Selam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor
İnşallahhh çabucak geçsin aylarrr. .Alın kollariniza misssss kokulu yavrunuzu hep böyle sıralar ilerlesin güzel haberler almak dileğiyle , ne güzel bir gün olmuşSelam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor
Biz Ankarada o kadar zorlukla karşılaşmadık, devlet hastanesine gittik aynı gün hem psikiyatri gördü hem diğer bölümler muayene bir günde bitti. Psikiyatris eşimle ben ayrı ayrı girmiştik, kısa bir sohbet yaptı. Neden evlat edinmek istiyorsunuz, çocuk olması için uğraştınız mı falan diye basit sorular. Biz bir günde halletmiştik çok şükür. Sadece bir gün de akciğer filmi için başka bir sağlık ocağına göndermişlerdi o kadar. Bize ilk randevu alıp da başvuruya gittiğimiz gün sıraya girdiğimizi söylemişlerdi.
negüzel çok sevindim.mersinde sıralar 45leri geçiyor.başka şehirlerde sıraya giriliyormu acabaSelam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor
slm arkadaşlar ben yeniyim sitede.başka şehirlerde de sıraya giriliyor mu acaba ?bilgisi olan var mı?Ayyy çok sevindim insqllh çifte yılbaşı olur yeni yıl hediyesi olur ins arkqdasim mutluluklari dolu bir yıl dilerim şimdiden tüm arkadaslara ben burayı da takip ediyorum dedim ya önceden benim eşim azoydu die yani sperm çıkışı yoktu ama cikislarimiz başladı elhamdullah ben bu ay tuo bebek yaptıracak neolur ve neolur bana dua edermisiniz Rabbim hepinizin gönlüne göre versin ins tüm kalbimle söylüyorum bunu hayatisiltisi senın takip ediyorum multu haberini bekliyorum zaman neden yazmiyor hiç sıkıntımi var
slm arkadaşlar ben yeniyim sitede.başka şehirlerde de sıraya giriliyor mu acaba ?bilgisi olan var mı?
ay çok tşk ederim.içim rahatladı ya:)biz de kasımın ilk haftası başvuru yapacağız.sadece rapor eksik.bir de özgeçmişimiz kısa ve öz sorun çıkar mı sizce?genel hatlara uygun yazdık ama öyle çok uzun değil.Tercih yaparken tüm Türkiye diye seçim yapabiliyorsun, ancak sıran sadece bulunduğun şehirden işliyor. zaten ikametgahının bulunduğu yer dışında başvuru yapma şansın yok.
45 göünü korkutmasın, herşehir farklı sıralarla başlıyor ama sıraların atış hızı da farkediyor. benim başlangıç sıram 75'di, kimi sırasını öğrendiğinde tekli basamaklarda oluyor ama hemen hemen aynı sürede geliyor sıra. o yüzden tekrar diyorum 45 gözünüzü korkutmasın
Basvuru yapmadanmi ozgecmis hazirladiniz.yoksa basvuruyu yaptiniz evrakmi hazirliyosunuzay çok tşk ederim.içim rahatladı ya:)biz de kasımın ilk haftası başvuru yapacağız.sadece rapor eksik.bir de özgeçmişimiz kısa ve öz sorun çıkar mı sizce?genel hatlara uygun yazdık ama öyle çok uzun değil.
Hadi insallah biran once guzel haberlerini alirizSelam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor
Hadi insallah biran once guzel haberlerini aliriz
Terkmi rizami gibi diger ayrintilari sormadilar bize ilk basvuruda.Tercih yaparken tüm Türkiye diye seçim yapabiliyorsun, ancak sıran sadece bulunduğun şehirden işliyor. zaten ikametgahının bulunduğu yer dışında başvuru yapma şansın yok.
45 göünü korkutmasın, herşehir farklı sıralarla başlıyor ama sıraların atış hızı da farkediyor. benim başlangıç sıram 75'di, kimi sırasını öğrendiğinde tekli basamaklarda oluyor ama hemen hemen aynı sürede geliyor sıra. o yüzden tekrar diyorum 45 gözünüzü korkutmasın
Aminnn sabirsizlaniyorum valla.hayallerimin sonu yok busiralarhepimiin inşallah, kışa giriyoruz peşpeşe alıcaz haberlerimizi inşallah :)
ay çok tşk ederim.içim rahatladı ya:)biz de kasımın ilk haftası başvuru yapacağız.sadece rapor eksik.bir de özgeçmişimiz kısa ve öz sorun çıkar mı sizce?genel hatlara uygun yazdık ama öyle çok uzun değil.
Terkmi rizami gibi diger ayrintilari sormadilar bize ilk basvuruda.
Uzmanimiz daha belli degil yani henuz evrak asamasindayiz.
Uzmanmi sorcak bize bu ayrintilari.
Sadece yas ve cinsiyet secimini sordular okdar
ilk görüşme ve bilgi alma kısmını hallettik sadece.evrak hazırlıyoruz.sadece rapor kaldı.sanırım ekim sonu kasım başı başvurumuz tmm olacak.haber vermeden mi gitmek gerekiyor kuruma yoksa randevuylamı olacak acaba?Basvuru yapmadanmi ozgecmis hazirladiniz.yoksa basvuruyu yaptiniz evrakmi hazirliyosunuz
Hayırlı olsun randevu alınız mutlaka .ilk görüşme ve bilgi alma kısmını hallettik sadece.evrak hazırlıyoruz.sadece rapor kaldı.sanırım ekim sonu kasım başı başvurumuz tmm olacak.haber vermeden mi gitmek gerekiyor kuruma yoksa randevuylamı olacak acaba?
ilk görüşme ve bilgi alma kısmını hallettik sadece.evrak hazırlıyoruz.sadece rapor kaldı.sanırım ekim sonu kasım başı başvurumuz tmm olacak.haber vermeden mi gitmek gerekiyor kuruma yoksa randevuylamı olacak acaba?
Canımm şimdi girebildim yeni gördüm nasıl sevindim anlatamam ne kadar güzel bir haber inşallah yeni yıla kızınızla girersiniz senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim bizimde son bir görüşmemiz kaldı ondan sonra onay yazımız gelecek inşallah bende heyecanlıyım inşallah güzel geçerSelam kızlaaar :) Bugün kuruma gittim, aylardır atmayan sıramız çok güzel atmış, sonunda onlu basamaklara düştük, hatta güzel düştük. acayip sevindim, anlatamam. bu hızla gidersek inşallah yılbaşına kızımla gireceği. tabi nasip kısmet, bu hız diye birşey olmuyor aylarca bomboş bekleyebiliyoruz. ama işte attı ya sıra, insan ümitlenmeden edemiyor
Hayirli olsun.ayni ayda teslim etmis oluruz.ilk görüşme ve bilgi alma kısmını hallettik sadece.evrak hazırlıyoruz.sadece rapor kaldı.sanırım ekim sonu kasım başı başvurumuz tmm olacak.haber vermeden mi gitmek gerekiyor kuruma yoksa randevuylamı olacak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?