Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
İnsallah hayirlisiyla biran once gelir kuzularimiz.ama 3 yil bekleyecek olmak beni biraz endiselendirmiyo degil hani.ama zaman cabuk geciyo bana gore.

Acaba sıralar yazın mı kışın mı daha hızlı ilerliyor? Tabii belli olmaz ama merak işte. Bir ayda kaç sıra ilerliyor olabilir? Tahmini bir istatistik vardır aslında. Bir daha kurumu aradığımda soracağım.

İnsallah hayirlisiyla biran once gelir kuzularimiz.ama 3 yil bekleyecek olmak beni biraz endiselendirmiyo degil hani.ama zaman cabuk geciyo bana gore.
İnşallah canım zaman hepimiz için su gibi akıp geçsin evet zaten ev ziyareti sonraki görüşmeler derken bayağı zaman geçiyor

Merhaba son görüşmemiz de ( gecen hafta gittik) yetkilimiz bize bu son aylarda çok kız bebek yerlestirdik yerleştireceğiz de demişti İstanbul için dedi hayırlı sı artık bakalım yavrular yeterki ailelerine kavuşsun

Arkadaşım biz seninle aynı ay başvuru yapmışız bizimde son görüşmemiz bugün güzel geçer peş peşr gelir kuzularımız inşallah onay kağıdınızın ne zaman geleceği hakkında bir bilgi verdimi acaba size

Canim benim ev ziyaretinden sonra görüşmeye ne zaman gittiniz kaç görüşme yaptınz neler sordular onay yazınız ne zaman gelcek musait olduğunda banada bilgi aktarabilirmisin.insallah en yakın zaman da kuzucugumuza kavusuruz

Canım biz ev ziyaretinden sonra 1 görüşme yaptık oda galiba emin değilim ama başvurduğunuzdaki uzmanımız farklı olduğu için o uzman doğum iznine ayrıldı bizi tanımak için olabilir dosyamızı gözden geçirdi bugünde son görüşmemiz olacak inşallah yazarım canım bilgilendiririm

Sevgili arkadaşlarım; forumda yeni olann arkadaşlar için, kızıma kavuşma günümün hikayesini tekrar paylaşmak istedim.. Okurken yine gözlerim doldu, yine çok heyecanlandım. Çok şükür bu günlerimize.. Orda yazmışım yaa, acaba güler yüzlü mü kızım diye.. Minnoşummm hep gülüyorr hepp... Hala acabaları olanlar varsa diye yazmak istiyorum sürekli... Hiç durmayınn başvurunn hemennn... Sabırla bekleyen arkadaşlarımm, en kısa zamanda sizlerin de kavuşma hikayelerinizi bekliyorum heyecanla :)

Aglamamak mümkün mü çok öpüyorum cokkk teşekkürler öyle güzel anlatmış sınız ki o an ı canlandırdım gözüm un önünde yarabbim dedim biz ne kadar çok hasretiz minik bir ele ....Yavrunuzu öpüp koklayin benim içinde sevgilerrrr

Insallaaaaah ...Hayır ocak ayında son görüşmemiz olabilir dediler onay kağıdı ile ilgili o zaman soracağım. Sizin son gorusmeniz nasıl geçti konu neydi bundan sonra ki aşama beklemek mi anlatırsaniz sevinirim hayırlı olsun cabucak kavusalım mmmm sevgiler

İnşallah canım bizimde son görüşmemiz oldu bugün güzel geçti çok şükür uzmanımız yasal süreçler ile ilgili bilgi verdi sıramızı eve onay kağıdı geldiği zaman öğreneceğiz inşallah canım

Canım benim bugün son görüşmemiz oldu güzel geçti çok şükür uzmanımızda gerçekten çok naif ve güler yüzlü candan bir bayan sağolsun bizi yasal süreçler ile ilgili bilgilendirdi eve onay kağıdımız geldiği zaman sıramızı öğrenrceğiz inşallah canım

Ne kadar güzel yazmışsınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

J
canim aglamamak icin zor durdum.allah mutlulugunuzu daim etsin
QUOTE="BAHARIM1, post: 43249231, member: 548359"]Sevgili arkadaşlarım; forumda yeni olann arkadaşlar için, kızıma kavuşma günümün hikayesini tekrar paylaşmak istedim.. Okurken yine gözlerim doldu, yine çok heyecanlandım. Çok şükür bu günlerimize.. Orda yazmışım yaa, acaba güler yüzlü mü kızım diye.. Minnoşummm hep gülüyorr hepp... Hala acabaları olanlar varsa diye yazmak istiyorum sürekli... Hiç durmayınn başvurunn hemennn... Sabırla bekleyen arkadaşlarımm, en kısa zamanda sizlerin de kavuşma hikayelerinizi bekliyorum heyecanlJ

Sağol canim insallah bizim gorumelerimizde guzel geçer

Merhaba,
özelden mesajla bloğumu soranlar var tekrar paylaşıyorum.
İlginize teşekkür ederim. (aralara nokta koyarak etkinleştirebilirsiniz)

heyecan-dorukta blogspot com tr

salya sumuk oldum resmen Allah bebeğinzle size uzun ömur versin canım..

Sevgili anne adayları Allah inşallah en kısa zamanda bebeklerinize kavuşturur.. Sizlere birşey sormak istiyorum sevgi yuvasını aradım ziyaret için dilekçe yazıp elden teslim etmem söylendi o şekilde ziyaret edilebilirmiş.. Teslim etmeye gittiğim zaman içeri girebilir miyim yoksa kabul edilme süresi felan mı var içeri girebilmek için

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim 3 yllik evliyiz 26yasindayim evlat edinmek istiyoruz bu karari henüz yei aldik aklimda cok sorular var deneyimlerinize ihtiyacm var. 5 yillik evlilik sarti ve 30 yas ustu olmak sarti varmis ev sahibi olman gerekiyormus, gibi bir kac seyler okudum bilginiz varsa paylasirmi
siniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…