böyle şeyler yaşanmasın diye zaten sosyal hizmetler başvuruyoruz okadar işlemden geçiyoruz..Merhaba canim benim akrabalarimda yasanan bi evlat edinme var bebekleri olmuyordu fakir bir aile vermek istemis 4. bebekleriymis 7 aylikken sezeryanle anne karnindan almislar kadin bebegini hic görmemis kiz büyümüs suan 13 yasinda anne baba ayrildi baba anneyi aldatti araya giren kadin kizi arayip evlatlik oldunu söyledi git kocamin evinden senimi beslicek gibi laflar etti kizin piskoloji bozuldu cok agladi bir sene gecti anca kendine geldi sonra öz anne babasini aramak istedi aile tanidik oldugu icin kizi yazin öz annesine gönderdiler ne tesadüfki öz anne babasida ayrilmis babasi aldatmis kizin ablasi gitmis karsilamaya eve götürmüsler kadin tabi aklina bile gelmemis arkadasi sanmis sonra demisler anne bu kardesim senin kizin geldi bak kadin o anda sok olup bayilmis uyandinda aglama krizine girmis zavalli kadin her dogum gününde kizim bir yasinda iki yaSinda diye agliyormus verdikten sonra sütleri akip gidiyormus hocalara bile götürmüsler düzelsin diye cahil ve gencmis cok pisman olmus ama allahin sevgili kuluymuski kizi 13 yil sonra onlari buldu yazin 4 hafta tatil yaptilar ve kiz suan öz annesiyle kalmak istio alan anneye üzgün tabi yillarca bakti hic evlatlik oldunu kismeye hissettirmeden simdi yanliz kalicak zor bir durum...
kızlar referans olacak beş kişinin numarasını istemişlerdi ya o kişileri arıyorlarmı acaba
Sadece onların yönlendirdiği ruh hastalığı hastanelerinden olabiliyor. Özel de olmuyor. Kolay gelsin arkadaşım.Psikoloji raporu özel hastanelerden yada devlet hastanelerinden alinabiliyormu randevu verip 2 ay sonraya neden atılıyor istanbulda .ben ankaradayim burda ne şekilde ilerliyor bilmiyorum
Benim soracagim soruyu sormus arkadas.Benim referanslardan birini aradılar son aşamada, sonrasında dosya onaya girmiş.
Valla bende anlamadim 2 ay sonraya pskoloji testi icin randevu verdiler.Psikoloji raporu özel hastanelerden yada devlet hastanelerinden alinabiliyormu randevu verip 2 ay sonraya neden atılıyor istanbulda .ben ankaradayim burda ne şekilde ilerliyor bilmiyorum
iyi geceler bayanlar...
bebeğine kavuşan anneler bebeklerinizi yuvadan almaya giderken yanınızda neler götürdünüz bebeğiniz için merak ediyorum çünkü ne götüreceğimizi bilmiyorum henüz...daha çok neler lazım oluyor o zaman diliminde acil olarak... bu arada henüz beklemedeyiz bilginiz olsun bi haber yok yani.
Valla bende anlamadim 2 ay sonraya pskoloji testi icin randevu verdiler.
Ve sadece test icindi bu randevu.daha sonra ordan cikacak sonuclarla falan tekrar randevu alip drla goruscez sanirim.
Dr 3 4 kere gelirsiniz daha dedi.
Rapor icinde randevu verirler kesin.
İnsallah ankarada ugrastirmazlar bukadar.
Bide bize soylenen hastane bize cok uzak 2 saatte gittik.
Ayrica arkadasinda dedigi gibi sadece onlarin soyledigi yerden alabiliyosun.
Diger istedikleri raporlarida ozelden kabul etmiyolar.sgk hastaneleri ve verem savastan alinacak seyler[/QU psikolloji testi derken istenen heyet raporundan mı bahsediyorsun canım
Benim soracagim soruyu sormus arkadas.
Hepsi aranmadimi yani sizde bi kisimi arandi.
Peki ne sormuslar.
Aranacak kisileri bizde pskoloji raporu icin gittigimizde hastanedeki sosyal hizmetler bolumundeki bayanda istedi.
Hastaneden ayri kurumdan ayrimi aricaklar
Peki arkadaslar herseyimizi tamamlayip uzmanimizdsn randevu aldiktan sonra dosyamiza onayi ,ev ziyaretinden sonrami veriyolar siraya girmek icin.
Nekadar surdu sizlerde basvurunuzla onay tarihi araligi.
Yani basvurduktan nekadar sonra siraya alindiniz
Canm ya yine herzamnki gibi ayrintilariyla aciklamissin cok saol :))Evrak teslim tarihimiz resmi başvuru sayılıyor ve o tarihte sıramız işlemeye başlıyor. ancak kaçıncı sırada olduğumuz bilgisi verilmiyor. sıramızı ancak dosya onayından sonra öğrenebiliyoruz. ancak işlemler sırasında sıranız işlemeye başladığı için çok önemli olmuyor
Evrak teslim tarihimiz resmi başvuru sayılıyor ve o tarihte sıramız işlemeye başlıyor. ancak kaçıncı sırada olduğumuz bilgisi verilmiyor. sıramızı ancak dosya onayından sonra öğrenebiliyoruz. ancak işlemler sırasında sıranız işlemeye başladığı için çok önemli olmuyor[/
Canm ya yine herzamnki gibi ayrintilariyla aciklamissin cok saol :))
Sen olmasan napcaz bilmiyorum valla
İyikiiibildiğim kadarıyla paylaşmaya çalışıyorum ben de, iyi ki böyle bir yer var da birbirimizi anlayabiliyoruz :)
Evrak teslim tarihimiz resmi başvuru sayılıyor ve o tarihte sıramız işlemeye başlıyor. ancak kaçıncı sırada olduğumuz bilgisi verilmiyor. sıramızı ancak dosya onayından sonra öğrenebiliyoruz. ancak işlemler sırasında sıranız işlemeye başladığı için çok önemli olmuyor
Merhaba bizde İstanbul dan basvurumuzu yaptık. Bakırköy baya git gel ile oldu bizimde en zoru diyebilirim.Evet 2 ay sonra ya hemen hemen bizede randevu vermişler di daha sonra Dr randevusu tekrar aldık dosyamiza baktı bende heyete olacağım dedi hangi günlerde heyetin toplanacagi söylendi heyet günü erken saate tekrar randevu aldik nüfus cüzdanı fotokopisi 2 ser tane resim ve 400 tl para yatırdim rapor için heyet için baya bekledik o gün , bir oda dolusu Dr vardı tek bir soru sordular tüp bebek denediniz mi evet dedim ama olmadı, hayırlı olsun dosyanızı onayliyor ve kuruma gönderiyorum dedi..Hastane o gün bitti ve uzerimden büyük bir yük kalktı inan o ortam zor ama bitiyor, bu ay kurumdan randevu aldım tekrar görüşmemiz var bu 3. Görüşmemiz daha kaç kez olacak bilmiyorum bu sefer gittiğimizde hepsini soracağım yine paylasmak dileğiyle sevgiler cabucak halolsun inşallah sizindeİstanbuldan basvuran arkadaslar.bakirkoydeki pskoloji raporu icin sizde cok bekledinizmi.2 ay sonraya randevu verdiler.
Bizde hemn hallederiz zannediyoduk.
Biran once siraya girmek istiyoruz
Sizinde hayirli olur ugurlu olsun.biran once sadece bekleme asamasina geliriz ins.Merhaba bizde İstanbul dan basvurumuzu yaptık. Bakırköy baya git gel ile oldu bizimde en zoru diyebilirim.Evet 2 ay sonra ya hemen hemen bizede randevu vermişler di daha sonra Dr randevusu tekrar aldık dosyamiza baktı bende heyete olacağım dedi hangi günlerde heyetin toplanacagi söylendi heyet günü erken saate tekrar randevu aldik nüfus cüzdanı fotokopisi 2 ser tane resim ve 400 tl para yatırdim rapor için heyet için baya bekledik o gün , bir oda dolusu Dr vardı tek bir soru sordular tüp bebek denediniz mi evet dedim ama olmadı, hayırlı olsun dosyanızı onayliyor ve kuruma gönderiyorum dedi..Hastane o gün bitti ve uzerimden büyük bir yük kalktı inan o ortam zor ama bitiyor, bu ay kurumdan randevu aldım tekrar görüşmemiz var bu 3. Görüşmemiz daha kaç kez olacak bilmiyorum bu sefer gittiğimizde hepsini soracağım yine paylasmak dileğiyle sevgiler cabucak halolsun inşallah sizinde
İstanbuldanmi basvurdunuz siz.Sanırım uygulamada bazı farklılıklar olabiliyor. Örneğin bize ilk başvuru tarihinin esas alındığı söylendi. Yani diploma ve nüfus cüzdanımızı götürdüğümüz tarih. O gün bize evrak listesini vermişlerdi. Bütün başvuru süreci ise bazen bir yılı bulabiliyor ama ilk başvuru tarihi esas alındığı için problem olmuyor.
Bir de her şey kısmet. Birinci sırada olup aylarca bekleyen de olabiliyor, sıranın hemen geldiği de olabiliyor. Her şey bizim için:))
Evet:))İstanbuldanmi basvurdunuz siz.
İstanbuldan de lutfennn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?