Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşım bend üç yıllık evliyim canim başvuru yapmak için beş yıllık evli olman gerkio VEYA otuz yaş üstü olman lazimm canim eşiniz kaç yaşında Nerede ikametgah edio sun canim hakkımızda hayırlı olsun inss.bende burdaki arkadaşlardan öğrendim ☺

Zamann benide listeye eklermisin ben bilmiyorum nasil yapilacagini.
26.10.2015 istanbul terk erkek bebek

Çok sağol arkadaşım.. Öperimmm minnoşumu.. Siz de kucaklayın biran önce inş. yavrunuzu..

Ne kadar güzel yazmışsınız. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Aminnn inşşş. Hepimiz yavrularımızla mutlu mutlu yaşayalım, yaşlanalım...

salya sumuk oldum resmen Allah bebeğinzle size uzun ömur versin canım..

Aminnnn hepimize inş yavrularımızla...

Benim sahsen bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.
Siz yuvayi evlad edinme istegiylemi ziyaret etmek istiyosunuz.

Merhaba arkadaşlar.Evlat edinme konusu açılınca pek çok kişi bana bağışsız bu iş zor dedi ve moralimi düşürdü.Bağış yapmadan bebek sahibi olunmaz dediler.Bana çok doğru gelmese de bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Benim sahsen bu konuyla ilgili bi bilgim yok malesef.
Siz yuvayi evlad edinme istegiylemi ziyaret etmek istiyosunuz.
Yoo hayır ben daha evli değilim çocukları görmek istiyorum.. Sizleri de sürekli okuyorum takip ediyorum inşallah en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyarız

Yoo hayır ben daha evli değilim çocukları görmek istiyorum.. Sizleri de sürekli okuyorum takip ediyorum inşallah en yakın zamanda mutlu haberlerinizi duyarız
Cok guzel bisey yapmis olacaksiniz ozmn.ne mutlu size.tebrik ederim.bi cocugun yuzunu guldurmek bile nekadar guzel olur.onlara ablalik yaparsiniz.

Bagis nedemekki.kim soyledi bagis olayini.yok oyle bisey.
Bu isin prosodurleri var.evrak hazirlama gibi tefarruatlar disinda
sizden istenen sadece ordaki yavrulara verebileceginiz sicacik bi yuva ve sevginiz.
Bagis olayi cok cirkin gercekten.eger oyle bisey yapilarak hakkimiza giriyolarsa sahsen hakkim haram olsun.ordaki kucucuk yavrularin bi gulusu icin yillarca sirada bekliyoruz bizler.onlarin bize ihtiyacindan cok bizim onlara ihtiyacimiz var.
Sakin kimseyi dinlemeyin umudunuzu kaybettirmelerine izin vermeyin.
Boyle bi durum bizlere umut oldu cunku.
Bulundugunuz ilin cocuk esirgeme kurumunu arayin.bilgilendiriyolar zaten siz sormadan.
Biraz beklemek disinda hicbi zorlugu yok.

Son düzenleme:
Yukaridaki yorumu hakkinizda bisey bilmedigim icin yaptim.yazdiklarinizi okudum.siz zaten basvuru yapmissiniz galiba.
Hayirli ugurlu olsun insallah.
Bagis falan diyenlerede hic takilma.
Basvuru yapmissiniz biliyosunuz boyle bisey istendimi hayir.
Ozmn bosuna bu heyecanli gunlerinizde kendinizi baskalarinin laflariyla uzmeyin.
Rabbim enkisa surede hepimize hayirli evladlar nasip etsin biran once :))

Merhaba arkadaşlar. Evlat edinebilmek için bağış yapma olayı kesinlikle söz konusu değil. Başvuru sürecinde sadece sizden evraklar istiyorlar, para geçmiyor bile. Bizlerden istedikleri maddi durumumuz ile ilgili olan maaş bordrosu, tapu vs evraklar tamamen çocuğumuza sunacağımız iyi bir gelecekle ilgili kuruma yansıyan bir şey değil. Böyle şeylerle kesinlikle moralinizi bozmayın. O çocukların ve kurumun maddi olarak hiçbir şeye ihtiyacı yok zaten onların ihtiyacı olan şey sevgi ortamında huzur içinde büyüyecekleri mutlu bir yuva. Çocuk yuvalarına yapılacak ziyaret ile ilgili bildiğim şey şu: yaklaşıl 1,5 yıl önce kararımız netleşmeden önce bir ziyaret yapsak mı diye telefon etmiştim. Çıkan görevli bayan bana 7-12 yaş çocukları görebileceğimi bunun için başvuru yapabileceğimi söyledi. Görüşme günleri belli günlerde oluyormuş, sıranın durumuna göre onlar size randevu veriyorlarmış. Küçük çocuklar daha kolay bağlandıkları için her yaş grubuna sokmuyorlarmış. Herkese mutlu günler diliyorum....

Evet arkadaşım başvurumuzu yaptık.Bağışınızı yaptınız mı diyen birçok kişi olunca ben nerde eksik yaptım duygusuna kapıldım.Acaba var mı dedim böyle birşey.İnsanlar ne niyetle soruyor bu soruları bilmiyorum.Kurumdan böyle bir talep yok,burda okuduğum yazılarda böyle birşey yok ama sinek küçük mide bulandırır derler.Heyecanlı günlerimde huzurum kaçmasın,kimsenin huzuru kaçmasın.En kısa sürede bebeklerimize kavuşalım inşallah.

Teşekkürler aydınlattığınız için.Herşey gönlümüze göre olsun..

maalesef azospermi esim 30 yasında suan görev nedeniyle Diyarbakırdayız siz başvuru yapabildiniz mi?
Yok canım başvuru yapmadık azoyla savaşa devam edio ama daha olumlu suan ins hepimiz için hayirlisi Diyarbakır'dami başvuru yapacaksınız

allah emeğinizi boşa vermesin. biz 2 ay önce tesa amliyatı geçirdik hic canlı hücreye rastlanmadı ve evlat edinme konusunda araştırma yapıyoruz suan ıcın diyarbakırdan başvuru yapmayı düşünmüyoruz memleketimizde başvuru yapıcaz kısmetse. sizin tüp bebek deneyiminiz oldu mu?

nerde ikametkah ediyorsanız ordan başvuru yapablirizsiniz ..

Arkadaslar nasilsiniz neler yapiyosunuz.
Biz ev ziyaretimizi bekliyoruz simdilik.henuz gelmezler gibime geliyo.2 ay sonraya belki.
Ayyy bugun oglusuma biberon aldik.
Daha dogrusu ben gormustum esime soyledim o aldi.
Kucuk gelirse oglumuz diye denemelik bisey aldik.
Ama 2_3 tane daha alicam.
Delik sayilari,akis hizi ,silikonmu kaucukmu hangisinde daha rahat eder bilmedigimden basliklarindan cesit alicam
Oglumuza ilk defa bisey aldik.daha dogrusu hayatimizda bebekle ilgili ilk aldigimiz sey.
Ama okadar zevk verdiki o biberon bile.
Bakip bakip duruyorum :))
Ama alidveris yapmak insani sabirsizlandiriyomus onu anladim.
Oyuzden enaz 1 sene gecmeden tekrar hicbisey almicam.
Cunku sabretmesi zorlasiyo.
Odasini falan hazirlayanlara rabbim yardim etsin.zormus gercekten.
Hem zor hem cook guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…