Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sizinde hayirli olur ugurlu olsun.biran once sadece bekleme asamasina geliriz ins.
En zoru galiba bu bakirkoy isi.
Diger asamalara gelemedigimiz icin bilmiyorum tabi.insallah gerisi kolay olur.
Napalim sonu guzel olsunda
Bakırköy den randevuyu internet üzerinden mi aldınız, yoksa telefondan mi? Biz de 1-2 hafta sonra kuruma başvuruda bulunacagiz, randevuyu önceden almayi düşünüyorum. Mümkün olur değil mi? Teşekkürler

Merhaba biiyomusunuz geçenlerde hastanede 8 aylık bi bayanla tanıştım sıra beklerken konu konuyu açtı derken bi öğrendim evlilik dışı hamile kalmış ve doğumdan sonra bebegini bi aileye vermeyi düşünüyomus okadar üzüldüm ki o an 2 sene bebeğim olması için neler yapmıştım oysaki nasıl dedim nasıl verirsin istemiyorum dedi babası da istemiyorum dedi ve biliyomusunız vereceği aile bile yok ortada internette ilan vermiş evlatlık bebek vericem diye ben hayatımda ilk defa böyle soğuk kanlı biriyle tanıştım bana diyo ki size vereyim dedim ki beni tanımıyosun bile belki kötü biriyim yapma etme bak dedim ama yok vericem biri olursa isteyen bana ulaş dedi peki ne iatiyosun karşılığında dedim birde ne duyuyyuumm 20 milyar para istiyo meğer satıcakmış çocuğu ben şok oldum belki zorda sıkıntıda ama kimse bebeğini para karşılığında satamaz bence ogünden beri her gece rüyama giriyor sizinlede paylaşmak istedim böle bişeyi

Mhrsye girip bakirkoy seceneginden
Mazhar osman ruh sagligi hastenesini seciyosunuz.ruh sagligi bolumunden randevunuzu aliyosunuz.normal hastanelere alinir gibi aliniyo.
2 gun sonrayada hemen randevu bulabiliyosunuz.
Ogleden onceye alin randevuyu.
Cunku ametemede gidiyosunuz orda.
Ameteme netten randevu alinmiyo.oraya gittiginizde hemen drun yanina yonlendiriliyosunuz.kan aliniyo orda.ogleden sonra kan alinmadigi icin ogledrn once gidin dedim.
Ametemin raporu ogun cikiyo.
Ama once randevu aldiginiz ruh sagligi bolumune gitmeniz gerekiyo ordan dr giris yapmadan ameteme gidemiyodunuz.
Ametem ayri bi binada.
Hayirli olsun simdiden.
Baska bi sorunuz olursa seve seve cvplarim.
Biz bilemedik erken gitmedik oyuzden ameteme yetisemedik.tekrar gitmek zorundayiz.
Siz ayni gun ametem raporunuda alirsiniz.

Yazik ya.bide karsiliginda para istiyo.
Alan kisi iyimi kotumu hicmi dusunmuyo bunlari.
İnsallah iyi insanlarla karsilasirlar ne diyiyim

Allah kimseyi öyle durumlara düşürmesin. Çok zor bir durumla karşılaşmışsın arkadaşım.

Çok teşekkür ederim. En kısa sürede başvuruda bulunacagiz. Bu forum ve sizler bize hiç kimsenin edemeyeceği kadar yardım ve manevi destekte bulunuyorsunuz. Allah ta sizlere her konuda yardımcı olur, yavrulariniza tez zamanda kavusturur inşallah. Benim de tek Arzum yavrumyavruma gidecek yolda ilerleyebilmek. Hepinize iyi akşamlar

İstanbuldanmi basvurdunuz siz.
İstanbuldan de lutfennn :))
ben tekirdağdan başvurdum burda öyle bişey yok... iyiki yok yoksa kafayı yerdim heralde...bana çok saçma geldi istanbul başvuruları...şimdi sıra bekliyorum 12

Biz Ankarada o kadar zorlukla karşılaşmadık, devlet hastanesine gittik aynı gün hem psikiyatri gördü hem diğer bölümler muayene bir günde bitti. Psikiyatris eşimle ben ayrı ayrı girmiştik, kısa bir sohbet yaptı. Neden evlat edinmek istiyorsunuz, çocuk olması için uğraştınız mı falan diye basit sorular. Biz bir günde halletmiştik çok şükür. Sadece bir gün de akciğer filmi için başka bir sağlık ocağına göndermişlerdi o kadar. Bize ilk randevu alıp da başvuruya gittiğimiz gün sıraya girdiğimizi söylemişlerdi.

Çok şükür bizim hazırlıklar tamam bugün de beşiğin içine aldığımız yatak gelecek inşallah. Biz de beşik ve dolabı adoreden aldık, görüntü olarak şık da çok da kaliteli diyemicem. Ama sıkıntı olduğu zaman sahip çıkıyorlar ürünlerine, bizim beşiğin bazı parçaları kırık çıkmıştı, iade ettik yenisini gönderdiler. Ben çok pahalı bir şey almak istemedim, biraz büyüyüp de 6-7 yaşına geldiğinde küçük hanımın zevkine göre bir takım alırız inşallah diye düşündüm:) Kıyafetlerini de bir kaç boy aldım, olmayanları ihtiyaç sahibi birine veririz yada hediye götürürüz diye düşündüm. Elimizin altında dursun zararı olmaz, Arkadaşışm söyledi bol bol badi falan al bebekten çok batırıyorlar dedi. Ben de ona istinaden baya bir badi aldım:)

evet tekirdağda öyle hastanede aynı gün hepsini aldık bir gün sonra heyete çıktık imzalar atıldı hayırlı olsun dendi dediğiniz gibi kuruma evrakları teslim ettik sıraya girdiniz dedi 2 ay snra ev ziyareti yapıcam dedi ve 2 ay snra geldi artık sıradasınız dedi bir hafta içinde eve kağıt geldi sıraya girdiniz 12 ... istanbul kalabalık neden bu kadar uğraştırıyorlar insanları anlamıyorum

Bilenler bilmeyene anlatiyo.benm gibi bu konuda hicbi bilgidlsi olmayan biri bile size yardimci oldu.yani zamanla yasadikca ogreniyoruz.
Hepimiz ne zor yollardan gecerek geldik buralara.
Hepimizin derdi ortak.
İyiki boyle bi konu olusturulmusta okudukca mutlu oluyoruz :))

ben tekirdağdan başvurdum burda öyle bişey yok... iyiki yok yoksa kafayı yerdim heralde...bana çok saçma geldi istanbul başvuruları...şimdi sıra bekliyorum 12
Hemde ne sacma.bide dr cok morelimi bozdu.butun hevesimi kirdi.agladim sinirimden biseyde siyleyemedim cikarmaz raporu diye.istanbulda ne kolayki bu is kolay olsun peh

Yok cnm ya nerde 1 gunde halletmek.9unda basvurduk.ogunden beri hergun biseyiyle ugrasiyoruz.cok yavas ilerliyo burda hastane isleri.
Enufak enfeksiyon eaporu icin bile once randevu aliyosun bi hafta sonraya gidiyosun ertesi gun gel kan ver deniliyo.ertesi gun gidiyosun 2 gun sonra sonucunu al diyo.sonucu alip dra goturup keyfi olursa rapor cikariyo.
Bide burda basvuru yaptigimizda ben sekretere ozellikle sordum siraya girme olayini.hayir enaz 1 sene degerlendirme dedi.daha sonra siraya gireceksiniz dedi.
Tekrar tekrar sordum.yani suansa biz sirada degiliz yani diye hayir dediler.
Anlamadim valla

Nekadar oldu siz basvuru yapali.yakinmi kizinizin gelmesi.
İnsallah biranonce gelir yavrunuz.cicilerinide gule gule kirletsin :)

Sira size tahmini nezmn gelir.
Cabuk ilerliyomu sizin orda.
Bide kizmi erkekmi siraniz 12ydi

Selam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor

Ayyy çok sevindim insqllh çifte yılbaşı olur yeni yıl hediyesi olur ins arkqdasim mutluluklari dolu bir yıl dilerim şimdiden tüm arkadaslara ben burayı da takip ediyorum dedim ya önceden benim eşim azoydu die yani sperm çıkışı yoktu ama cikislarimiz başladı elhamdullah ben bu ay tuo bebek yaptıracak neolur ve neolur bana dua edermisiniz Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins tüm kalbimle söylüyorum bunu hayatisiltisi senın takip ediyorum multu haberini bekliyorum zaman neden yazmiyor hiç sıkıntımi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…