aldık, görüntü olarak şık da çok da kaliteli diyemicem. Ama sıkıntı olduğu zaman sahip çıkıyorlar ürünlerine, bizim beşiğin bazı parçaları kırık çıkmıştı, iade ettik yenisini gönderdiler. Ben çok pahalı bir şey almak istemedim, biraz büyüyüp de 6-7 yaşına geldiğinde küçük hanımın zevkine göre bir takım alırız inşallah diye düşündüm:) Kıyafetlerini de bir kaç boy aldım, olmayanları ihtiyaç sahibi birine veririz yada hediye götürürüz diye düşündüm. Elimizin altında dursun zararı olmaz, Arkadaşışm söyledi bol bol badi falan al bebekten çok batırıyorlar dedi. Ben de ona istinaden baya bir badi aldım:)
Sira size tahmini nezmn gelir.evet tekirdağda öyle hastanede aynı gün hepsini aldık bir gün sonra heyete çıktık imzalar atıldı hayırlı olsun dendi dediğiniz gibi kuruma evrakları teslim ettik sıraya girdiniz dedi 2 ay snra ev ziyareti yapıcam dedi ve 2 ay snra geldi artık sıradasınız dedi bir hafta içinde eve kağıt geldi sıraya girdiniz 12 ... istanbul kalabalık neden bu kadar uğraştırıyorlar insanları anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?