Aramıza hoşgeldin ecem14,mutlaka tecrübeli annelerimiz sana cevap verecektir ama bende bildiklerimi yazmak istedim.Slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Aklıma takılan bazı sorular var sıramız geldiğinde aynı gün eve götürebiliyor muyuz? bebişlerimizi yoksa bir kaç gün alıştırmak için çağırıyorlar mı?bir de doktora götürdüğümüzde daha resmi işlemler bitmemiş oluyor sağlık sigortası ne şekilde işliyor bilen arkadaş varsa cvp yazabilir mi acaba?
Bizlerde öyle düşünüyoruz canım.çok teşekkür ederim nushu. Gerçi ben başvuralı daha 6 ay oldu ama sanki zaman yaklaşmış gibi heyecan basıyor aklımda sürekli sorular bu siteyi tesadüfen buldum aynı heyecanı paylaştığımız bir grubun olması çok güzel:)
Bizlerde öyle düşünüyoruz canım.
Sen bizden (pırılım ve ben:)) çok önce başvuruda bulunmuşsun,ev ziyaretiniz oldu mu?Sıranızı öğrenebildiniz mi?Cinsiyet tercihiniz var mı?
kızlar ilk ziyaretim oldu sıram belli oldu benim 1 sıradayız biz :)[/
tebrik ederim arkadaşım darısı tüm bekleyenlerin başına. Allahım bir ana önce bebişinizi kucağınıza almayı nasip eder inşallah
arkadaşlar merhaba umarım hepiniz yavrularınıza çabucak kavuşursunuz. ben birşeyi merak ediyorumda, gelecek çocuklar minik bebek mi oluyor yoksa 1. sınıfa giden ya da 11 -12 yaşındada olabiliyor mu?
Gözünaydın hatser16,darısı başımıza:)kızlar ilk ziyaretim oldu sıram belli oldu benim 1 sıradayız biz :)
Amin ecem amiiiiiin,tez vakitte gelsin kuzucuklar hayırla sağlıkla inşallah.biz 0-1 kız için sıradayız:) ev ziyaretimiz oldu haziran ayında geldiler heyecandan dilimiz tutuldu bütün soracaklarımızı unuttuk uzmanda halimize güldü zaten :) ankaradan kabul belgemiz geldi sıra konusunda sadece türkiye geneli sıramızı söylediler 71 miş ne kadar bekleriz hiç bilemiyoruz inşallah bir an önce gelir. kendimizi o kadar hazırladık ki zaman geçmek bilmiyor Allah tüm bebişlerini bekleyen ailelere sabır versin. inşallah hepimize sağlılıklı sıhatli bir an önce kavuşmayı nasip eder yavrularımıza
Maşallah umutmelek ne güzel herşey bitmiş,kuzucuğun gelmesi kalmış bir tek.O'da çok bekletmeyecek annesini inşallah.Merhabalar tam 2 yildir sizleri takip ediyorum burdaki yazilan duygular dusunceler anlatilan olaylari bir araya toplayip esime mail attigim gun esimi ikna cabalarina basladigim ve sonuc aldigimda hepinize dua ettim:)) biz 2011 subat ayinda ilk basvurumuzu yaptik uzun ve zorlu heycanli surecten sonra dosyamiz tamamlandi.bu gun itibariyle terk 14 rizada 3. Siradayiz soylediklerine gore 2-3 ay icinde bebisimize kavusacagiz hepinize bol saglik mutluluk ve nese dilerim
Gözünaydın hatser16,darısı başımıza:)
Amin ecem amiiiiiin,tez vakitte gelsin kuzucuklar hayırla sağlıkla inşallah.
Maşallah umutmelek ne güzel herşey bitmiş,kuzucuğun gelmesi kalmış bir tek.O'da çok bekletmeyecek annesini inşallah.
Arka arkaya gelse bebişler,artık onları anlatmaya başlasak ne güzel olur:))
selam kızlar nasılsınız.miray içerde çizgi film izliyor yürüteçte bende size 2 satır yazim istedim.dün tam 1ay oldu miray geleli :)iyice alıştık birbirimize çok akıllı güleç yüzlü bir bebek uykudan kalktımı ağlamıyor beşiğinde oyuncaklarıyla oynuyor.baba,dede,anne,eda diyor babayı daha sık söylüyor kıskanıyorum eşimikedi anneyi zora düştümü söylüyor ,tek sorunumuz çok zayıf ayına göre biraz rengide beyaz doktora gittik vitamin demir damlası felan aldım içiriyorum bitek yemek yerken kavga ediyoz onla :)) maşallah 7 dişimiz var ama cadı yemekleri işine geldimi çiğniyor işine gelmedimi püre haline getirsemde ağızda bekletiyor.bende elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum biran önce toparlansın diye çünkü vucut dirençsiz olunca çabuk hastalanıyor.çok haraketli bir çocuk yürüteçle ortalığı karıştırıyor şimdiden ortalığı toparlamaya başladım.yarım dişleriyle bizi ısırıp duruyo saçlarımı çekiyo. eşimin ve benim ailemde de gözbebeği oldu onu çok seviyorlar hiçbir yakınımdan olumsuz tepki almadım .kafamda çok sorun etmiştim neyseki öyle olmadı.sizde sorun etmeyin .çok güzel bir duygu bekleyen arkadaşlarım biran önce sizinde tatmanızı diliyorum.hayatınız yüzde yüz değişiyor.kendinizi unutuveriyosunuz nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile onla uğraşmakdan evin heryeri bebek kokuyor.ben kaçıyorum kızlar miraya bir bakim kendinize iyi bakın arada fırsat buldukça yazarım iyiakşamlar
Derman'cığım okurken hayal ettim sizi,Miray'ı ne çok hoşuma giti anlatamam.Yaz böyle arada uzun uzuuunnnn:)selam kızlar nasılsınız.miray içerde çizgi film izliyor yürüteçte bende size 2 satır yazim istedim.dün tam 1ay oldu miray geleli :)iyice alıştık birbirimize çok akıllı güleç yüzlü bir bebek uykudan kalktımı ağlamıyor beşiğinde oyuncaklarıyla oynuyor.baba,dede,anne,eda diyor babayı daha sık söylüyor kıskanıyorum eşimikedi anneyi zora düştümü söylüyor ,tek sorunumuz çok zayıf ayına göre biraz rengide beyaz doktora gittik vitamin demir damlası felan aldım içiriyorum bitek yemek yerken kavga ediyoz onla :)) maşallah 7 dişimiz var ama cadı yemekleri işine geldimi çiğniyor işine gelmedimi püre haline getirsemde ağızda bekletiyor.bende elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum biran önce toparlansın diye çünkü vucut dirençsiz olunca çabuk hastalanıyor.çok haraketli bir çocuk yürüteçle ortalığı karıştırıyor şimdiden ortalığı toparlamaya başladım.yarım dişleriyle bizi ısırıp duruyo saçlarımı çekiyo. eşimin ve benim ailemde de gözbebeği oldu onu çok seviyorlar hiçbir yakınımdan olumsuz tepki almadım .kafamda çok sorun etmiştim neyseki öyle olmadı.sizde sorun etmeyin .çok güzel bir duygu bekleyen arkadaşlarım biran önce sizinde tatmanızı diliyorum.hayatınız yüzde yüz değişiyor.kendinizi unutuveriyosunuz nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile onla uğraşmakdan evin heryeri bebek kokuyor.ben kaçıyorum kızlar miraya bir bakim kendinize iyi bakın arada fırsat buldukça yazarım iyiakşamlar
Derman'cığım okurken hayal ettim sizi,Miray'ı ne çok hoşuma giti anlatamam.Yaz böyle arada uzun uzuuunnnn:)
Eminim babasıda mest oluyordur kızı O'na seslendikçe.Darısı tez vakitte başımıza arkadaşım.
Hareketli olduğu için de kilo alması yavaştır belki ama eminim senin sabrın ve ilgin sayesinde kısa sürede toparlanacaktır.
O mis kokulu gıdısından bizim içinde öp kokla annesi.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?