Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kolay gelsin valla zor isler.bende biraz arastirma yaptim biberonlarla ilgili ama diyosunya hani baktiklarimsan vazgectim diye.bende bu sene aklima yatanlari belki zamani gelince tercih etmicem bilemiyorim.
Ben cogu anneni avent biberonu tavsiye ettigini gordum.
Cok memenunlarmis.ama diyolarki siz hangisini alirsaniz alin bebek kendi seciyo biberonunu demisler.
Mesela sen avent alirsin ama bebegin istemez kabul etmez.bebedor gibi heryerde bulabilecegin fiyatida en makulu biberonu benimsiyebilirmis.
Gecenlerde bahsetmistimya ilk defa biberon aldim diye.
Ben nuk silikon baslikli yenidogan olanindan aldim 1tane cam.
Basliklarinida cesit alicam biberon sabit kalacak.mesela 1 tane orta delik 2 numara biberon basligi.yenidogan basliklarinin bi ustundeymis akis hizi olarak.
1 tanede kaucuk baslik almayi dusunuyorum nolur nolmaz diye.
Busekilde 3 secenek bulunmus olacak elimde.
Tmm bebek kendi karar verecek ama cam sisesinede karismaz heralde :))
Ancak ancak biberon basligini begenmez onuda yedekleri deneyerek buluruz gibime geliyo.
Hee bide yanimda yani cantada tasimak icin cam agir olacaginda aventin cam olmayanindan 1 tane alicam.
Arastirmalarim sonucu aventin cam olmayanida cam kadar saglikliymis.
Hatta camdan daha saglikliymis.
Simdilik benm vardigim sonuc bu ama degisebilirde :))
Sonucta kullanmadan bilemem.ama sen bizden once test edecegin icin kullaninca bizide bilgilendir olurmu :))

Ah ah o hesaplamalar, seçenekler arasında boğulmalar ah ah :) ben hazırlık konusunda biraz acele edip kıyafet dışında hemen herşeyini aldığım için çok iyi anlıyorum :)

biberon konusuna gelince, bebeklerin erken dönemde biberonla beslenmeye başlanmasının emme hareketi nedeiyle ileride orta kulak iltihabına bile yol açacağına dair bir yazı okumuştum. tabi gaz vs cabası... araştırmalar, anne tavsiyeleri vs hepsini birbirine katıp, dediğin gibi çeşitli fonksiyonlar üreterek dr.brows'ın şu içinde çubuk gibi bir aparatı olan, gaz önleyici biberonunu aldım. doğal akışı da olduğu için orta kulakla ilgili sıkıntıyı da önlediğini belirtiyor videoları. emzik kısmına gelince.... zaten kavuşacağımız döneme kadar geçen sürede biberonla besleneceği için alışmış olduğu bir meme olacaktır. alışkanlığının dışına çıkmak iştahını etkileyebilir ilk etapta... her ne kadar minnacık da olsalar, bambaşka bir ortama girmenin stresini yaşayacaklardır, birden bire etrafını çeviren, durmadan sevgi gösteren, aşkla bakıp bakıp ağlayan insanlarla dolu bir ortama girecekler :) o nedenle ilk etapta alıştığı biberon emziği ile devam etmeyi düşündüm ben :)

Yani sonuçta biz ne alırsak alalım bizim kız kafasına göre mi takılacak :)

Peki bacılar herhangi bir marka biberon alsak ona başka marka uç takılıyor mu

Bana Dr Brown daha iyi geliyor

Anneler sizler neler kullandınız tecrübeniz nedir

Baska marka bi biberona farkli bi markanin ucu olmaz gibime geliyo benm.ama pek bilmiyorum.
Hayatisiltisinin onerdigi biberonda cok iyiymis.zaten dr.brown istiyodunya.
İcinde cubuk seklinde bi aparati var bebegin emerken gaz yutmasini onluyomus.
Bana sacma geliyo tabi o ayri.

Buna cevap vermek çok güç. Belirlediğiniz kriterlere göre bile değişiyor. Ama rıza bebek de kabul ederseniz ortalama kız 2 yıl, erkek 1 yıl bekleme süresi oluyor gibi bir algı var.

Öpüyoruzz güzel kızınızı...... Bana mahkemenize biyolojik ailenin de katılmış olmasıyla ilgili dönecektinizz ???

bilmukabele....biz de sizin kızı öptük :))

afedersin dönmedim mi ? rica etsem merak ettiğiniz konuyu yineler misiniz...hamileliğinizi ilgiyle takip ediyorum...hayırlısı ile sağlıkla kucaklamanız dileği ile....sen ve zaman takibimdesiniz özelikle....giremesem de aklımdasınız....
herkese sevgiler......

en son kuruma görüşmeye gittiğimizde Temmuz 2014 başvurularının bebeklerinin yerleştirikdiğini duyduk. İstanbul için. Tabii kriterlere göre değişir.
Sizler sıranızı öğrenmek için kurumu hangi sıklıkla arıyorsunuz?

Ya bisey dicem bizim uzmanda daha 2012 2013 basvurulari yerlestiriyoruz daha dedi.
Bizim uzmandami var sorun anlamadim.
2016 ya gircez nerdeyse hanim bana 2012 diyo yaaa offf

Ya bisey dicem bizim uzmanda daha 2012 2013 basvurulari yerlestiriyoruz daha dedi.

Uzmanlarımızın yaptığı bir şey değil sıralama. Dosyamız onaylandıktan sonra artık dosya bebek yerleştirme servisine gidiyor. Yani uzmandan çıkıyor. 2012 acaba terk kız sırası mı?

Uzmanlarımızın yaptığı bir şey değil sıralama. Dosyamız onaylandıktan sonra artık dosya bebek yerleştirme servisine gidiyor. Yani uzmandan çıkıyor. 2012 acaba terk kız sırası mı?
Terk icin soylemis olabilir ozmn.cunku konumuz terkti o ara.
Offf yaaa biz enaz 3 sene beklicez desene.

Bacım o terk sırası
Şuan 2012 ler terk kızda ilk sıradalar ama çok az kaldılar
Sonra 2013 e sıra gelecek

iyi geceler kızlar ben chicco nun küçük boyla büyük boy biberonu arasında gittim geldim ama büyük boyunu aldım..dr. brawnsuda düşünmüştüm ama içindeki çubukla uğraşamam evt dr.brawnsun biberununu dr. kendi gazlı bebeği için özel üretmiş işe yarıyormuş, ama chicconunda gaz giderici özel deliği var emzik başlığında yani ... ayrıca kauçuğa göre silikon başlıklar daha sağlıklıymış nette araştırmalarıma göre kauçuklar ayrıca daha çabuk yıpranıyormuş bilginiz olsun..
zamancım arabanın ön bariyeri olanından almaya dikkat et daha kullanışlı olur senin için..

Slm. Kreş işletmeciliği yaptım arkadaşım.Dr brown öneriyorum.Gaz sorununu ortadan kaldırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…