Kolay gelsin valla zor isler.bende biraz arastirma yaptim biberonlarla ilgili ama diyosunya hani baktiklarimsan vazgectim diye.bende bu sene aklima yatanlari belki zamani gelince tercih etmicem bilemiyorim.Bacılar araştırmalar sonucunda arabamıza karar verdik
Chicco lite way plus alıyoruz
Bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmemiştik
Odasına ve park yatağada karar verdik
Aslında yıllar dır bakıyordum
İş ciddiye binince neyi alsak olunca tüm düşünceler değişiyor
Netten baktığım aaa bu olur dediğim ne varsa görünce vazgeçtik
Ya çok hantal yada kullanışsız geldi
Şimdi ki konu biberon
Dr Brown düşünürken mamajo diye bir markayı çok önerdi e bebekte ki kız
Bu konuda tecrübe ve bilgiye ihtiyacım var
Sizler hangi marka kullanıyorsunuz
Birde şu uçlar
Kaucuk silikon doğal akış hızlı akış dar ağız geniş ağız
Bunlar neler
Kendimi reyonda fx in karesini alıp integral çarpımı yapıyor gibi hissettim
Hocam ben bu konuya çalışmadım diyip oradan kaçtım
Sizler nasıl yaptınız
Hele bir şunu çözelim sırada bez konusu var:)
Bacılar araştırmalar sonucunda arabamıza karar verdik
Şimdi ki konu biberon
Birde şu uçlar
Bunlar neler
Kendimi reyonda fx in karesini alıp integral çarpımı yapıyor gibi hissettim
Hocam ben bu konuya çalışmadım diyip oradan kaçtım
Sizler nasıl yaptınız
Hele bir şunu çözelim sırada bez konusu var:)
Kolay gelsin valla zor isler.bende biraz arastirma yaptim biberonlarla ilgili ama diyosunya hani baktiklarimsan vazgectim diye.bende bu sene aklima yatanlari belki zamani gelince tercih etmicem bilemiyorim.
Ben cogu anneni avent biberonu tavsiye ettigini gordum.
Cok memenunlarmis.ama diyolarki siz hangisini alirsaniz alin bebek kendi seciyo biberonunu demisler.
Mesela sen avent alirsin ama bebegin istemez kabul etmez.bebedor gibi heryerde bulabilecegin fiyatida en makulu biberonu benimsiyebilirmis.
Gecenlerde bahsetmistimya ilk defa biberon aldim diye.
Ben nuk silikon baslikli yenidogan olanindan aldim 1tane cam.
Basliklarinida cesit alicam biberon sabit kalacak.mesela 1 tane orta delik 2 numara biberon basligi.yenidogan basliklarinin bi ustundeymis akis hizi olarak.
1 tanede kaucuk baslik almayi dusunuyorum nolur nolmaz diye.
Busekilde 3 secenek bulunmus olacak elimde.
Tmm bebek kendi karar verecek ama cam sisesinede karismaz heralde :))
Ancak ancak biberon basligini begenmez onuda yedekleri deneyerek buluruz gibime geliyo.
Hee bide yanimda yani cantada tasimak icin cam agir olacaginda aventin cam olmayanindan 1 tane alicam.
Arastirmalarim sonucu aventin cam olmayanida cam kadar saglikliymis.
Hatta camdan daha saglikliymis.
Simdilik benm vardigim sonuc bu ama degisebilirde :))
Sonucta kullanmadan bilemem.ama sen bizden once test edecegin icin kullaninca bizide bilgilendir olurmu :))
Ah ah o hesaplamalar, seçenekler arasında boğulmalar ah ah :) ben hazırlık konusunda biraz acele edip kıyafet dışında hemen herşeyini aldığım için çok iyi anlıyorum :)
biberon konusuna gelince, bebeklerin erken dönemde biberonla beslenmeye başlanmasının emme hareketi nedeiyle ileride orta kulak iltihabına bile yol açacağına dair bir yazı okumuştum. tabi gaz vs cabası... araştırmalar, anne tavsiyeleri vs hepsini birbirine katıp, dediğin gibi çeşitli fonksiyonlar üreterek dr.brows'ın şu içinde çubuk gibi bir aparatı olan, gaz önleyici biberonunu aldım. doğal akışı da olduğu için orta kulakla ilgili sıkıntıyı da önlediğini belirtiyor videoları. emzik kısmına gelince.... zaten kavuşacağımız döneme kadar geçen sürede biberonla besleneceği için alışmış olduğu bir meme olacaktır. alışkanlığının dışına çıkmak iştahını etkileyebilir ilk etapta... her ne kadar minnacık da olsalar, bambaşka bir ortama girmenin stresini yaşayacaklardır, birden bire etrafını çeviren, durmadan sevgi gösteren, aşkla bakıp bakıp ağlayan insanlarla dolu bir ortama girecekler :) o nedenle ilk etapta alıştığı biberon emziği ile devam etmeyi düşündüm ben :)
Bacılar araştırmalar sonucunda arabamıza karar verdik
Şimdi ki konu biberon
Birde şu uçlar
Bunlar nele
Baska marka bi biberona farkli bi markanin ucu olmaz gibime geliyo benm.ama pek bilmiyorum.Yani sonuçta biz ne alırsak alalım bizim kız kafasına göre mi takılacak :)
Peki bacılar herhangi bir marka biberon alsak ona başka marka uç takılıyor mu
Bana Dr Brown daha iyi geliyor
Anneler sizler neler kullandınız tecrübeniz nedir
Buna cevap vermek çok güç. Belirlediğiniz kriterlere göre bile değişiyor. Ama rıza bebek de kabul ederseniz ortalama kız 2 yıl, erkek 1 yıl bekleme süresi oluyor gibi bir algı var.sevgili çitcitlenbik ve hayat ışıltısı teşekkür ederim cevaplar için ben 1 yıllık evliyim ve buradaki çoğu uyeden farklı olarak ben çoçukken kanser mücadelesi vermiş bir kadınım yani anne olamayacağımı baştan beri biliyorum. Evlat edinmeye karar verdik eşimle bir takım araştırmalar içindeyiz ve çoğunlukla kız bebek istendiğini bu nedenle kız bebekte sıranın çok olduğunu öğrendik geçen günlerde yakınımızdaki bir sosyal hizmetler kurumundan da kız bebek için sıranın çok olduğunu öğrendim görevli bana kendi deneyimlerine dayanarak kızların çok daha duygusal olduğu için aileye karşı yumuşak başlı olasada kendi içinde daha çok üzüldüğünü durumu kabullenemediğini gördüğünü söyledi kafam karıştı .birde istanbulda yaşıyorum ortalama bir süre yokmmudur ne kadar bekleriz bilen varmı
Düğünümüzden bir aile fotoğrafı vardı. Referans olarak belirlediğimiz arkadaşlarımızla bir fotoğraf ve diğerleri de çıktığımız tatillerden çekilmiş fotolardı.Siz Nasıl fotoğraflar götürmüştünüz? Bize kalabalık aile fotoları olsun dedi uzmanımız
Öpüyoruzz güzel kızınızı...... Bana mahkemenize biyolojik ailenin de katılmış olmasıyla ilgili dönecektinizz ???
Ben her ay arıyorum.. Benim başvurum Ankaraen son kuruma görüşmeye gittiğimizde Temmuz 2014 başvurularının bebeklerinin yerleştirikdiğini duyduk. İstanbul için. Tabii kriterlere göre değişir.
Sizler sıranızı öğrenmek için kurumu hangi sıklıkla arıyorsunuz?
Ya bisey dicem bizim uzmanda daha 2012 2013 basvurulari yerlestiriyoruz daha dedi.en son kuruma görüşmeye gittiğimizde Temmuz 2014 başvurularının bebeklerinin yerleştirikdiğini duyduk. İstanbul için. Tabii kriterlere göre değişir.
Sizler sıranızı öğrenmek için kurumu hangi sıklıkla arıyorsunuz?
Ya bisey dicem bizim uzmanda daha 2012 2013 basvurulari yerlestiriyoruz daha dedi.
Bizim uzmandami var sorun anlamadim.
2016 ya gircez nerdeyse hanim bana 2012 diyo yaaa offf
Terk icin soylemis olabilir ozmn.cunku konumuz terkti o ara.Uzmanlarımızın yaptığı bir şey değil sıralama. Dosyamız onaylandıktan sonra artık dosya bebek yerleştirme servisine gidiyor. Yani uzmandan çıkıyor. 2012 acaba terk kız sırası mı?
Hayırlısıyla su gibi geçsin zaman.Terk icin soylemis olabilir ozmn.cunku konumuz terkti o ara.
Offf yaaa biz enaz 3 sene beklicez desene.
Bacım o terk sırasıYa bisey dicem bizim uzmanda daha 2012 2013 basvurulari yerlestiriyoruz daha dedi.
Bizim uzmandami var sorun anlamadim.
2016 ya gircez nerdeyse hanim bana 2012 diyo yaaa offf
Yani sira sana gelecekBacım o terk sırası
Şuan 2012 ler terk kızda ilk sıradalar ama çok az kaldılar
Sonra 2013 e sıra gelecek
Slm. Kreş işletmeciliği yaptım arkadaşım.Dr brown öneriyorum.Gaz sorununu ortadan kaldırıyor.Yani sonuçta biz ne alırsak alalım bizim kız kafasına göre mi takılacak :)
Peki bacılar herhangi bir marka biberon alsak ona başka marka uç takılıyor mu
Bana Dr Brown daha iyi geliyor
Anneler sizler neler kullandınız tecrübeniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?