Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Eğer tereddüt yaşayan varsa hiç düşünmesinler, harika bir duygu, o sarılması o gülüşü, hele uyanırken beni görünce ellerini açarak sevinç hareketleri. Eşim soğuk duruyordu, bu konu açılınca pek konuşmazdı, sevmezse diye korkuyorum, aşık oldu kızına.

Eşim ilk defa çocuğumuz olmadığı için sevindim dedi ve ağladı, anlatamam babamız pamuk gibi oldu , aman kızım ağlamasın diye bana çok yardım ediyor. Erkekler duygularını gizliyor, bebeğiniz gelince onların içindeki duygular ortaya çıkacak buna emin olun.

Allah bir 0mur mutluluk yasatsin oyyy evin mis gibi kokuyor şimdi yerim minik kızını Allahım sakinsin❤

Merhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
Ayyy maşallah canım benim çok sevindim gözünüz aydın bunu duymak iyi geldi Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah canım benim bizim yerimize kokla öp prensesi

Yazacak şey çok ama kelimelere dökmek zor, daha önce alan arkadaşların dediği gibi doğurduğunu unutuyosun
Canım prensesiniz kaç aylık geldi ve başvurduğunuzda kaçıncı sırada başladınıız acaba kusura bakma hemen sorulara boğdum ama bizede umut oluyor

Özelden mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim
Sürekli topiğe geri dönüş yapmam için düşüncelerini paylaşanlara gene çok teşekkür ederim
Bensiz olmuyor muş :)
Müjde vermek istiyorum
İnşallah çok yakında kızımız geliyor
Umutsuzca kurumu aradım sıramızı duyunca şok oldum
Hazırlıklara başladık

İyi yapmışsın dönüş yapmakla arkadaşım burada biz çok içtenlikle duygularımızı paylaşıyoruz küsmece darılmaca olmasın güzel haberlerine çok sevindim canım bugün ne güzel haberler aldık şükür sonunda inşallah tez zamanda kızımız geldi diye yazdığınıda okuyup sevincine ortak oluruz

Hah şoyle yaaa.bizim bizden baska dostumuz yok.birakmiyalim birbirimizi.birbirimize encok ihtiyacimiz olan zamanlar bunlar.
İnsallahhhh tez vakittede guzel haberlerle mutlu edersin bizi.kucucuk minicik pembe yanakli mis kokuluma kavustum kizlar diye

Kalpten tebrik ediyorum ne mutlu sizlere ..çok öp bizim içinde sarıl koklaaaaaa mis kokulu yavrunu. ..sevgiler

Teşekkürler zaman geri geldigin için ve paylaştığınız için çabucak gelsin kızın inşallah

Hoşgeldin canim bebisinde sana hoş gelsin ins en yakın zmanda arkadasim❤

cnm kızına kavuşmana çok sevindim kızın kaç aylık?kime benziyor?Allah analı babalı büyütsün inş. çok mutlu bir aile olursunuz... bizimde kavuşmamıza az bi zmn kaldı hayırlısıyla... eşimde ne gibi değişiklikler olucak çok merak ediyorum açıkcası benim eşimde duygularını saklayan birisi..

bebeklerini alan anneler arada bir gelipte yaşadıklarınızı bizlerede anlatsanız olmazmı acısıyla, tatlısıyla..
Bu aksam düğüne gidecekti k. Kızım 7 gibi uyudu . Dokunmaya kiyamadikk. Düğüne gitmedik. Saat şuan gecenin biri . Prensesim uyandi ve cin gibii dolaniyor evin içinde :) benim se gözümden uyku akıyor ama o kadar tatlı kızı ahh. Mandallarla sepete atmaca oynuyoruz. Kaçta yaticazz bakalım :) hayal di bir zamanlar. Çok sukurr. Darısı basiniza en kisa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…