Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evet bu hikaye çok üzücü ama malesef ona baştan bu olacaklar söylenmiştir zaten kendiside evlat edinmesemde olur koruyucu aile olayım yeter demiş üzerine geçirmediği sürece böyle şeyler oluyor bu olacakların hepsi baştan söyleniyor malesef.. inşş savaşını kazanır bende destekliyorum alışmışlar birbirlerine kopmak çok acı olur ama bir yola başlarken herşeyi bilerek başlıyoruz evlat edinmeyle koruyucu aile olmanın farkı burada zaten baştan kabullenmek lazım olayı bağlanıcağını ve sonrasını düşünerek tabi haklarında hayırlısı olsun birde yıllarca bekleyenleride düşünmek lazım hiç çocuğu olmayanları sırada bekleyenleride anlamak lazım her iki taraf içinde zor bir süreç koruyucu ailede bir gün alınma riski var o ilk başta belirtiliyor buda bir gerçek

Kızlaaaarrrrr başvurumuzu yaptık.
Düşündüğümüzden daha uzun sürdü görüşme,yaklaşık iki buçuk saat kaldık.Allah'a şükür uzmanımız konuşkan bir adamcağızdı,heyecan ve gerginliğimizi anlayışlı karşıladı.Önce sohbet havasında neden evlat edinmek istediğimizi konuştuk,daha sonra o sorular sordu biz anlattık biz sorduk o cevapladı.
0-1 yaş kız bebek,ikizde olabilir,biri bebek,diğeri 3 yaşa kadar olmak üzere iki kardeşte olabilir,terk ve aile rızası olabilir,ensest ilişki dışında herşeyi kabul ediyoruz dedik.
Evrak listemizi aldık,sanırım şehirden şehire uygulama değişebiliyor,çünkü buradada ev ziyaretinden sonra bazı evrakların istendiğini okumuştum ama bizden tümünü şimdi istediler,2 ay içerisinde tamamlayıp götüreceğiz.
Ama beni ennnnnnnn mutlu eden kısmı,çok fazla sıranın olmamasıymış.
Şimdi bir çırpıda evraklarımızı hazırlamamız lazım çünkü uzmanımız laf arasında kriterlerimizden biride evrakların tamamlanma süresi dedi.
Ohhh bir rahatladım bir rahatladım sormayın,meğer ne çok kasmışım kendimi,kilometrelerce yol yürümüşüm gibi bacaklarım ağrıyor valla...

hayırlı olsunn çok kısa zamanda kızına yada kızlarına kavuşursun umarım

nushu dn güzel haber geldi sıra pırılımda haydi hayırlısı başladığınız yol çabuk ilerlesin HAYIRLISIYLA İNŞALLAH

Arkadaşım, hayırlı ve uğurlu olsun.. Canı gönülden en kısa zamanda minik kuzularına ya da kuzuna kavuşmanı diliyorum.. Sen artık hamile sayılırsın uzun bir hamilelik olacak ama hayırlısı olsun yeter ki.. İnşallah eve gelmesinin haberlerini de alırız.. Bu arada yaklaşık ne zaman kavuşacağın konusunda bişiler söylediler mi?

nushu dn güzel haber geldi sıra pırılımda haydi hayırlısı başladığınız yol çabuk ilerlesin HAYIRLISIYLA İNŞALLAH

İnşallah Arkadaşım, bu pazartesi de ben başvurumu yapacağım kısmetse.. Biz de yakınlarımızla paylaymaya başladık, hepimizin hakkında hayırlısı olsun

hayırlı olsunn çok kısa zamanda kızına yada kızlarına kavuşursun umarım
Sağolasın zhr82,inşallah çok bekletmez bebişim beni:)
Teşekkür ederim arkadaşım pırılımla bende şu aşamaları geçsek,sıramız belli oldu,azaldı heyecanlarını yaşasak bir an önce keşke,sen sordunmu hiç değişiklik varmı canım sıranda?
İnşallah Arkadaşım, bu pazartesi de ben başvurumu yapacağım kısmetse.. Biz de yakınlarımızla paylaymaya başladık, hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Pırılcığım çok sevindim,hayırlı,uğurlu,tez vakitte hallolsun hepsi inşallah.
Canım biz çok beklemek istemiyoruz başka şehirlerden de olabilir,hatta tüm Türkiye bile olabilir,daha çabuk gelsin sıra dediğimizde söyledi uzmanımız,hiç gerek yok,zaten çok fazla sırada yok,beklemezsiniz merak etmeyin diye,ama bir tarih falan vermedi.

hayırlı olsun canım çok sevindim yolu yarıladın sayılır eve gelip gittikden sonra sıranı söylerler.Allah tamamına erdirsin :))

pırılım darısı sana inşallah heyecan yapma herşeyin hayırlısı olsun :))

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım çok sevindim yolu yarıladın sayılır eve gelip gittikden sonra sıranı söylerler.Allah tamamına erdirsin :))
Sağolasın dermancığım,amin hepimiz hayırla sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz tez vakitte,adını görünce heyecanlandım bende güzel haber gelecek diye,inşallah en kısa zamanda sevinirsin seviniriz canım.

malesef haber yok bende beklemedeyim pazartesi günü gittim bebişime battaniye,alt açma minderi,tırnak makası ,önlük aldım orta renkler alıyorum kızmı erkekmi bilmediğim için onlarla biraz moral buluyorum kendime alsam bukadar sevinmezdim bebeğim için herşey almak istiyorum havlu dolabımı boşalttım onun kıyafetlerini koydum.bikaçgündür çok sıkılıyorum rüyalarıma giriyor artık geçen gördüm 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu benimmiş bana nazlanıyo sarılıyo sonra koynuma girip yatıyor hiç uyanmak istemedim o rüyadan ( bugün gene rüyamda minicik bir bebek gördüm buda kızdı bir denizde kurtarıyorum,bi başka yerlerde buluyorum karışık bir rüyaydı.piskolojim iyice bozuldu televizyon seyrediyorum hep bebek üzerine konular sanki bilinçli yapılıyor.offff

Tahmin edebiliyorum canım ya,bu işin en zor kısmı bence yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip beklemek.Ama elimizden ne gelir ki arkadaşım,sabredip beklemekten başka.Rabbim senin için hayırlı bebeği kararladı aslında senin için en iyisi gelecek ama belirsizlik insanı yoruyor.Her an aranabilirsin hazırlıklarını yapman çok iyi olmuş bir taraftanda onları görmek daha çok sabırsızlanmanı bir an önce kucağına almak istemeni sağlıyor amaaaaaaannnn bilemedim.
İçini ferah tut dünyalar güzeli kuzucuğunda sabırsızlanıyor annesine kavuşmak için sen iyi olacaksın,sağlam duracaksın.Neler neler yazmak istiyorum sana da yanlış bir şey söylerim diye korkuyorum,uzaktan sabret,iyi ol demek kolay tabi.Allah kolaylık,güç kuvvet versin dermancığım,dilerim uzun sürmez bu bekleyiş,en kısa sürede müjdeler verirsin bize.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda bebişine yada bebişlerine kavuşursun işin en güzel yerine geldi şimdi hamilelik dönemindesin artık istediğin kadar nazlanabilirsin bol bol uyu bence kuzucuğuh geldiğinde hasret kalacaksın uykuya buna emin olabilirsin inşallah rabbim gönlündekini versin sağlıklı hayırlı bir evlat nasip olsun aminn
hadi bakalım pırılım sıra sende tez zamanda sendende güzel haberler bekliyoruz......

canım hiç üzülme lütfen bu günlerin kıymetini bil bence beklemekde ayrı güzel senin yerinde olmak isteyen kaçkadın vardır kimbilir ya ailesinden dolayı eşinden dolayı başvuramayan onlar için dua et bebeğini beklerken rabbim zamanı geldiğinde bebeğini sana yollayacak ve bu heran olabilir bence sen hızla hazırlıklarını tamamla heran telefon çalabilir gelin bebeğinizi alın diyebilirler bunları düşün ve çok mutlu ol ve sende bol bol uyu

Son düzenleme:

Moralini hiç bozma, Sima nın dediği gibi bu zamanların tadını çıkar bencede..Hem güzel şeyler almışsın, hatta imkanın varsa almaya devam et.. Bizler bu duyguları yıllardır bekliyoruz, ne yapsak, ne alsak hakkımızdır.. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin kuzucuğuna.. Hani şu miniklerin kafasına takılan bantlar varya renkli renkli onlardan bolca benim için bebeşine al.. ben yıllardır ona özenirim.. Oğluşun gelirse diye ona da cicili bicili pantalon askısı al.. bunlarda benim heves ettiklerim.. :))

İnşallah Arkadaşım, inşallahhh...

Yavrusuna kavuşan bütün annelere yavrularıyla sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum. Bekleyen annelere de sabır.

Teşekkür ederim Simacığım,ne güzel şeyler yazmışsın,heyecanımı bir siz anlıyorsunuz,etrafımdaki herkese garip ve abartı geliyor hallerim farkındayım ama ne yapayım canım içim kıpır kıpır,her gece hayal kuruyorum yatarken,eşimle konuşuyoruz şöyle yaparız böyle yaparız diye ama insanlara anlatmaya başladığımda gözlerindeki anlam veremediğim bir bakışla karşılaşıyorum.Çok da önemli değil aslında kimin ne düşündüğü,bebeğim gelsin hayırlısıyla gerisi boş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…