Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
vay be sizi düğünden alıkoydu desene ) o değilde gecenin bi vakdi uyanıpta senin uykunun en güzel yerinde mandal atmaca oynaması ))) süper sabahlarsınız artık

ben gideyimde uykumu alayım bari bizim kız gelmeden )) iyi geceler baharım..

Arkadaslar bisey sorucam.biz terk istiyoruzda terk icin ayri bi sirayami giricez.yoksa hepimiz ayni siradami olucaz.
Kafam karisti bu konuda cunku.
Terk/riza isteyenlerede sonucta terk bebis gelebilir.dimi.
Terk istiyenlerde ayni sirada olmasi gerekir diye dusundum

zaman ben sohbetlere katılmıyorum ama aylardır dışardan takip ediyorum sizi. boşver bir densiz yüzünden senin ayrılman hata olurdu. önce forumu doğru düzgün kullanmayı becersinler! o arkadaş da yavrusuna kavuşmuş bu sıkıntı da nazar boncuğu olmuş artık ne diyelim... senin kavuşma hikayeni o kadar merakla bekliyorum ki iyi ki döndün geri

Sadece iki sıra var. Kız ve erkek sıraları. Örneğin terk kız bir bebek geldi. Sıradaki ilk terk ya da terk/rıza isteyen aileye sıra gelmiş oluyor.

Terk Rıza diye sıraya girenlere rızadan sıra gelir
Çünkü terk ve Rıza ayrı sıralar
Rızadan bir bebek gelince eğer ilk sıradaysanız onu size söylerler
Gelen bebek eğer terkse sizden önce başvuranlar varsa onlara sıra geliyor
Terk bebekte çok beklendiği için Terk-Rıza diye sıraya girilince rızadan sıra gelir
Zaten ikisinde de ayrı ilerliyor sıra numaraları

Terk Rıza diye sıraya girenlere rızadan sıra gelir
Terk Kız
Terk erkek
Rıza kız
Rıza erkek
Diye ayrı ayrı ilerliyor sıralar
Hangisinde ilk sırada olursanız ondan arıyorlar

Mesela erkek bebekte 1. Sıradasın kızda 3. Sıradasın eğer ozaman gelen bebek erkekse direkt olarak seni arıyorlar
Sıran erkekten gelmiş oluyor

Gelen bebek eğer terkse sizden önce başvuranlar varsa onlara sıra geliyor
Mesela terkde sıran 12 ama senden önce 12 kişi olduğu için sana sıra gelmemiş oluyor

Terk bebekte çok beklendiği için Terk-Rıza diye sıraya girilince rızadan sıra gelir

Zaten Terk-Rıza Kız-Erkek ayrı ilerliyor sıra numaraları

Bugun uznanimizada sordum ayni soruyu.herkes bi sira uzerinden ilerler dedi.
Ama siz terk bebek istediginiz icin terk gelene kadar beklersiniz siraniz gelmis olsa bile dedi.

Canm buarada benide listeye eklermisin.
26.10.2015

Merhaba arkadaşlar, Zaman cım dönmene ve sıranın ilerlemesine çok sevindim. İnş herkesin gönlüne göre olur, size sormak istediğim bir şey var. Sıraya girerken rızada hukuki süreci bitmiş ve süreci devam eden bebekler var. Hukuki süreci devam edenlerle ilgili bilginiz var mı, onlarda sıra daha az. Yani biz alınca evlat edinmeye uygun mu diye mahkemesi sürecek. Peki uygun değil diye de çıkabilir mi yani o zaman. Aklıma takıldı, bilgi ve yorumlarınızı bekliyorum

gözünüz aydın çok mutlu oldum güzel haberler duymak çok güzel .... bizim kızımızda bizi fazla bekletmese.... benim eşimde biraz sert dediğiniz gibi bebeğimiz gelince pamuk gibi olacak inşallah...kızınızla mutlu huzurlu yıllar inşallah darısı başımıza...

ayyyy çok sevindim seni takip ediyorum lütfen bizi bırakmaaa .... en yakın zamanda bebeğim geldi diye haberini bekliyoruzzz...

Hukuki süreci bitene kadar malesef çocuk 1 yaşına geliyor. Bebek istiyorsanız devam eden i de kabul etmeniz uygun olacaktır. Benim kızımın da davası devam ediyordu mesela. Ne yalan soyleyim heyecanlanmistim bişey cikar mi diye. Uzmana sürekli soruyordum dava bitti mi diye. Sukur kızıma kavuştuk tan 4 5ay sonra bibitti Rıza davası. Uzun süresinin sebebi adliyelerdeki yoğunluk lar. İçini ferah tut arkadaşım.

Bugun bu konuyu bizde konustuk uzmanimizla.aynisini sordum bende.
Evlad edindirildigi zaman mahkeme aksine sonuclanirmi diye.
Tabiki bu ihtimal var dedi dusukte olsa.kesin sonucu hakim veriyomus ve belli olmazmis.oyuzden tercih edilmiyo sanirim.oyuzden daha az bekleniyo.
Valla bana kalsa ben hepsine evet derim.
Yazimizda ne varsa onu yasariz ve hersekilde evladim icin savasmaya hazirim.
Ama esim sadece terk olsun dedi.yani uzunca bi bekleme suremiz var.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Özellikle baharcım bire bir yaşayan birinden duymak rahatlattı beni. Biz hukuki süreci biten olsun diyecektik ama o zaman da dediğin gibi bebek olmayacak. Hukuki süreci devam edenlerde tekli sıralara düşmüşüm sen de cesaret verince çok heycanladım şimdi:)) hayırlısı bakalım o zaman. Yine de bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Bursada sira daha hizli ilerliyormusya( burdan okudugum kadariyla)
Ankarada hizlimi bu konuda.
Yoksa sadece istanbulmu yavas
Listeye bakiyorum surekli yazilanlari okudukca.
Terkte ankarada 1 senede kavusan var.
Ama istanbulda 3 sene

Arkadaslar mahkeme günümüzün belli olduğunu yazmış miydim size ? Ağustosta 1 yil imiz dolmuştu kızıma kavuşa li. Dava dilekce mızı hemen verdik. Ama 4 ay sonraya yani aralik ayına verdiler dava gününü. Bu da ayrı bir heyecan. Biran önce mahkeme mız olsun kimliği mızı alalım istiyorum.

Çevremde birebir tanıştığım evlat edinen 3 aile var. Hepsi de davası süren bebek aldı. Hiçbir sorun da yasamadilar. Açıkçası biz herseye evet demiştik. Terk Rıza şehir dışı kardes ikiz hasta bebek vs. Ki kızımın ufak bir sağlık problemi vardı. Çok şükür suan çok iyi. Belki de bu yüzden çabuk geldi yavrum. Yani seçimleri ne kadar geniş tutar sanısanı z o kadar hızlı ilerler. Tabii nelere evet diyeceğini z herkesin kendi tercihi..

Bursada sira daha hizli ilerliyormusya( burdan okudugum kadariyla)
Ankarada hizlimi bu konuda.
Yoksa sadece istanbulmu yavas
Listeye bakiyorum surekli yazilanlari okudukca.
Terkte ankarada 1 senede kavusan var.
Ama istanbulda 3 sene
Merhaba arkadşım bizde bursada oturuyoruz buradan başvurduk bizim tercihimiz terk-rıza kız yarın sın görüşmemiz olacak inşallah bize uzmanımız 1 ile 3 yıl arası gelir dedi hayırlısı inşallah canım allah gönlümüze göre versin bende okuduklarımdan dolayı bursada erken geldiğini okuyunca hetecanlanıyorum elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…