Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sima arkadaşım çok haklısın yazdıklarında başkasının çocuğu demek banada çok itici geliyo hatta benim öz halam bile çocuğun olmuyorsa olmuyo zorlamanın anlamı yok evlatlık sakın alma ben şahsen onaylamam böyle bir durumu dedi halbuki bu kimseyi ilgilendirmez eşim ve benden başka kimseyi haksızmıyım ama herkes okadar naturel bakıyorki halbuki hayat bu insana ne sunacağı belli olmaz ben sadece evlat istiyorum sevabını günahını düşünmeden

ayrıca bu sayfaya bizim gibi durumda olanlar yazarsa iyi olur açıkçası kimsenin aklına ihtiyacımız yok

Günaydın şekerler,nasılsınız?
Ben iyiyim çok şükür,bir gün daha yaklaştık başvurumuza,Allah'tan bayram var arada harala gürele daha kolay geçer vakit.
Her akşam laf dönüp dolaşıp bu konuya geliyor evde.Nasıl haber verecekler,nasıl göreceğiz bebeği,odasını nasıl hazırlarız,evi görmeye geldiklerinde nelere dikkat ederler tekrar tekrar soruyor eşim bende internetten öğrendiğim kadarıyla anlatıyorum.
Kocamı tanıyamıyorum kızlar,yıllardır bu konuyu konuşturmayan adam gitti başka biri geldi,nasıl heyecanlı anlatamam.O'nun eziyeti karar verene kadarmış demekki rahatladı şimdi,dün gece 'iyi ki böyle bir şeyi akıl ettin,iyi ki ısrar ettin,teşekkür ederim' dedi bana kulaklarıma inanamadım...

canım halan onaylamıyorsa bu onun problemi sende görüşmezsin olur biter valla ben tepki gösterenlere kapımıda kalbimide kapadım hiçde umurumda değil ben evladımla güzel günler geçirmeye bakıyorum kapalı kapılar ardında onlar neler yaşandığını gönüllerimizde kopan fırtınalardan haberleri varmı acaba
dediğim gibi kabul etmeyenin problemi olur bu
hersabah bu sayfayı açtığım zaman sayfanın başına kocaman bir şekilde lütfen bizim durumumuzda olmayan insanlar yazmasın yazasım geliyor anlamıyorlar burunlarını sokuyorlar saçma sapan şeyler yazıyorlar ya insanlar neden bi hadlerini bilmiyorlar bende anlamıyorum................

Dünyanın engüzel kapli annelerine merhaba))) ben ve eşimde sizler gibi kuzusunu bekleyenlerdeniz.biz başvuralı 2,5 yıl oldu. kız ve erkekde 1.sıradayız.bu süreç içinde 2 kez haber geldi.kabul ettiğimize dair dilekçemizi gönderdik ama maalesef henüz kuzumuza kavuşamadık.çünkü; bize gelecek evladımız 5-6 yaşlarında.ve çevre illerdende haber geldiği için başvuru sırasına göre kim öncelikliyse ona veriliyormuş.inşaallah bizde en kısa zamanda hayırlısıyla kuzumuza kavuşacağız. bu arada tedavimizide sürdürüyoruz.yüce rabbim iki taraftanda hayırlısıyla bizleri sevindirir.kendi biyolojik çocuğumuz olsa dahi asla gelecek olan evledımızdan vaz geçmeyeceğiz. bu arada başkalarının olumsuz ve cahilce söylediklerini boş verin.allah herkese böyle sevgi ve merhamet dolu kalbi kimseye nasip etmez.biyolojik evladımız olmayabilir ama biz kendi kanımızdan canımızdan bir parçamız olarak görüyoruz.çünkü onlar bizim evladımız.sağlıcakla kalın...

lee26 senle aynı durumdaymışız bende 1,sıradayım ama 0_1 yaş arası bekliyoruz. .inşallah tedavinde olumlu gider , 2 mutluluğu birden yaşarsın.bakalım hayırlısıyla önce hangimiz güzel haberi alacağız :))

selam dünyanın en datlu anneleri inanın heyecanlarınızı sizlerle paylaşıyorum yazmasam da sık sık takip ediyorum geçende internette bi yazı gördüm inanılmaz duygulandım sizlerle paylaşmak istedim...herkese sevgiler....

Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...

sağol canım yaaa) biliyormusun içimde bir ses hep şunu söylüyor.Allah iki sevinci arka arkaya yaşatacak diyor.inşaallah yüce rabbim hayırlı . salih ve sağlıklı evlatlarla sevindirir hepimizi.
benim duyumlarıma göre 0-1 yaş arasında sıra daha çabuk çıkıyormuş.er veya geç allahım hayırlı evlatlarla sevindirsin bizleri.biz kısmetse bayramdan sonra 3.tüp denememizi yapacağız.gelecek olan yavrumuza inşaallah allahım birde kardeş verir) yarın kadir gecesi dualarım sizlerle ....

içini ferah tut arkadaşım inşallah transferdende olumlu sonuçlar alırsın.tüp bebekde sende biliyosun moral çok önemli iyi düşün iyi olsun

iyigeceler kızlar off çok sıkıldım ya eşimde erken uyudu başı ağrıyormuş tek başıma kalmakdan nefret ediyorum.bebeğim biran önce gelsede yanlızlığıma bir son verse şimdi yanımda olsa onunla oyalanır zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım.6 yıldır evin içinde kendi sesimi duymakdan sıkıldım bebek sesi olsun istiyorum cıvılcıvıl etsin,evimi şenlendirsin.yaşamak için bir sebebim olsun istiyorum.ben bukadar sıkıntı çekerken bide kayınvaldemle uğraşıyorum.oğlunu benle ve ailemle paylaşamıyor.elimden gelen herşeyi yapıyorum gene de laf edecek bişey buluyor.insanı derdiyle bile rahat bırakmıyorlar.çok yorgunum biliyomusunuz.saçlarımdaki beyazlar gün geçtikçe artıyor.bebeğimi bekliyorum eşim,bebeğim ve ben mutlu bir aile olmak istiyorum.gel bebeğim artık ya annenin beklemeye sabrı kalmadı.kızmı erkekmi bilmediğimden alışveriş bile yapamıyorum.heveslenim diyorum ona bile fırsat vermiyolar.

günaydın kızlar kadir gecesnde dualar kabul olurmuş hepiniz için edecegim tabi kendim içinde

derman inş. tam arefe günü gelin bebeginizi alın derler inşşşşşşş sende çifte bayram yaşarsın kayn. kafana takma onlar eski insanlar evet de geç eşin sana destek olduktan sonra kuzum boşver
hiç alışveriş yamadınmı bir iki parça almışsındır herhal ablamın komşusunu sabah apar topar çagırmışlar yazık onlarda beklemedigi için hiç alışveriş yapmamışlar çocugu annesine bırakıp eşiyle hoppa alışveriş yolu bir telaş telaş ini. sanada süprüz yapar benim bebeg,mden önce allah sana versin sonra bze

merhaba arkadaslar
son birkac gundur yazılanları okudum da ne guzel paylaşımlar içindesiniz maşallah...
lee arkadasımız inşallah iki evladını da peş peşe alırsın çifte mutluluk yasarsın
bekleyen arkadaslar da inşallah en kısa zamanda Allah gonlunuzun muradını versin

Ben henuz evli değilim ama cocukları cok severim yani oyle boyle değil onlar hayatın neşesi insana inanılmaz enerji veriyorlar. Bazı saglık sorunları yasadım bnm durumumda biri cocuk sahibi olabilse de ancak bir dogum yapmaya izin var (o da tum tahlil sonuclarım iyiyse ve doktor onay verirse) ve emzirmek yasak (kullandığım ilaçlar bebeğe geciyor cunku) yani ilerde belki ben de kuruma basvurmaya aday olabilirim o yuzden burdaki yazıları takip ediyorum, bu durumda olanlar nasıl bir yol izliyor diye...
Bir de anne olmak için doğurmak gerekmediğine inananlardanım sokakta bi bebek gorsem annem deyip kucaklarım o yuzden sizin bu sinerjinizden ben de yararlanayım dedim :)))

Bugun mubarek Kadir Gecesini kutlayacagız nasip olursa... Bir önerim var...Birbirimize dua edelim, Rabbim tüm evlat isteyenlerin gönlüne göre hayırlı olanı nasip etsin. Güzel dualarımız birbirimize ulaşsın, dilekler kabul olsun.
Kimbilir belki çocuğu olmayıp kurumdan haber bekleyenler için bir mucize gerçeklesir, Allah kendi bebeğini de kucagına almayı nasip eder...Dua dertlerin dermanıdır, şifadır. En temiz dua insanın baskaları için yaptıgı duadır... Bu gece boş geçmez...

Kadir geceniz mübarek olsun, dualarınız Rabbim katında inşallah kabul olur... Sevgi ve dua ile...

canım çok teşekkürederim inşallah bayramdan önce hepimizin bebişleri gelirde hep birlikde çifte bayram yaşarız.ya kıyafet alamıyorum 0_1 yaş olacağı için kızmı erkekmi oda belli değil eşimle görüşdük geldikden sonra hepsini bir bebek mağazasından alacağız.
hepininizin kadir gecesi mubarek olsun arkadaşlar Allahım tez günde hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin :))

dermannn sen benim sebebim olacaksın bu heycan yüzünden son mesaj derman yazmış bebiş geldi diye yine atladım ben sana cevap yazma demedim mi şaka bi yana bu gece özellikle duamda olacaksın ama bana sadece ismini özelden mesaj atarmısın nickinle dua etmeyeyim di mi

İlk önce buradan herkesin Kadir gecesini kutluyorum.RABBİM KALBİNİZİ VE KUCAĞINIZI BEBEK SEVGİSİ,KOKUSUYLA DOLDURSUN,İNŞAALLAH TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZA KAVUŞURUZ.
Canım benim,en iyi kayınvalide bile nedense oğulcuklarının eşlerine ilgisini kıskanıyorlar.Aslında çok saçma ama maalesef bu böyle.boşver kafana takma sen eşinle aranı her zaman iyi tutmaya bak.bak bizde evliliğimizin 9 yılının 7 yılını bebeğimiz olsun diye uğraşmakla geçirdik.rabbim 2 defa hamile kalmamı sağladı ama 2sindede düşükle sonuçlandı.şimdi 3.tüp yaptıracağız.inşaallah rabbim bu sefer bizi sevindirir.
Çocuk Esirgemeye keşke daha önce başvursaydım diyorum kendime.olsun vardır herşeyde bir hayır gözüyle bakıyorum.kaderimizde kısmetimizde varsa ne hayırlısıysa allahım onu nasip etsin.
Bu mübarek ayda ve gecede İNŞAALLAH RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDECEKTİR.VE DUALARIM KENDİM İÇİN OLDUĞU KADAR SİZİN İÇİNDE.....

Allah korusun canım ya inan bende size müjdeyi vermeyi çok istiyorum ama galiba daha zamanı var. bu arada eşim bugün kurumu aradı şimdilik bi durum yok bayramdan sonra inşallah demiş.ben özelden mesaj atamıyorum malasef 100 mesaj olması gerekiyormuş (( arkadaşım dua ederken sen tüm isteyenlere diye dua et banada geliri nşallah.(teşekkürederim şimdiden)bende hepinize dua edecem ki herzaman ediyorum.şu mubarek günde Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün

Rabbim bu mübarek günlerin gecelerin hürmetine isteyen herkesi tez vakitte hayırlı evlatlarla sevindirsin inşallah.Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
Dualarımdasınız...
Sevgiler.

derancım sıram belli oldu tekde 18 rızada 6 oglumun gelmesıne az aldı :)

sıramı ögrendim oglum gelmesıne az kaldı terkde 18 rızada 6 sıram :) bomba haber dımı :)

Baharcığım çok sevindim ne güzel oğluş gelecek az kalmış annesi...
Ne zaman başvurmuştun canım,kendi kendime çıkarımlar yapıyorumda o yüzden soruyorum şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…