- 30 Eylül 2014
- 203
- 265
- 23
- 50
Gözün aydın olsun arkadaşım Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun hayırlı evlat olsun Darısı hepimize inşallahMerhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
Hayırlı olsun. Kızınızla bir ömür mutlu olun.Merhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
Ayyy maşallah canım benim çok sevindim gözünüz aydın bunu duymak iyi geldi Allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah canım benim bizim yerimize kokla öp prensesiMerhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
Canım prensesiniz kaç aylık geldi ve başvurduğunuzda kaçıncı sırada başladınıız acaba kusura bakma hemen sorulara boğdum ama bizede umut oluyorYazacak şey çok ama kelimelere dökmek zor, daha önce alan arkadaşların dediği gibi doğurduğunu unutuyosun
Gözünüz aydın olsun. Harika bir haber.Merhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
İyi yapmışsın dönüş yapmakla arkadaşım burada biz çok içtenlikle duygularımızı paylaşıyoruz küsmece darılmaca olmasın güzel haberlerine çok sevindim canım bugün ne güzel haberler aldık şükür sonunda inşallah tez zamanda kızımız geldi diye yazdığınıda okuyup sevincine ortak oluruzÖzelden mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim
Sürekli topiğe geri dönüş yapmam için düşüncelerini paylaşanlara gene çok teşekkür ederim
Bensiz olmuyor muş :)
Müjde vermek istiyorum
İnşallah çok yakında kızımız geliyor
Umutsuzca kurumu aradım sıramızı duyunca şok oldum
Hazırlıklara başladık
Ayyy cok guzel cok sevindim.gule gule buyutun.Allah mutlulugunuzu bozmasin insallah .darisi basimiza olsunMerhaba kızlar sağolsun zaman listede beni yukarı çıkarmış. Bir hafta önce kavuştuk kızımıza.
Hah şoyle yaaa.bizim bizden baska dostumuz yok.birakmiyalim birbirimizi.birbirimize encok ihtiyacimiz olan zamanlar bunlar.Özelden mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim
Sürekli topiğe geri dönüş yapmam için düşüncelerini paylaşanlara gene çok teşekkür ederim
Müjde vermek istiyorum
Hazırlıklara başladık
Kalpten tebrik ediyorum ne mutlu sizlere ..çok öp bizim içinde sarıl koklaaaaaa mis kokulu yavrunu. ..sevgilerEşim ilk defa çocuğumuz olmadığı için sevindim dedi ve ağladı, anlatamam babamız pamuk gibi oldu , aman kızım ağlamasın diye bana çok yardım ediyor. Erkekler duygularını gizliyor, bebeğiniz gelince onların içindeki duygular ortaya çıkacak buna emin olun.
Teşekkürler zaman geri geldigin için ve paylaştığınız için çabucak gelsin kızın inşallahÖzelden mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim
Müjde vermek istiyorum
Hazırlıklara başladık
Hoşgeldin canim bebisinde sana hoş gelsin ins en yakın zmanda arkadasim❤Özelden mesaj gönderen herkese çok teşekkür ederim
Müjde vermek istiyorum
Hazırlıklara başladık
cnm kızına kavuşmana çok sevindim kızın kaç aylık?kime benziyor?Allah analı babalı büyütsün inş. çok mutlu bir aile olursunuz... bizimde kavuşmamıza az bi zmn kaldı hayırlısıyla... eşimde ne gibi değişiklikler olucak çok merak ediyorum açıkcası benim eşimde duygularını saklayan birisi..Eşim ilk defa çocuğumuz olmadığı için sevindim dedi ve ağladı, anlatamam babamız pamuk gibi oldu , aman kızım ağlamasın diye bana çok yardım ediyor. Erkekler duygularını gizliyor, bebeğiniz gelince onların içindeki duygular ortaya çıkacak buna emin olun.
Bu aksam düğüne gidecekti k. Kızım 7 gibi uyudu . Dokunmaya kiyamadikk. Düğüne gitmedik. Saat şuan gecenin biri . Prensesim uyandi ve cin gibii dolaniyor evin içinde :) benim se gözümden uyku akıyor ama o kadar tatlı kızı ahh. Mandallarla sepete atmaca oynuyoruz. Kaçta yaticazz bakalım :) hayal di bir zamanlar. Çok sukurr. Darısı basiniza en kisa zamanda..bebeklerini alan anneler arada bir gelipte yaşadıklarınızı bizlerede anlatsanız olmazmı acısıyla, tatlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?