Kızlar sabah evraklarımızı teslim ettik çok şükür.
Üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam.
Biraz üsteleyince uzmanımız'çok fazla sıra yok,maksimum bir seneye kadar ama bence çok daha erken alırsınız kızınızı kucağınıza'dedi.
Tabi ben bu cümlenin sadece 'bence çok daha erken alırsınız kızınızı kucağınıza'kısmını dikkate aldığım için deli gibi heyecanlandım.
Daha doğrusu şaşkınlık,sevinç,panik,heyecan biraz ondan biraz bundan karmakarışık bir şeylerdi hissettiğim.Şimdi biraz daha sakinim.
Sana da söylemişler ya Pırılım;son senelerde daha hızlı ilerliyormuş sıra hele bu sene çok fazla bebek geliyormuş.
Arka arkaya gelecek kuzucuklar,annelerini çok bekletmeden inşallah.
Pırılcığım arka arkaya yaşıyoruz her aşamayı,bir adım sen atıyorsun bir adım ben.
Kızlarımızda böyle gelecek bak görürsün arkadaşım
Kızlar sabah evraklarımızı teslim ettik çok şükür.
Üstümden nasıl bir yük kalktı anlatamam.
Biraz üsteleyince uzmanımız'çok fazla sıra yok,maksimum bir seneye kadar ama bence çok daha erken alırsınız kızınızı kucağınıza'dedi.
Tabi ben bu cümlenin sadece 'bence çok daha erken alırsınız kızınızı kucağınıza'kısmını dikkate aldığım için deli gibi heyecanlandım.
Daha doğrusu şaşkınlık,sevinç,panik,heyecan biraz ondan biraz bundan karmakarışık bir şeylerdi hissettiğim.Şimdi biraz daha sakinim.
Sana da söylemişler ya Pırılım;son senelerde daha hızlı ilerliyormuş sıra hele bu sene çok fazla bebek geliyormuş.
Arka arkaya gelecek kuzucuklar,annelerini çok bekletmeden inşallah.
Dün kuruma gittiğimde, geçen bayramdan önceki hafta 7 kuzucuğun ailesine kavuştuğunu söylediler, Belki senin kuzun da bayram sürprizi yapar annesine babasına.. Hepimize güzel bayram müjdesi verirsin inşallahh..Sen hazırla bayramlıkları annesi..
Ah Angelica sabrına hayranım,ben bu akşam bebeğin odasına perde bakmayı düşünüyordum,okuyunca yazdıklarını kendimi durdurdum
Bence haftayı da bekleme arkadaşım,başla sen hazırlıklarına,çok bekletmeyecek kuzucuk seni.
Evet Pırılım doğru söylüyorsun süresi belirsiz hamileliklerimizHayırlısı olsun Arkadaşım, tebrik ederim..artık sende hamilesin... Allah en kısa zamanda kucağınıza almanızı nasip kısmet etsin inşallahhh..
bu arada ağzından bal damlıyor, sıra konusunda yazdıkların beni bile heyecanlandırdı.. İnşallah bütün bekleyen annler bu yıl erkenden kavuşurlar.. İşin en keyifli yanı, bir tek kendi bebeğimizi beklemiyoruz.. Burada sıra bekleyen her anne için gelecek her kuzu için heyecanlanıyoruz.. Ne güzel duygular bunlar.. Ne derin annelik duyguları yaşıyoruz.. ne kadar istiyoruz kuzularımız bu duyguları yaşadığım için şükrediyorum..
Ah Angelica ne olur benim münasebetsizliğimi affet.Tabiki vardır bir bildiğin,sana tatsız anıları hatırlattığım,kendini açıklama yapmak zorunda hissettiğin için özür dilerim.Dünkü heyecanıma ver lütfen.Aslında ben çok sabırsız bir insandım ama bu konuda geçirdiğim süreçler; anlamsız tüp bebek tedavileri, hamile kalmalarım, iki bebeğimin erken doğup küvezde kalması, sonra yaşayamaması derken artık hiçbirşeyden emin olamıyorum. O yüzden sanki hep birşey olacakmış gibi bebeğimiz gelsin öyle diye bekliyorum.
Oysa ki herşeyi bekletirsem bu sefer ben zora gireceğim. Bunun içinde kafamda planım hazır neyi nereden alacağımı biliyorum. Aslında diğer bebeklerim için hemen hemen herşey almıştık ama ben onları çatı katına kaldırttım sonra da yetmedi bebeği olacak insanlara hediye ettim. Şimdi düşününce keşke vermeseydim diyorum, kullanırdım sonuçta abisi ve ablası için alınan eşyalardı onlar da. Neyseki bu miniğimiçin de kıyafetler aldı teyzeleri aniden gelirse evde birşeyler olsun diye.
Amannn böyle iç karartıcı şeyler işte, düşün düşün sonu olmaz bunun. bebeğim gelsin yeniden doğmuş gibi olacağız vallahi, ohh ne korkunç rüyaymış bitti diyeceğiz.
Sevgiler,
Angelica
canım normal yolla anne olan insanlar bizi anlamazlar heyecanını senin hayal ettiğin gibi seninle paylaşmazlar o yüzden hayal kırıklığına uğrarsın bende o yollardan geçtim zamanında ve o kadar çok arkadaşımı eledimki görüşmüyorum artık benim gibi anne olan arkadaşlarım la daha çok görüşüyorum elif dila bahar gibi ve bu sitede yazmayan ama bizim gibi anne olan dostlarım dışardanda kimseyi aramıyorum zaten sende anlamayan insanlarla çok paylaşma heyecanını sevincini içindeki beynindeki duyguları fırtınaları onlar çok anlamaz onlar evlat sahibi olmak için bizim gibi savaşmamışlarki nasıl anlamalarını bekleyebilirizki .........
bu mesajı görmeden yazdım yukardaki yazımı.gruba davet ettim,ben çok etkilendim ve aramızda olun istedim ama siz bilirsiniz tabiki...elbette sizlerle aynı şeyleri yaşamadık ama anlayabiliyorum...gerçekten..
Aynen katılıyorum ve mümkün olsaydı bu satırların altına sadece imzamı atabilseydim keşke...Merhaba Esra,
iyi niyetini anlıyorum, Allah yavrunuzu size bağışlasın, uzun ömürler versin.. Eminim sen de iyi bir annesin..
Biz bu kadar özlem çekerken yavrusundan yakınan insanlara moral verecek durumda değiliz.. En azından ben değilim.. Yani bizi görüp hallerine şükredenlere de içten içe kızıyorum.. Sonuçta herkes anne ya da anne olacak..
belki bizde bebeğimizi büyütürken zorluk çekeceğiz.. Belki bizde anne olunca o siteye üye olcağız.. Bence bizim durumumuzda insanları etkilecek çok vahim bir durum yok.. Senin gibi herkes gibi anne omak istiyoruz hepsi bu.. Aslında ben bu duyguları yaşamadan bebeğini çok isteme şansını yakalamadan hamile kalan anneler için üzülüyorum.. Bu duyguları yaşamak tarifsiz birşey..
Ablam bebeği uyuklarken yazmış bu şiiri ben size aktarıyorum :)
Ben bir sümüklü böceğim
Şiş gözlerim var benim
Biraz da çekik
Hımmmm... Şimdi baktım da
Tırnaklarımda uzamış biraz
Ben bir sümüklü böceğim
Kara saçlı. beyaz tenli
İki kaşı iki gözü
İki minik burun deliği olan
Tabiii 2 de kulağı
Eller ayaklar da öyle
Yani her bebek gibi
Ben bir sümüklü böceğim
Annem diyor ki
Eskiden ben sümüklü böcektim
Bak! işte görüyormusun
Eskiden diyor
Ama hem yazıyor hem yalan söylüyor
Benim baş parmağım ağzımda emzik yapmışım
Uyuyorum sanıyor
Ama ben görüyorum onu
O hala bir sümüklü böcek
Haaa..Dün sabah babamla kahvaltı ederlerken duydum
Artık sümüklü böcekleri benmişim
Annem öyle dedi
Annem artık sümüklü böcek değilmiş
Sümükleri bitmiş!!!! :):)
Evet artık bir sümüklü böceğim
Annemin böceği
Artıksümüklerimi silsin dursun..
Arkadaslar selam.....
Ben 1,5 sene oldu koruyucu aıle oldum yasımdan dolayı kucuk cocuk vermedıklerı ıcın oncelıkle koruyucu olmak ıstedım aynı zamanda evlat edınmek ıcınde basvurum halen devam edıyor.kızım bu sene ana sınıfına basladı ve bugun sınıfından bır ogrencının velısı ıle bır sey paylastım ve cok duygulandım sasırdım sızınlede paylasıp bılgı edınmek ıstedım.kızımın bana benzer yonlerınden bahsedıyorduk o da bana '' allah evlat edınecek kısıler ana rahmınde ıken gıdecegı aılenın ozellıklerıyle dogarmıs ''dedı.............
Bunu yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor........pazartesı bu konuyu tekrar onunla konusacagım ama bu konuyla ılgılı sız ne dusunuyorsunuz?
Sımdıden tesekkurler.............
kızlar hepinize teşekkürederim aldım mirayımı geldim şimdi beşiğinde mışıl mışıl uyuyor.görseniz çok tatlı bana ve babasına bir sarılışı var zannedersinizki 9 aydır yanımızda kalıyor.oyunlar yapıyor gülücükler atıyor sabah 9,30 da sosyal hizmetlere gittik evraklar felan baya oyalandık 11,30 gibi yurda gittik hazırlayıp getirelim dediler ben o an koptum zaten oraya kadar zor tuttum kendimi bi geldi uykudan yeni kalkmış biraz garipsedi kucağıma verdiler sanki ayaklarım yerden kesildi çok güzel bir duygu kelimeler kıfayetsiz kalıyo Allahım tez zamanda sizlerede yaşatsın.sonra işlemlerimizi bitirip kızımızı alıp doğru alışverişe gerekenleri yapıp evimize geldik.bi güzel banyomuzu da yaptık .mamamızı yedik şimdi mışıl mışıl uyuyo.çok yoruldum ama bir gram uyku yok gözümde uyandırıp sevesim var.oda çok yoruldu tabi bizle ordan oraya şimdilik bu kadar teyzeleri gene arada fırsat buldukça yazarım:))
Merhaba Denizgeldi,sen beni tanımazsın ama defalarca yazdıklarınızı okuduğum,heyecanlarınıza ortak olduğum için hepiniz yakınımmışsınız gibi hissediyorum:)selam geleceğin anneleri ve adayları... nete giremediğim zamanlarda(hoş...halaa giremiyorum...annemden giriyorum şu an)bir şiir karalamıştım ,yalancı... kızkardeşime demiştim 38 e aktar diye... akıllım...buraya aktarmış.yeni görüyorum...kendimden alıntı yaparak yazıyorum...lütfen... yanlış anlaşılma olmasın... çok üzülürüm.. hani almış kızını da bir daha girmemiş şiirini yazdırmış olmasın...kemirir beni yoksa....ben 38de yazıyorum sürekli... çok ağlaktım... kendime sümüklü böcek derdim...ağlayıonca yine sümüklüböcek oldum derdim....bu yalancı şiir onun üzerine yazılan yalancı bir şiir...
ayrıca.....pc m. gelsin...yeni bir topik açacağım....2'''SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİadı altında. Tüm duygularımı yaşadıklarımı kaleme aldım.buraya birilerine umut olmak adına aktaracağım.....herkese selam....
Doğuramasak da Allah veriyor,verecek evlatlarımızı bizlere,ayarlamıştır,kararlamıştır mutlaka,yanlış gelmiyor arkadaşınızın düşüncesi.Arkadaslar selam.....
Ben 1,5 sene oldu koruyucu aıle oldum yasımdan dolayı kucuk cocuk vermedıklerı ıcın oncelıkle koruyucu olmak ıstedım aynı zamanda evlat edınmek ıcınde basvurum halen devam edıyor.kızım bu sene ana sınıfına basladı ve bugun sınıfından bır ogrencının velısı ıle bır sey paylastım ve cok duygulandım sasırdım sızınlede paylasıp bılgı edınmek ıstedım.kızımın bana benzer yonlerınden bahsedıyorduk o da bana '' allah evlat edınecek kısıler ana rahmınde ıken gıdecegı aılenın ozellıklerıyle dogarmıs ''dedı.............
Bunu yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor........pazartesı bu konuyu tekrar onunla konusacagım ama bu konuyla ılgılı sız ne dusunuyorsunuz?
Sımdıden tesekkurler.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?