- 19 Ağustos 2015
- 246
- 448
- 23
Merhaba arkadaşım cinsiyeti seçebiliyoruzarkadaşlar merhaba !! benim bir sorum olacak, evlat edinilecek bebeğin cinsiyetini seçebiliyor muyuz yoksa onların verdiğini mi almak zorundayız?
Erkek bebekte 1 sene kiz bebekte 2 seneye yakin bekleme suresi varmis.arkadaşlar merhaba !! benim bir sorum olacak, evlat edinilecek bebeğin cinsiyetini seçebiliyor muyuz yoksa onların verdiğini mi almak zorundayız?
Canim ev ziyaretinden sonra görüşme oldu muCanımm şimdi girebildim yeni gördüm nasıl sevindim anlatamam ne kadar güzel bir haber inşallah yeni yıla kızınızla girersiniz senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim bizimde son bir görüşmemiz kaldı ondan sonra onay yazımız gelecek inşallah bende heyecanlıyım inşallah güzel geçer
Biz Mersin den başvuruyoruz.Kız erkek farketmez diyoruz.Bakalım kaçıncı sırada olacağız.Tahminen 45lerde dedi görevli.Hakkımızda hayırlısı olsun.Hayirli olsun.ayni ayda teslim etmis oluruz.
Bizdede bi rapor kaldi.
İstanbuldanmi yaptiniz siz basvuruyu.
Kizmi erkekmi istiyosunuz.
Cinsiyeti kendimiz karar veriyoruz.Farketmez dersek hangisi denk gelirse o oluyor:)arkadaşlar merhaba !! benim bir sorum olacak, evlat edinilecek bebeğin cinsiyetini seçebiliyor muyuz yoksa onların verdiğini mi almak zorundayız?
Arkadaşlar bir sorum daha olacak.Yaşadığımız evin kira ya da mülk oluşu etkiliyor mu?Fikri olan var mı?Ev ziyaretinde öncelikle dikkat edecekleri husus ne oluyor?
İl il siralar degisiyomu acaba.Biz Mersin den başvuruyoruz.Kız erkek farketmez diyoruz.Bakalım kaçıncı sırada olacağız.Tahminen 45lerde dedi görevli.Hakkımızda hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim.Siz bebeğin odasını bebek gelmeden mi yaptınız?Odayı döşemek doğru olur mu?Kira ya da sizin olması fark etmez. Yeterli bir gelirin olması gerekiyor. Ev ziyaretinde bebek odasına bakıyorlar. Evin hastane, okul, park gibi yerlere yakın olup olmadığını soruyorlar. Evde eşyalara bazen dolaplara bakılıyor. Bıçak, ilaç gibi çocuğa zarar verebilecek şeylerle ilgili bilgi veriyorlar. Bizde böyle olmuştu. Kolay gelsin.
Bildiğim kadarıyla her ilde farklı sıralar.Bir arkadaş yazmıştı sıralar değişse de süreler hemen hemen aynı diye.Ben de çok bilmesem de duyduğum bu:)İl il siralar degisiyomu acaba.
Yani atiyorum basvuru tarihi ayniysa mersinde 45 istanbulda 50 olabiliyomu
İl il siralar degisiyomu acaba.
Yani atiyorum basvuru tarihi ayniysa mersinde 45 istanbulda 50 olabiliyomu
Bildiğim kadarıyla her ilde farklı sıralar.Bir arkadaş yazmıştı sıralar değişse de süreler hemen hemen aynı diye.Ben de çok bilmesem de duyduğum bu:)
Teşekkür ederim.Siz bebeğin odasını bebek gelmeden mi yaptınız?Odayı döşemek doğru olur mu?
Yok yok:))) biz odayı döşemedik tabii. Yani boş ıdayı görmek istiyorlar. Büyüklüğü yeterli mi? Güneş görüyor mu? Gibi. Zaten bebek eşyalarının erkenden alınmasını onlar da önermiyor.Teşekkür ederim.Siz bebeğin odasını bebek gelmeden mi yaptınız?Odayı döşemek doğru olur mu?
Citlenbik biraz once listeye bakiyodumda.Kira ya da sizin olması fark etmez. Yeterli bir gelirin olması gerekiyor. Ev ziyaretinde bebek odasına bakıyorlar. Evin hastane, okul, park gibi yerlere yakın olup olmadığını soruyorlar. Evde eşyalara bazen dolaplara bakılıyor. Bıçak, ilaç gibi çocuğa zarar verebilecek şeylerle ilgili bilgi veriyorlar. Bizde böyle olmuştu. Kolay gelsin.
Citlenbik biraz once listeye bakiyodumda.
1 sene olmus basvurunuz dimi.
İstanbuldan kiz erkek farketmez demissiniz.
Kurumu aradinizmi son zamanlarda siraniz kac olmus.
Ortalamaya gore size siranin bugun yarin gelmesi gerek bence
Evet ya listeyi bulmak icin bi 100 sayfa aramisimdir.Zaman arkadaşımız listeyi arada güncelliyordu. Şimdi o da yazmayınca liste çok gerilerde kaldı sanırım.
Evet ya listeyi bulmak icin bi 100 sayfa aramisimdir.
1679. Sayfada buldum
Ne bilim listeye bakyimda istanbulda erkek bebek icin fazla beklenmemis.
Biz sadece terk istiyoruz.acaba biz dahami cok bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?