Bize uzmanımız o kağıdı ev ziyaretinde vermişti.. Bende daha önce burada okumuştum ozgeçmiş zor oluyor yazması falan diye.. Aklıma o geldi ve sordum böyle böyle okumuştum beni biraz korkutuyor diye.. Uzmanda bugün ki konuştuklarımızı yazmanız yeterli demişti(konuşmalarımız doğumum ailem eşimle nasıl tanıştığım ve bebekle ilgili konulardı) bende bize verilen sorular ışığında hikaye anlatır gibi anlattım.. İsterseniz bir paragraf olarak nerelerde okuduğunu falan kısaca anlat..Cok tesekkur ederim.bende bizbize kaldik sanmistim :))
Farkli bi ses cok iyi oldu.yoksa hayatisiltisinida bunaltip kacirmaktan korkuyodum :))
Ben once bos bi kagida yazdim yazdim cok uzun olmustu.sanki gereksiz seylerle doldurmusum gibi geldi.
Bende kisalttim biraz.
Sizce azmi olmus 3 sayfa.
4.sayfayida yazcam ama.
Ama okudumda yazdiklarimi sadece bebek izlemimden ve duygularimdan bahsetmisim.
Sizce sorun yaparlarmi.
Yani nebilim buyudum okudum soyle yaptim boyle yaptim oyle seylere girmedim pek.
Niye yazmadiniz bunlari derlermi
Kitap fikri cok hosmus.bende kitap okumayi cok severim keske bende yazsaydim.neyse artik :))benim özgeçmişte onküsür sayfa sürmüştü :) aynen C cnrdfn gibi nerde ne zaman doğdumdan başladım, okuduğum okulları, eşimle tanışmamızı, iş deneyimlerimi de yazdım. bu sırada listedeki soruları da örnekleyerek cevaplamış oldum. mesela küçükken annemin bana yemek yedirmek için hep kitap okduğundan, kitap okuma sevgimin bundan kaynaklandığını düşündüğümden ve kızmın okumayı sevmesi için aynı yollu deneyeceğimden bahsettim :) sonra da paragraflar halinde çocukla ilgili beklentileriniz vs ile ilgili soruları cevaplamıştım. eşiminki çok daha kısaydı, tek paragraflık doğdum okudum çalıştım bilgilerinden sonra ikişer-üçer cümleyle soruları cevaplamıştı. biz bir sorun yaşamadık özgeçmişle ilgili
bu arada bunalmam kaçmam merak etme
Kitap fikri cok hosmus.bende kitap okumayi cok severim keske bende yazsaydim.neyse artik :))
Bugun kurumu aradim dosyalari teslim etmek ve uzmanimuzdan randevu almak icin.actiklari dosyayi bulamamislar.
Kim acmisti dosyayi nezmn falan dediler.
Bende isim bilmiyorum ama 9 ekimde basvurduk dedim.
Haftadosuna dogru tekrar arayin dediler.
Bi sorun bi karisiklikvarsa hemen gelebirim dedim.yok gerek yok dediler.ozmn yarin tekrar aricam dedim.
Daha bulacaklarda randevu verecekler.
Allah bilir uzmanimiz bile belli degil.
Off ya biz acele ettikce aksilik cikiyo
Daha 10 gün olmuş cnm başvuru yapalı.. Bize 15 gün sonra arayın uzmanınızı öğrenin demişlerdi.. Biraz daha bekle sıkıntı yapma.. Bunlara takılma.. Hayatışıltısının da dediği gibi daha sinirlerinin bozulacağı zamanlar gelecek mesela ben başvuralı 16 ay oldu hala bekliyorum..Kitap fikri cok hosmus.bende kitap okumayi cok severim keske bende yazsaydim.neyse artik :))
Bugun kurumu aradim dosyalari teslim etmek ve uzmanimuzdan randevu almak icin.actiklari dosyayi bulamamislar.
Kim acmisti dosyayi nezmn falan dediler.
Bende isim bilmiyorum ama 9 ekimde basvurduk dedim.
Haftadosuna dogru tekrar arayin dediler.
Bi sorun bi karisiklikvarsa hemen gelebirim dedim.yok gerek yok dediler.ozmn yarin tekrar aricam dedim.
Daha bulacaklarda randevu verecekler.
Allah bilir uzmanimiz bile belli degil.
Off ya biz acele ettikce aksilik cikiyo
Gercekten oyle bugun sabrimin sinandigi nadir anlardan birini yasadim.arkadaşım her işte bir hayır vardır. şuan canın sıkılabilir çok normal. ben olsam benim de sıkılırdı, geçmişi okursan isyaaan moduna girdiğim öyle çok an oluyor ki... ama sakinleşince tek düşündüğüm, kızım için, onun gelişindeki doğru zaman için bunları yaşamamız gerekiyor. birşeyler bugün değil, yarın hazır oluyorsa bizim için, doğru zaman o olduğu içindir. biz ağlıyoruz, üzülüyoru, sabırsızlanıp isyan bile ediyorsuz ama o minnacık bedenleriyle bize gelebilmek için ne engeler aşıyorlar onu düşünnlar bize kavuşmak için böylesi savaşıyorsa, bize sabır demek, doğru zamanı beklemek düşüyor...
ben eskiden bu kadar kaderci değildim biliyor musunuz, kızım daha gelmeden öğretti bana herşeyin bir nedeni olduğunu.. Ahh kızım şimdiden nelere vesile oldun, geldikten sonraki hyatımı, halim, duygu ve düşüncelerimi nasıl şekillendirecek kim bilir :)
Oyleymis canm bugun ogrendim.Daha 10 gün olmuş cnm başvuru yapalı.. Bize 15 gün sonra arayın uzmanınızı öğrenin demişlerdi.. Biraz daha bekle sıkıntı yapma.. Bunlara takılma.. Hayatışıltısının da dediği gibi daha sinirlerinin bozulacağı zamanlar gelecek mesela ben başvuralı 16 ay oldu hala bekliyorum..
canım görüşmeleriniz nasıl geçti.neler sordular.Canımm şimdi girebildim yeni gördüm nasıl sevindim anlatamam ne kadar güzel bir haber inşallah yeni yıla kızınızla girersiniz senin güzel haberlerini bekliyorum canım benim bizimde son bir görüşmemiz kaldı ondan sonra onay yazımız gelecek inşallah bende heyecanlıyım inşallah güzel geçer
Evet baya oldu bizim.. Artık tahammül sınırını aştık ama bekleyeceğiz maalesef.. Ama ankaradan inşallah güzel haber gelecek kızlar.. Ben biraz çıtlatmış olayım.. Gerisini arkadaş anlatır hikayesini bizeOyleymis canm bugun ogrendim.
Tekrar aradim kurumu.daha yeni basvuru yapmissiniz uzmaniniza gitmemis daha dosyaniz dedi.haftasonuna dogru arayin dedi.
Tmm dedim.bende biran once resmilestirmek icin cirpiniyodum.
Herseyimiz hazir.bitek pskoloji raporu eksik.oda hastaneden bi yazi istedik degerlendirmesi devam ediyo diye.
Olur oyle dedi kurum.
İnsallah gittigimizde bi sorun cikarmazlar.
Nebilim sanki herseyimiz hazir olsa tmm siraya girdiniz deseler rahatlicam.
Bekliyecegimiz gunlerden calmak istemiyorum uzattikca.
Hepimizin hakkinda hayirlisi.
Sizde baya beklemissiniz.az kalmistir insallah kavusmaniza.
Hayatisiltisida cok bekledi.
Biran once kavusma hikayenizi bekliyorum.yazmayi unutmayin :))
Nasil yani.ankaradan basvuranlarimi ilgilendiriyo.kim anlatcak.Evet baya oldu bizim.. Artık tahammül sınırını aştık ama bekleyeceğiz maalesef.. Ama ankaradan inşallah güzel haber gelecek kızlar.. Ben biraz çıtlatmış olayım.. Gerisini arkadaş anlatır hikayesini bize
Canım ben ankaradan başvuru yaptım.. Burada da ankaradan başvuran bi arkadaş bebeğine kavuşuyormuş da güzel haber diye ona dedim.. :)Nasil yani.ankaradan basvuranlarimi ilgilendiriyo.kim anlatcak.
Ayy merak ettim anlat nolur
Aaa coook sevindim yaaa.Canım ben ankaradan başvuru yaptım.. Burada da ankaradan başvuran bi arkadaş bebeğine kavuşuyormuş da güzel haber diye ona dedim.. :)
Iyi geceler 2 ayda gelmişdi bize sonrasında sıramız belli olduankaraya dosyanız gittiğinde nekadar zamanda haber gelir
Canım görüşmemiz haftaya pazartesi olacak inşallah ondan sonra yazarımcanım görüşmeleriniz nasıl geçti.neler sordular.
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum
Başvuru için Savcılıktan kayıt istiyorlar galiba yanlış takip etmediysem öyle biliyorum
Benim eşimin 2 yıl önce bir alacağından dolayı karşı kişiyle bir kavgası oldu, Eşim kendini korumak için üzerinde falçata gibi bişey ile gitmiş bulundu. Ve bu kavgadan dolayı da hakkında şikayet verildi savcılığa. Şu an kendi adına bir davası var mı diye sorguladığımızda bu olay çıkıyor karşımıza, Tabi kişi sonradan şikayetinden vazgeçti, süren bir dava yaok
Şimdi ben başvuru yapmak istesem, eşimin bu durumu bize engel olur mu? Ben olur diye geçiriyorum ama size de danışmak istedim.
Canm neyapiyosun oraya gidince.neler bekleniyo senden.merhaba arkadaşlarım :)
az önce gönüllüsü olduğum oğlumla konuştum, binbir duygu seli içindeyim yineç sayfalar dolusu anlatsam da asla kelimelerin yetmeyeceği duygular yaşıyorum. kah ağlıyor, kah gülüyorum....
bu duygular içindeyken sevgi evlerindeki sosyal uzmanımızla son konuşmamız geldi aklıma. çevreme zaten belki fazlasıyla anlattığım bir durum ama uzmanımız gönüllülükle ilgili çevreyle bilgi paylaşmamı ve teşvik etmemi önerdi. Haftada birkaç saatinizi ayırabiliyorsanız ve bunu birkaç ay değil, o çocuğun yüzündeki gülümseyiş için belki de sonsuza kadar yapabilirim diyoranız sizden ricam gönüllü anneliği deneyin mutlaka. bambaşka bir ufuk açıyor size, çok farklı duygular...
ben izmir'deyim, o nedenle özellikle İzmir'deki arkadaşlara sesleniyorum, burada böyle bir uyguluma yapılıyor. Herşehirdeki uygulama farklı, bazı şehirler gönüllü kabul etmiyor ama İzmir kabul ediyor. Yüreğinize sığdıramadığınız böyle bir sevgi varsa, sabırlıyım, dayanıklıyım ve vazgeçmem diyorsanız minnacık bir yüreğe ışık olun siz de...
Sorularınız vs varsa burdan veya özelden yazabiliriniz.
Lütfen düşünün bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?