Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Hayırlısı olsun Arkadaşım, tebrik ederim.. artık sende hamilesin... Allah en kısa zamanda kucağınıza almanızı nasip kısmet etsin inşallahhh..
bu arada ağzından bal damlıyor, sıra konusunda yazdıkların beni bile heyecanlandırdı.. İnşallah bütün bekleyen annler bu yıl erkenden kavuşurlar.. İşin en keyifli yanı, bir tek kendi bebeğimizi beklemiyoruz.. Burada sıra bekleyen her anne için gelecek her kuzu için heyecanlanıyoruz.. Ne güzel duygular bunlar.. Ne derin annelik duyguları yaşıyoruz.. ne kadar istiyoruz kuzularımız bu duyguları yaşadığım için şükrediyorum..

Pırılcığım arka arkaya yaşıyoruz her aşamayı,bir adım sen atıyorsun bir adım ben.
Kızlarımızda böyle gelecek bak görürsün arkadaşım

İnşallah canım, gelsinler arka arkaya çifte mutluluk yaşayalım.. Ne güzeeel olur, Tadından yenmez artık :)

Tebrik ederim Canım,

Umarım sen de en kısa zamanda miniğini kucağına alırsın.
Sıra söylediklerinden çok çok önce geliyor, buna emin olabilirsiniz. Bizim, arada kendi hamileliklerimiz olduğu ve kaydımızı dondurduğumuz için böyle oldu.

Sevgiler,

Angelica

Sağol Canım.

Ben yavrumuzun Ekim Ayın'da evimize geleceğini düşünüyorum, bakalım artık göreceğiz hep beraber. Gelsin ben ona herşeyin en güzelini alacağım, oyuncak, giysi, kitap neyse artık. Babsı 3 isim belirlemiş yüzüne bakıp birini koyacakmış, ben en çok onu merak ediyorum adı ne olacak diye.

Aslında ben çok sabırsız bir insandım ama bu konuda geçirdiğim süreçler; anlamsız tüp bebek tedavileri, hamile kalmalarım, iki bebeğimin erken doğup küvezde kalması, sonra yaşayamaması derken artık hiçbirşeyden emin olamıyorum. O yüzden sanki hep birşey olacakmış gibi bebeğimiz gelsin öyle diye bekliyorum.

Oysa ki herşeyi bekletirsem bu sefer ben zora gireceğim. Bunun içinde kafamda planım hazır neyi nereden alacağımı biliyorum. Aslında diğer bebeklerim için hemen hemen herşey almıştık ama ben onları çatı katına kaldırttım sonra da yetmedi bebeği olacak insanlara hediye ettim. Şimdi düşününce keşke vermeseydim diyorum, kullanırdım sonuçta abisi ve ablası için alınan eşyalardı onlar da. Neyseki bu miniğimiçin de kıyafetler aldı teyzeleri aniden gelirse evde birşeyler olsun diye.

Amannn böyle iç karartıcı şeyler işte, düşün düşün sonu olmaz bunun. bebeğim gelsin yeniden doğmuş gibi olacağız vallahi, ohh ne korkunç rüyaymış bitti diyeceğiz.

Sevgiler,

Angelica

Evet Pırılım doğru söylüyorsun süresi belirsiz hamileliklerimiz başladı hayırlısıyla.Rabbim çok bekletmeden,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasib etsin hepimize.Bu paylaşımların en güzel kısmı da bu bence,birlikte sevinip heyecanlanmamız.Ne güzel oluyor müjdeler almak,kavuşma anlarını okumak değil mi?
Ah Angelica ne olur benim münasebetsizliğimi affet.Tabiki vardır bir bildiğin,sana tatsız anıları hatırlattığım,kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğin için özür dilerim.Dünkü heyecanıma ver lütfen.
Hepimiz kendi içimizde yaşadık acılarımızı,herkesin tepkisi farklı oluyor.Ben de eskiden sonunun ne olacağını bilmediğim için hep tereddütle hareket ederdim.Hiç bir hazırlığımda içim rahat değildi.Şimdi biliyorum ya gelecek bebeğim,gönül ferahlığıyla döküp dağıttım eşyalarını,odasını kurdurup,perdesini yaptırıp,herşeyini tam tekmil hazırlamak istiyorum bir an önce.Herkes diyor ya hazırlık yapmayın,boş odaya,eşyalara bakıp bakıp beklemek daha zor geliyor diye.Bende tam tersi hissediyorum.Her baktığımda eşyalarına bu kez alacağım bebeğimi kucağıma diyorum içime soğuk sular serpiliyor.
Bundan sonrası hep iyi olacak inşallah,dediğin gibi kabus bitti güzel bir rüya başlayacak...

Son düzenleme:
kendimi bu başlıkta nasıl buldum bilmiyorum.hani ortamım müsait olsa zırıl zırıl ağlayarak okuyacağım yazdıklarınızı.Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah.hepinizin hasretini dindirsin.
8 aylık bir kızım var benim de...facebook'ta bir grubumuz var arkadaşlar,Bebeğimle Öğreniyorum:) adında.katılanlarınız olursa bu güzel tecrübelerinizi ordan da paylaşırsanız çok mutlu olurum.çünkü hepimiz bebeklerimizden yakınıyoruz bazen,sizlerin özlemlerini okuyunca utandım kendimden,kı<ımın bütün zorlukları silindi gitti.eminim oraya da çok faydanız olur.bebeklerinizi büyütürken siz de tecrübeli annelerden faydalanırsınız.kapımız açık..
hepinize bu yolda mutluluklar diliyorum....dileklerinize bir an önce kavuşursunuz inşallah.

bu mesajı görmeden yazdım yukardaki yazımı.gruba davet ettim,ben çok etkilendim ve aramızda olun istedim ama siz bilirsiniz tabiki...elbette sizlerle aynı şeyleri yaşamadık ama anlayabiliyorum...gerçekten..

bu mesajı görmeden yazdım yukardaki yazımı.gruba davet ettim,ben çok etkilendim ve aramızda olun istedim ama siz bilirsiniz tabiki...elbette sizlerle aynı şeyleri yaşamadık ama anlayabiliyorum...gerçekten..

Merhaba Esra,
iyi niyetini anlıyorum, Allah yavrunuzu size bağışlasın, uzun ömürler versin.. Eminim sen de iyi bir annesin..
Biz bu kadar özlem çekerken yavrusundan yakınan insanlara moral verecek durumda değiliz.. En azından ben değilim.. Yani bizi görüp hallerine şükredenlere de içten içe kızıyorum.. Sonuçta herkes anne ya da anne olacak..
belki bizde bebeğimizi büyütürken zorluk çekeceğiz.. Belki bizde anne olunca o siteye üye olcağız.. Bence bizim durumumuzda insanları etkilecek çok vahim bir durum yok.. Senin gibi herkes gibi anne omak istiyoruz hepsi bu.. Aslında ben bu duyguları yaşamadan bebeğini çok isteme şansını yakalamadan hamile kalan anneler için üzülüyorum.. Bu duyguları yaşamak tarifsiz birşey..

Aynen katılıyorum ve mümkün olsaydı bu satırların altına sadece imzamı atabilseydim keşke...
Aklına ellerine sağlık Pırıl'cığım

kusura bakmayın,yanlış anlaşıldım sanırım.daha doğrusu ifade edememişim tam olarak.destek vermek amaçlı yazdım sadece.
mutlu olmanız dileğiyle....

Arkadaslar selam.....
Ben 1,5 sene oldu koruyucu aıle oldum yasımdan dolayı kucuk cocuk vermedıklerı ıcın oncelıkle koruyucu olmak ıstedım aynı zamanda evlat edınmek ıcınde basvurum halen devam edıyor.kızım bu sene ana sınıfına basladı ve bugun sınıfından bır ogrencının velısı ıle bır sey paylastım ve cok duygulandım sasırdım sızınlede paylasıp bılgı edınmek ıstedım.kızımın bana benzer yonlerınden bahsedıyorduk o da bana '' allah evlat edınecek kısıler ana rahmınde ıken gıdecegı aılenın ozellıklerıyle dogarmıs ''dedı.............
Bunu yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor........pazartesı bu konuyu tekrar onunla konusacagım ama bu konuyla ılgılı sız ne dusunuyorsunuz?
Sımdıden tesekkurler.............

herkese selam olsun......kocaman günaydınlar...

pc bozuk... EVDEN giremİYORUM.annemdeyim .selam vereyim dedim...inşallah müjdeler okurum yakında...
KIZIM RAHA<T SCVERMİYORQASAS DYAVZAVC MICYOVRTUMCC YAZAMIYORUM

selam geleceğin anneleri ve adayları... nete giremediğim zamanlarda(hoş...halaa giremiyorum...annemden giriyorum şu an)bir şiir karalamıştım ,yalancı... kızkardeşime demiştim 38 e aktar diye... akıllım...buraya aktarmış.yeni görüyorum...kendimden alıntı yaparak yazıyorum...lütfen... yanlış anlaşılma olmasın... çok üzülürüm.. hani almış kızını da bir daha girmemiş şiirini yazdırmış olmasın...kemirir beni yoksa....ben 38de yazıyorum sürekli... çok ağlaktım... kendime sümüklü böcek derdim...ağlayıonca yine sümüklüböcek oldum derdim....bu yalancı şiir onun üzerine yazılan yalancı bir şiir...

ayrıca.....pc m. gelsin...yeni bir topik açacağım....2'''SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİadı altında. Tüm duygularımı yaşadıklarımı kaleme aldım.buraya birilerine umut olmak adına aktaracağım.....herkese selam....

çok ilginççç.... ama inanın gerçek....

kızımın çoğu huyları benim huylarım....ve şunu da ekliyeyim...eşimin geçirdiği ameliyatları geçirmiş......o bayanın söylediği çok doğru imiş....allah herşeye kadir....

İki çocuk annesiyim, yazıyı okurken ağladım. İnşallah çok mutlu olursunuz bebeğinizle. Allah boş olan bütün kucakları doldursun.

Merhaba Denizgeldi,sen beni tanımazsın ama defalarca yazdıklarınızı okuduğum,heyecanlarınıza ortak olduğum için hepiniz yakınımmışsınız gibi hissediyorum:)
Bir an önce yazarsın inşallah kızın geldikten sonra hayatınızın nasıl olduğunu,sabırsızlıkla bekliyor,kuzunu kocaman kocaman benim için öpmeni rica ediyorum arkadaşım.

Doğuramasak da Allah veriyor,verecek evlatlarımızı bizlere,ayarlamıştır,kararlamıştır mutlaka,yanlış gelmiyor arkadaşınızın düşüncesi.
Hem anne babalarına benzemeyeceklerde kime benzeyecekler leylakbaby
İnşallah kızınızla hiç ayrılmaz hayırlı,sağlıklı,mutlu bir ömür paylaşırsınız.
Sevgiler...

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum aramıza yeni katılanlar ve meleklerine kavuşanlar olmuş yeni katılanların sıraları çabuk çabuk ilerlesin bian önce meleklerine kabuşsun, meleklerine kavuşanlarda allah onları hiç ayırmasın hep mutlu olsun inşallah

Ben de yeni evliyim ve ilerde evlat edinebilmeyi düşünüyorum. Sevgiden uzak kalmış çocuklara el uzatmak hepimizin sorumluluğu diye düşünüyorum. Ama bir de bu forumda okuyarak tanıştığım siz değerli anneler ve anne adayları var. Çabalarınıza, sabrınıza hayranım.. Anne olmak böle bişi olsa gerek...
Sizinle beraber heyecan yapıyorum, heyecanlarınıza ortak olmaya çalışıyorum kendimce..

süpersiniz, burada süper bir takım olmuşşsunuz..

Herşeyin gönlünüce olmasını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…