sıramı ögrendim oglum gelmesıne az kaldı terkde 18 rızada 6 sıram :) bomba haber dımı :)
Baharcığım çok sevindim ne güzel oğluş gelecek az kalmış annesi...
Ne zaman başvurmuştun canım,kendi kendime çıkarımlar yapıyorumda o yüzden soruyorum şekerim.
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir yazdılarınızı okuyorum, ağlıyorum, gülüyorum sırası yaklaşanlar için heyecanlanıyorum..
İçimden keşke, sima yan komsum, denizverdi karşı komşum zahidem üst kat komşum olsaydı diye geçiriyorum :)
Ben 35 yaşındayım ve İzmir den yazıyorum.. 5 yıllıık evliyim ve 3 yıldır evlat sahibi olamıyoruz.. Tüp bebek denemesi başarız oldu, daha bir sürü dr, tedavi vs. tahmin edersiniz.. Biz de evlat edinmeye karar verdik, netten ararştırken sizin yazdıklarınızı buldum.. Sevgili Sima desteğin için sana çok tşk ler.. Eşim de bende evladın kan bağıyla olmadığını biliyoruz, çok şükür ailelerimizde öyle düşünen insanlar değil.. Zaten doğrusu da bu, yani bizimkiler normal çok şükür :)) Neyse geçen cuma sosyal hizmetlere gittim öngörüşme için gittiğimde bile çok yardımcı oldular, yetkililer olmadığı için bayramdan sonraya kaldı.. kısmetse eşimle hemennnn gitmeyi planlıyoruz.. İple çekiyorum..
Öncelikle siteyi ziyaret edip, ne kadar sevaba giriyorsunuz diyen arkadşalara şunu demek istiyorum..
Biz, normal doğum yapan annelerden farklı bir sevap işlemiyoruz.. Bizim içimizde çook büyük bir sevgi var, onu bir çoçuğa vermek istiyoruz yanii her anne gibi.. Bizim sevabımızda çoçuğuna iyi bakan her anne kadar.. Cennete gitmek, sevapa girmek aklımızın ucundan geçmiyor en azından niyetimiz o değil.. Bizim o çoçuklara, en az onların bize olduğu kadar, ihtiyacımız var..
Hepsi bu..
Bu arada evladına bu şekilde kavuşmuş çok yanım bir arkadaşım var, onun prensesi (gerçekten prenses çok güzel bir kız çoçuğu ve bir çoçuk annesine bu kadar mı benzer) şimdi 6 yaşında.. onu da daha sonra size yazmak isterim.. Çok güzel çok duygusal anlar yaşamıştık..
Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen o kadar çok şey yazamk istiyorum ki aslında, sizleri bulunca :)
İzmir den başvuranlar varsa, ne zaman başvurduklarını ve sıralarını yazarlarsa sevinirim..
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
Merhaba pırılım,ben Bursa'da yaşıyorum,merak ettiğin şeyleri bende düşünüp duruyorum ama bulamadım Bursa'dan başvuran evladına kavuşan birini,inşallah sen benden daha şanslısındır,bir an önce öğrenirsin sorularının cevabını.Merhaba Arkadaşlar,
İzmir den başvuru yapan arkadaşlar varsa lütfen ne zaman başvurdular, kaçıncı sıradalar, İzmir deki kurumun genel tavırları v.s gibi bilgileri, deneyimlerini paylaşabilir mi?? Kısmetse bayramdan sonra ilk adımı atacağız, çok heyecanlıyım..
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Merhaba Arkadaşlar,
İzmir den başvuru yapan arkadaşlar varsa lütfen ne zaman başvurdular, kaçıncı sıradalar, İzmir deki kurumun genel tavırları v.s gibi bilgileri, deneyimlerini paylaşabilir mi?? Kısmetse bayramdan sonra ilk adımı atacağız, çok heyecanlıyım..
bayram..bebeğimle,meleğimle ilk bayramımız..Allahıma şükürler olsun ki bana bunu nasip etti...İnşallahhh bidahaki bayram bütün bekleyen arkadaşlarım evlatlarına kavuşmuş olurlar..herkese iyi bayramlarrr
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba pırılım,ben Bursa'da yaşıyorum,merak ettiğin şeyleri bende düşünüp duruyorum ama bulamadım Bursa'dan başvuran evladına kavuşan birini,inşallah sen benden daha şanslısındır,bir an önce öğrenirsin sorularının cevabını.
Bizde 6 eylüle randevu aldık başvuru için,sen yazınca çok sevindim,aynı zamanlarda benzer şeyleri yaşayacağım birini bulduğum için:)
İnşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize.
Sevgiler.
canım biz izmirden yaptık başvurumuzu 9 ay 20gün gibi bi sürede kavuştuk meleğimize biz kurumda olumsuz hiç birşeyle karşılaşamadık bizle ilgilenen uzman çok iyi biri yaklaşımı ev ziyareti çok iyi gitti 18 yıllık özlem bitti inşallah sende tez zamanda bebişine kavuşursun
bayram..bebeğimle,meleğimle ilk bayramımız..Allahıma şükürler olsun ki bana bunu nasip etti...İnşallahhh bidahaki bayram bütün bekleyen arkadaşlarım evlatlarına kavuşmuş olurlar..herkese iyi bayramlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?