Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir yazdılarınızı okuyorum, ağlıyorum, gülüyorum sırası yaklaşanlar için heyecanlanıyorum..
İçimden keşke, sima yan komsum, denizverdi karşı komşum zahidem üst kat komşum olsaydı diye geçiriyorum :)
Ben 35 yaşındayım ve İzmir den yazıyorum.. 5 yıllıık evliyim ve 3 yıldır evlat sahibi olamıyoruz.. Tüp bebek denemesi başarız oldu, daha bir sürü dr, tedavi vs. tahmin edersiniz.. Biz de evlat edinmeye karar verdik, netten ararştırken sizin yazdıklarınızı buldum.. Sevgili Sima desteğin için sana çok tşk ler.. Eşim de bende evladın kan bağıyla olmadığını biliyoruz, çok şükür ailelerimizde öyle düşünen insanlar değil.. Zaten doğrusu da bu, yani bizimkiler normal çok şükür :)) Neyse geçen cuma sosyal hizmetlere gittim öngörüşme için gittiğimde bile çok yardımcı oldular, yetkililer olmadığı için bayramdan sonraya kaldı.. kısmetse eşimle hemennnn gitmeyi planlıyoruz.. İple çekiyorum..
Öncelikle siteyi ziyaret edip, ne kadar sevaba giriyorsunuz diyen arkadşalara şunu demek istiyorum..
Biz, normal doğum yapan annelerden farklı bir sevap işlemiyoruz.. Bizim içimizde çook büyük bir sevgi var, onu bir çoçuğa vermek istiyoruz yanii her anne gibi.. Bizim sevabımızda çoçuğuna iyi bakan her anne kadar.. Cennete gitmek, sevapa girmek aklımızın ucundan geçmiyor en azından niyetimiz o değil.. Bizim o çoçuklara, en az onların bize olduğu kadar, ihtiyacımız var..
Hepsi bu..
Bu arada evladına bu şekilde kavuşmuş çok yanım bir arkadaşım var, onun prensesi (gerçekten prenses çok güzel bir kız çoçuğu ve bir çoçuk annesine bu kadar mı benzer) şimdi 6 yaşında.. onu da daha sonra size yazmak isterim.. Çok güzel çok duygusal anlar yaşamıştık..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen o kadar çok şey yazamk istiyorum ki aslında, sizleri bulunca :)
İzmir den başvuranlar varsa, ne zaman başvurduklarını ve sıralarını yazarlarsa sevinirim..
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..

canım ne güzel şeyler yazmışsın valla yazdıklarını okurken kah gülümsedim kah duygulandım herzaman dediğim gibi bizi bizden başkası anlamaz o yüzde normal yolla anne olmuş ve buraya gelip ahkam kesen insanlara sinir oluyoru bizi nekadar anlıyorlarki bizim duygularımız hakkında ahkam kesebiliyor ve hatta o kadar ileri gidiyorlarki cenete gireceğimizi bile söylüyorlar yada günah işlediğimizi bizi anlasalar zaten böyle şeyler yazmazlar biz ne cennete girmeyi düşünüyoruz nede günah işlediğimizi biz aile olmak istedik anne baba olmak istedik doğracağız diye düşünmedik önemli olan anne baba olmaktı aile kurmaktı bizimde ailemiz bu şekilde tamamlandı rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın hepimize hayırlı sağlıklı iyi huylu evlatlar nasip etsin inşallah...... aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Merhaba Arkadaşlar,
İzmir den başvuru yapan arkadaşlar varsa lütfen ne zaman başvurdular, kaçıncı sıradalar, İzmir deki kurumun genel tavırları v.s gibi bilgileri, deneyimlerini paylaşabilir mi?? Kısmetse bayramdan sonra ilk adımı atacağız, çok heyecanlıyım..
Sabırsızlıkla bekliyorum...

Merhaba pırılım,ben Bursa'da yaşıyorum,merak ettiğin şeyleri bende düşünüp duruyorum ama bulamadım Bursa'dan başvuran evladına kavuşan birini,inşallah sen benden daha şanslısındır,bir an önce öğrenirsin sorularının cevabını.
Bizde 6 eylüle randevu aldık başvuru için,sen yazınca çok sevindim,aynı zamanlarda benzer şeyleri yaşayacağım birini bulduğum için:)
İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize.
Sevgiler.

canım biz izmirden yaptık başvurumuzu 9 ay 20gün gibi bi sürede kavuştuk meleğimize biz kurumda olumsuz hiç birşeyle karşılaşamadık bizle ilgilenen uzman çok iyi biri yaklaşımı ev ziyareti çok iyi gitti 18 yıllık özlem bitti inşallah sende tez zamanda bebişine kavuşursun

bayram..bebeğimle,meleğimle ilk bayramımız..Allahıma şükürler olsun ki bana bunu nasip etti...İnşallahhh bidahaki bayram bütün bekleyen arkadaşlarım evlatlarına kavuşmuş olurlar..herkese iyi bayramlarrr

benim iki evladım var. ilki sağlıklı doğdu çok şükür. ikincide çok zor zamanlar yaşadık. çok şükür o da sağlığına kavuşmaya başladı. sizleri okuyunca yaşadığım tüm zor zamanlar hastaneler yoğun bakımlar gözümün önüne geldi. allahım hepinizin gönlünün muradını versin. Sizler çok çok büyük gönüllü insanlarsınız.

iyi bayramlar.

Son düzenleme:

Allah daha nice bayramlar gostersin inşallah saglıkla huzur dolu bir yasam diliyorum eşin ve cocugunla inşallah buradaki bekleyen arkadaslar da en kısa surede kavusurlar bebişlerine...

Herkesin bayramını kutluyor Rabbim hakkınızda hayırlı olanlarını vermesini diliyorum guzel seker tadında bayram geçirmeniz dileğiyle.... Sevgiyle kalın...

Merhaba Nushu, bende hem cevap verdiğin için hemde aynı zamanda aynı heyecanı paylaşacağımız için çok sevindim, ben bayramdan sonraki ilk hafta dilekçe vermeye gidicem eşimle.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı..İnsallah sular seller gibi hızlı ve yolunda gider..İyi bayramlar..

Merhaba Nushu, bende hem cevap verdiğin için hemde aynı zamanda aynı heyecanı paylaşacağımız için çok sevindim, ben bayramdan sonraki ilk hafta dilekçe vermeye gidicem eşimle.. Hepimiz için herşeyin hayırlısı..İnsallah sular seller gibi hızlı ve yolunda gider..İyi bayramlar..

Bilgilendirdiğin için tşk ederim cnm, Allah sana meleğine ve ailene mulu sağlıklı ömürler versin.. bir iki sorum daha olacak, senin meleğin kız mı erkekmi, kaç aylıkken kavuştun yavruna, başvurunu yaparken kriterlerin nelerdi zahmet olmazsa yazarsan çok sevinirim.. iyi bayramlar..

Merhaba, forumun başından beri yazdıklarını okumuştum, bekleme zamanlarını v.s, şimdi ne güzel kuzucuğunla ilk bayramın, çok duygulandım, Sen şimdi ne ciciler almışsındır ona kim bilir.. Ne tatlı telaş olmuştur evinizde.. Allah daha nice güzel bayramlar nasip etsin inşallah... Darısı başımıza..

dünyanın en tatlı annelerine ve anne adaylarına bayramınız kutlu olsun.inşaallah bizlerde en kısa zamanda yavrularımıza kavuşur çifte bayramlar yaşarız.sevgiyle kalın)

dünyanın en mutlu annesinden herkese iyi bayramlar....
en yakın zamanda müjdeli haberleriniz olsun inşallah... benim tattığım mutluluğu allah isteyen herkese tattırsın inşallah.hoşçakalın sevgiyle kalın.

merhaba arkadaşlar aranızda 3-6 yaş arası yavrusunu bekleyenler varmı? 2009 da baş vuruda bulunduk.şuan 5-6 yaş yavrumuz gelecek.çok beklermiyiz acaba ? bebeğe göre daha geç sıra geliyormuş bize. doğrumudur?şuan kız ve erkek te 1.sıradayız. okula başlamadan gelsede en azından okul sevincini yavrumuz bizimle yaşasa......

herkesin bayramını kutluyorum arkdaşlar evlatlarınızla daha nice bayramlara inşallah, benimde bir sorum olacak biz erkek bebek için başvurucaz istanbuldan tahmini süre ne kadarda bebeğimizi kucağımıza alırız acaba aşağı yukarı bilgisi olan varsa cevap bekliyorum tekrar iyi bayramlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…