Ne güzel böyle yazıyorsunuz ya arada,eski arkadaşlarımı görüyormuş gibi hissediyorum.İyi dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım.Nasılsın,bebiş nasıl?merhaba kızlar uzun zamandır giremiyordum aramıza yeni katılanlar ve meleklerine kavuşanlar olmuş yeni katılanların sıraları çabuk çabuk ilerlesin bian önce meleklerine kabuşsun, meleklerine kavuşanlarda allah onları hiç ayırmasın hep mutlu olsun inşallah
Okurken nasıl etkileniyor insan,gerçekten de o heyecana ortak oluyorsun değil mi?Allah herşeyi gönlüne göre versin canım,ilgin ve desteğin için teşekkürler.Ben de yeni evliyim ve ilerde evlat edinebilmeyi düşünüyorum. Sevgiden uzak kalmış çocuklara el uzatmak hepimizin sorumluluğu diye düşünüyorum. Ama bir de bu forumda okuyarak tanıştığım siz değerli anneler ve anne adayları var. Çabalarınıza, sabrınıza hayranım.. Anne olmak böle bişi olsa gerek...
Sizinle beraber heyecan yapıyorum, heyecanlarınıza ortak olmaya çalışıyorum kendimce..
süpersiniz, burada süper bir takım olmuşşsunuz..
Herşeyin gönlünüce olmasını diliyorum
Angelica bir ses ver,bir haber var mı,yoksa bebiş geldi mi?
Ne güzel böyle yazıyorsunuz ya arada,eski arkadaşlarımı görüyormuş gibi hissediyorum.İyi dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım.Nasılsın,bebiş nasıl?
sağol canım iyiyiz cinsiyeti belli oldu kızmış ama hala iptal ettirmedik hep bi korku var içimde bi problem çıkarda doğmazsa diye hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın şuanda?
herkese merhaba:)
denizverdi yazmana çok sevindim, kızın geldiğinden beri sesin çıkmıyordu, herhalde ufaklık fırsat vermiyo diye düşünmüştüm, umarım biran önce pc sorunun çözülür de daha sık anlatırsın bize bebişi:)
bu arada angelica bebek doktoru bulmaktan bahsedince, vakit yaklaşınca aklıma bir sürü soru geliyor. tecrübeli anneler bizi bilgilendirin lütfen. evet bir bebek doktoru bulmak gerekiyor ama bu arada bebeği ilk aldığınızda aşıları hakkında bir bilginiz varmıydı? aşıları yapılmış mı, yapıldıysa hangileri yapılmış, hakkında hiçbirşey bilmediğimiz bir bebek olursa doktorlar daha önce ne aşılar olduğunu falan anlayabiliyorlar mı? siz bebeklerinizi aldığınızda hemen doktora götürmüşmüydünüz?ya çocuğa yanlışlıkla fazladan bişeyler yapmaya kalkarlarsa diye kuruntular edinmeye başladım.
canım bebeğin gelmeden bi çocuk doktoru araştırman çok iyi olur.biz bu konuda baya bi sıkıntı yaşamıştık çünkü..alır almaz götürmende fayda var..meleğini alırken sana bi sağlık dosyası verecekler onda bebeğin kilo boy bilgileri,aşı bilgileri,geçirdiği hastalıklar,bulaşıcı hastalık ve kan tahlilleri,işitme testleri,röntgen vb. çekildiyse bu bilgiler,kalça çıkığı usg.. gibi gibi bisürü bilgi olacak..ayrıca sorumlu hemşire sana gerekenleri anlatacak hemen yapılması gereken aşı yada test tahlil bişey varsa söylicek...sen yinede bebişini kucağına alınca götürüp yine bi genel muayenesini yaptırırsın..bazen yapıldı denen aşılar yapılmamış olabiliyomuş..bebiş ay olarak küçük olursa baştan başlarsın aşılara tekrar yapılan aşıda sorun olmaz diye biliyorum ama en doğru bilgiyi yine doktor verecektir..
Merhaba Canım,
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz. Bebeğin beslenme durumu, mama saati vs ile ilgili de birşeyler anlatıyorlar mı yoksa sen eve gelince kendin yaşayarak mı anlıyorsun nezaman acıktığını falan. Bir de benim merak ettiğim başka birşey ; bebeğin kıyafetleri. Yanımızda kıyafet götürüp giydirebilir miyiz yuvadan çıkmadan ? Tabii taşımak içinde gereken eşyaları götürmemiz lazım değil mi arkadaşlar ?
Sevgiler,
Angelica
evet bebeğin mama saatlerini hangi mamayı yediğini söylüyolar...hatta ben kuzumu aldığımda mama yiyomuş elime biberonuda verdiler giderken yedirirsin demişlerdi..acemi acemi beslemiştim kuzumu :)) ama eve gelince bizim düzenimiz pekte onların söylediği gibi olmadı..2-3 gün içinde kendi düzenimizi oluşturduk :))
kıyafet konusuna gelince sanırım ilden ile değişiyo..bazı yuvalar mutlaka kıyafet istiyolarmış..ben koca bi çanta hazırlamıştım giderken ama bizim birazda mesai bitimine denk geldiği için oranın kıyafetleriyle aldık bebeğimi...sizi aradıklarında bebeğin kaç günlük yada kaç aylık olduğunu söylicekler..evinizle yuva arası mesafe uzunsa en iyisi tedbirli gitmek kıyafet,bez ve mama götürmeniz iyi olur...taşıma derseniz onu ogün taşıyıcağınız en güzel ve konforlu yer sıcacık kucağınız olacaktır
Ne güzel böyle yazıyorsunuz ya arada,eski arkadaşlarımı görüyormuş gibi hissediyorum.İyi dileklerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım.Nasılsın,bebiş nasıl?
sağol canım iyiyiz cinsiyeti belli oldu kızmış ama hala iptal ettirmedik hep bi korku var içimde bi problem çıkarda doğmazsa diye hayırlısı bakalım. sen ne durumdasın şuanda?
hayırlı olsun arkadaşım, bayılıyorum bu kız haberlerine:) allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah:)
hayırlı olsun arkadaşım, bayılıyorum bu kız haberlerine:) allah sağlıkla mutlulukla tamamına erdirsin inşallah:)
amin canım çok sağol
Sen nereden başvuruda bulunmuştun Zuhale,niye donduramadığınızı anlamadım ben şimdi.Angelica'da sırasını dondurmuş daha önceden bak.kızlar sıramızı dondurma şansımız yokmuş bu nasıl oluyor sizler isteyen dondurabilirken bizim burda yok yanıtını aldım 3 kere aranacak 3dede hayır dersem iptal olunacak ve bidaha başvuramayacakmışım haksızlık değilmi bu? ben hayır demek istemiyorum ama eşim şimdi hamileyim diye doğsun ondan sonra bakarız diyor ya doğmaz bi engel olursa ayy moralim bozuldu....
kızlar sıramızı dondurma şansımız yokmuş bu nasıl oluyor sizler isteyen dondurabilirken bizim burda yok yanıtını aldım 3 kere aranacak 3dede hayır dersem iptal olunacak ve bidaha başvuramayacakmışım haksızlık değilmi bu? ben hayır demek istemiyorum ama eşim şimdi hamileyim diye doğsun ondan sonra bakarız diyor ya doğmaz bi engel olursa ayy moralim bozuldu....
canım bebeğin gelmeden bi çocuk doktoru araştırman çok iyi olur.biz bu konuda baya bi sıkıntı yaşamıştık çünkü..alır almaz götürmende fayda var..meleğini alırken sana bi sağlık dosyası verecekler onda bebeğin kilo boy bilgileri,aşı bilgileri,geçirdiği hastalıklar,bulaşıcı hastalık ve kan tahlilleri,işitme testleri,röntgen vb. çekildiyse bu bilgiler,kalça çıkığı usg.. gibi gibi bisürü bilgi olacak..ayrıca sorumlu hemşire sana gerekenleri anlatacak hemen yapılması gereken aşı yada test tahlil bişey varsa söylicek...sen yinede bebişini kucağına alınca götürüp yine bi genel muayenesini yaptırırsın..bazen yapıldı denen aşılar yapılmamış olabiliyomuş..bebiş ay olarak küçük olursa baştan başlarsın aşılara tekrar yapılan aşıda sorun olmaz diye biliyorum ama en doğru bilgiyi yine doktor verecektir..
evet bebeğin mama saatlerini hangi mamayı yediğini söylüyolar...hatta ben kuzumu aldığımda mama yiyomuş elime biberonuda verdiler giderken yedirirsin demişlerdi..acemi acemi beslemiştim kuzumu :)) ama eve gelince bizim düzenimiz pekte onların söylediği gibi olmadı..2-3 gün içinde kendi düzenimizi oluşturduk :))
kıyafet konusuna gelince sanırım ilden ile değişiyo..bazı yuvalar mutlaka kıyafet istiyolarmış..ben koca bi çanta hazırlamıştım giderken ama bizim birazda mesai bitimine denk geldiği için oranın kıyafetleriyle aldık bebeğimi...sizi aradıklarında bebeğin kaç günlük yada kaç aylık olduğunu söylicekler..evinizle yuva arası mesafe uzunsa en iyisi tedbirli gitmek kıyafet,bez ve mama götürmeniz iyi olur...taşıma derseniz onu ogün taşıyıcağınız en güzel ve konforlu yer sıcacık kucağınız olacaktır
herkese merhaba arkadaşalar yazdıklarınızı hergün takip ediyorum kendim yazmasamda sizden biri olduğum için ortak yönümüz çok biz daha hala başvuramadık eşim sürekli erteliyor bende biran önce başvurup bebeğimi kucağıma almak istiyorum ama benim çok uzun yolum var daha inşallah bizde biran önce başvururuz o heyacanlı bekleyişi yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?