Kızlaaarrrrr günaaaaaaayyyydıııııııınnnn,
Bu gün uzmanımız ev ziyaretine geliyor,öğleden sonra işten izin alıp gideceğim,çok heyecanlıyım.İnşallah bir aksilik çıkmaz,inşallah sorunsuz problemsiz bunu da atlatırız.
Gece yarılarına kadar temizlik yaptım,kızmın odasını tekrar gözden geçirdim.
Eşim 23.30'da pes edip beni kendi halime bırakmayı daha uygun gördü,gidip yattı adamcağız:))
İnşallah bu akşam,içim rahatlamış bir şekilde son zamanlarda bana en çok zevk veren uğraşıma dönebilirim
Pırılım tez vakitte darısı başına arkadaşım,inşallah haftaya da sen bu telaşeleri yaşarsın.
Öpüyorum hepinizi,bizim için dua etmeyi unutmayın lütfen
Hayırlı olsun oğultoprak,ne güzel sıranızı öğrenmişsiniz,inşallah düşündüğünden daha çabuk gelir oğluşun sana:)sonunda cok sukur sıramızı bugun ogrendık,,uzmanımız bıze lıstelerın yenılendıgını ve 2 ay beklememızı soylemıstı sıramızı ogrenmek ıcın.
bız aralık 30 da basvurumuzu yapmıstık,su anda 60 ncı sıradayız,37 nci kısı bebegını almıs.
oratalama bı zaman sordugumuzda basvuru tarıhınızden sonra bırbucuk yıl hesaplayın dedı,muhtemel o zmnlarda sıze gelecktır sıra dedı...yanı tahmnen 7 8 ay var..
0 1 yas grubu erkek bebek terk...
hayırlısı..herseyın hayırlısı...
Niinnocuğum sonuna kadar destekliyorum kararını(sana ne faydası olacaksa:))Allah gönlüne göre versin canım,evinde olsun bebişinde.Kısmettir belli mi olur bu işler bir bakmışsın babası da olmuş:)merhabalar
bende evlat edinmek istiyorum ama hepinizden farkım bekar olmam başımdan ağır bir 10 yıl süren bir nişanlılık geçti artık kesinlikle evlenmek istemiyorum fakat bir çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum. daha lisedeyken çocuğum olmasını isterdim yiğenlerim tek doğduğunda hepsinede sanki kendi çocuğum gibi baktım. şimdi 35 yaşımdayım ve Allah nasip ederse bir ev aldıkan sonra hemen başvurmak istiyorum. çevremden tepki gösteren çok bekar olarak çocuk almak istediğim için zorluklarını bende biliyorum bir çocuk evde babada ister ama birde şöyle düşünüyorum verildikleri yerlerde ne anneleri var nede babaları hiç olmazsa onu deli gibi sevecek bir annesi olur öyle değil mi?
İnşallah tez vakitte canım...darısı başımıza inşallahhhhh
Hayırlı olsun oğultoprak,ne güzel sıranızı öğrenmişsiniz,inşallah düşündüğünden daha çabuk gelir oğluşun sana:)
Niinnocuğum sonuna kadar destekliyorum kararını(sana ne faydası olacaksa:))Allah gönlüne göre versin canım,evinde olsun bebişinde.Kısmettir belli mi olur bu işler bir bakmışsın babası da olmuş:)
İnşallah tez vakitte canım...
Uzmanımız geldi gitti,inşallah bir aksilik çıkmazsa dosyamız onaylanacak,sıramız belli olacak.
selam kızlar nasılsınız.miray içerde çizgi film izliyor yürüteçte bende size 2 satır yazim istedim.dün tam 1ay oldu miray geleli :)iyice alıştık birbirimize çok akıllı güleç yüzlü bir bebek uykudan kalktımı ağlamıyor beşiğinde oyuncaklarıyla oynuyor.baba,dede,anne,eda diyor babayı daha sık söylüyor kıskanıyorum eşimikedi anneyi zora düştümü söylüyor ,tek sorunumuz çok zayıf ayına göre biraz rengide beyaz doktora gittik vitamin demir damlası felan aldım içiriyorum bitek yemek yerken kavga ediyoz onla :)) maşallah 7 dişimiz var ama cadı yemekleri işine geldimi çiğniyor işine gelmedimi püre haline getirsemde ağızda bekletiyor.bende elimden geldiğince yedirmeye çalışıyorum biran önce toparlansın diye çünkü vucut dirençsiz olunca çabuk hastalanıyor.çok haraketli bir çocuk yürüteçle ortalığı karıştırıyor şimdiden ortalığı toparlamaya başladım.yarım dişleriyle bizi ısırıp duruyo saçlarımı çekiyo. eşimin ve benim ailemde de gözbebeği oldu onu çok seviyorlar hiçbir yakınımdan olumsuz tepki almadım .kafamda çok sorun etmiştim neyseki öyle olmadı.sizde sorun etmeyin .çok güzel bir duygu bekleyen arkadaşlarım biran önce sizinde tatmanızı diliyorum.hayatınız yüzde yüz değişiyor.kendinizi unutuveriyosunuz nasıl akşam oluyo anlamıyorum bile onla uğraşmakdan evin heryeri bebek kokuyor.ben kaçıyorum kızlar miraya bir bakim kendinize iyi bakın arada fırsat buldukça yazarım iyiakşamlar
Kızlaaarrrrr günaaaaaaayyyydıııııııınnnn,
Bu gün uzmanımız ev ziyaretine geliyor,öğleden sonra işten izin alıp gideceğim,çok heyecanlıyım.İnşallah bir aksilik çıkmaz,inşallah sorunsuz problemsiz bunu da atlatırız.
Gece yarılarına kadar temizlik yaptım,kızmın odasını tekrar gözden geçirdim.
Eşim 23.30'da pes edip beni kendi halime bırakmayı daha uygun gördü,gidip yattı adamcağız:))
İnşallah bu akşam,içim rahatlamış bir şekilde son zamanlarda bana en çok zevk veren uğraşıma dönebilirim
Pırılım tez vakitte darısı başına arkadaşım,inşallah haftaya da sen bu telaşeleri yaşarsın.
Öpüyorum hepinizi,bizim için dua etmeyi unutmayın lütfen
sonunda cok sukur sıramızı bugun ogrendık,,uzmanımız bıze lıstelerın yenılendıgını ve 2 ay beklememızı soylemıstı sıramızı ogrenmek ıcın.
bız aralık 30 da basvurumuzu yapmıstık,su anda 60 ncı sıradayız,37 nci kısı bebegını almıs.
oratalama bı zaman sordugumuzda basvuru tarıhınızden sonra bırbucuk yıl hesaplayın dedı,muhtemel o zmnlarda sıze gelecktır sıra dedı...yanı tahmnen 7 8 ay var..
0 1 yas grubu erkek bebek terk...
hayırlısı..herseyın hayırlısı...
merhabalar
bende evlat edinmek istiyorum ama hepinizden farkım bekar olmam başımdan ağır bir 10 yıl süren bir nişanlılık geçti artık kesinlikle evlenmek istemiyorum fakat bir çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyorum. daha lisedeyken çocuğum olmasını isterdim yiğenlerim tek doğduğunda hepsinede sanki kendi çocuğum gibi baktım. şimdi 35 yaşımdayım ve Allah nasip ederse bir ev aldıkan sonra hemen başvurmak istiyorum. çevremden tepki gösteren çok bekar olarak çocuk almak istediğim için zorluklarını bende biliyorum bir çocuk evde babada ister ama birde şöyle düşünüyorum verildikleri yerlerde ne anneleri var nede babaları hiç olmazsa onu deli gibi sevecek bir annesi olur öyle değil mi?
kızlar ilk ziyaretim oldu sıram belli oldu benim 1 sıradayız biz :)
Hayırlısı olsun Oğultoprak, çoğu gitmiş azı kalmış, darısı başımıza inşallah.. Bir sakıncası yoksa hangi şehirden başvurdunuz öğrenebilir miyim.. Erkek bebek sırası bildiğim kadarıyla çok çabuk ilerliyor, 7 8 aydan daha önce de gelebilir, 37. kişi bebeğini aldıysa siz 23. sırada olmuyormusnuz.. 60. sırayı anlayamadım..
İnşallah bir an önce kavuşursunuz kuzunuza, güzel haberlerinizi alırız..
Merhaba,
Yazdıklarından çok etkilendim, bende babasız büyüyen bir çoçukluk geçirdim ve asla bunun bende bıraktığı kötü bir iz yok, çünkü her zaman beni çok seven bir annem vardı, ailem vardı.... Çocukluk ve gençlik dönemlerimde psikolojik sorunlarım hiç olmadı.. Biyolojik olarak bir babam var ama kendisiyle hiç tanışmadım.. Evlat edinmeye karar verirken bu yüzden kaygım olmadı.. Kendimden biliyorum.. Büyürken yanında kim varsa onu seviyorsun.. İşin biyolojik kısmı hiç önemli değil.. Sen de çok güzel bir anne olabilirsin.. Seni bu düşüncenden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum..
Evet ya pırılım,evrakları hazırlarken hele o özgeçmişi yazarken ne zorlanmıştık değil mi?İşte böyle bir gün gelecek bu zamanlar içinde aynı şeyleri söyleyeceğiz.İnşallah dediğin gibi çabucak arka arkaya gelir bebekler,annelik maceralarımızı paylaşırız buradan:13:.O hiç belli olmaz arkadaşım bakmışsın senin meleğin daha aceleci çıkar,kısmet bu işler,Allah hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin yeterki geleceklerini bildikten sonra bekleriz değil mi pırılım?Amin arkadadaşımm, İnşallahh...Hatırlarsan, çok değil bir ay önce evraklarla uğraşıyorduk, şimdi ev ziyaretleri, sonra onay mektubu, sıranın bildirilmesi derken İnşallahh, bebeşimiz geldi diye yazacağız sonra bekleyen arkadaşlara bizlerde umut olacağız, sabredin arkadaşlar, zaman geçecek, bizde bekledik zordu ama kavuştuk sonunda yazacağız.. Hatta sen bunu benden önce yazacaksın emin ol.. Allah, anne olmak isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Niinno hiç bunlara takılma,hayırlısıyla gelsin evladın eminim en iyi,doğru şekilde büyütürsün,sorun sıkıntı yaşatmazsın ona.Hem neyin kimin garantisi var ki,şu an için evliyiz Allah gecinden versin eşlerimize bir şey olsa nasıl büyüteceksek çocuklarımızı sende öyle büyüteceksin.Güçlü kadınlarız çok şükür,ayakları yere sağlam basan,kendine güvenen çocuklar yetiştireceğiz Allah'ın izniyle.Sen içini rahat tut,bence çok da gecikme başla işlemlerine,hep birlikte heyecanlanalım buradan.Başından geçenleri anlattığın için çok teşekkür ederim cesaretime dahada cesaret kattın söylediklerinle.
Beni en çok düşündüren çevrenin tepkisi değil Allah nasip ederde evladımı alırsam onun psikolojisiydi ama söylediklerin beni çok umutlandrdı teşekkür ederim
herkeze merabalar bende 19 yıllık evli benim yaş 36 eşim 43 ve halen bebegim yok olmadı busene çoştuk bakalım tedavideyiz 3 ay sonra beli olacak eger gene havayı alırsak inşallahki almayız evlatlık düşünüyorum acaba illaki ev araba üzerinde bişey olması şartmı allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.
herkeze merabalar bende 19 yıllık evli benim yaş 36 eşim 43 ve halen bebegim yok olmadı busene çoştuk bakalım tedavideyiz 3 ay sonra beli olacak eger gene havayı alırsak inşallahki almayız evlatlık düşünüyorum acaba illaki ev araba üzerinde bişey olması şartmı allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın.
Liliyciğim ne güzel şeyler yazmışsın:))merhaba arkadaslar...
ben önce kendimden bahsedeyim biraz...
25 yasındayım gecen yıl 2 yıllık bir uni. bitirdim ailemle yaşıyorum bekarım...
en son bayramda bu topiği ziyaret etmiştim üzerinden neredeyse 2 ay ve 13 sayfa gecmiş...
aslında su an kpss topiğini takip ediyor ve kpss hazırlığı ile ilgili kaynak arayışında olup konu videolarını seyrediyor olmam lazımdı ama aklıma düştünüz bakalım ne yapıyor annelerimiz ve anne adaylarımız diye... bayramdan bu yana yaşadıklarınızı okudum, kah heyecanlandım, kah agladım, kah duygulandım, kah guldum ve bebişlerine kavusan annelerimizin yasadıklarını kendim yasamış gibi gönülden hissettim... Neden bu topiktesin bekarsın daha derseniz ben önceden bahsetmişimdir belki ama yine belirteyim... daha 14 yasına gelmeden böbrek nakli olmuş ve ergenliğin başlarından itibaren sırf nakilli oldugum için ileride dogum yapamama ihtimalini düşünerek o gencecik halimle evlendiğimde evlatlık alabileceğine kendini alıştırmış biriyim. 5-6 yıl oncesine kadar da oyleydim. ama boyle bişey yokmuş dogal yollardan hamile kalabiliyormuşuz ama yalnızca bir doguma izin var o da doktorlar uygun görürse ve duzenli ilaç kullandıgım için bebişimi emziremeyeceğim maalesef... ben en az 2 cocugum olsun istiyorum o yuzden inşallah Rabbim nasip ederse ben de sizin gectiğiniz sureclerden gecmek için kendimi şimdiden hazırlıyorum.
su 13 sayfada neler olmuş neler... okurken kısa notlar bile tuttum unutmayayım diye.. :)
zhr82, bebişin hayırlı olsun kızınla daha nice gunler aylar yıllar geçirmen dilegiyle...
hatser16, ve ecem14 guzel haberleri almaya cok az kalmış kızlar inşallah bebişler bir an once gelir de daha fazla bekletmezler anneciklerini
Angelika75 seninde hikayeni okudum yasadıkların cok etkiledi beni.. Rabbim demek ki sana hem dogal hamileliği yasamanı istemiş hem de sonunda tekrar bebişi dört gözle beklemeni... yasadıklarının sende bıraktıgı izleri hissetmem mumkun değil tabii ama sunu soylemeliyim ki 2 evladın inşallah sana şefaatçi olacak annemiz gelmden biz cennete giremeyiz diyecekler...
zeynep26 , baharokan, pinkrose ve lee26 sizin de hayırlı haberlerinizi bekliyorum takipteyim...
derman senin de hamilelik surecini ve bebişi alma surecini okudum cok duygulandım Rabbim Miray bebekle beraber bir ömür boyu mutlu etsin sizleri... babişini de kıskanma annesi, kızlar babalarına aşıktırlar ben 25 yasında oldugum halde babam benm halen kahramanımdır:)))
Ninocum senin de düşüncelerine kesinlikle saygı duyuyorum önemli olan hayırlı bir evlat yetştirmektir ve iyi bir evlat yetiştirmek tamamen büyük bir fedakarlık ve özveriyle olur tabii en önemlisi de sevgi... sevgi olmazsa hangimiz hayata tutunabiliriz ki... hakkında hayırlısı olsun.
ve.... muhteşem ikililere geldi sıra.... PIRILIM ve nushu......
sizin hikayelerinize de yeterince hakimim kızlar... basvuru süreciniz, evrak hazırlıkları, işten izin almalar, bebeğe dair oda hayalleriniz, tatil planlarınız, yapmak istedikleriniz ve daha neler neler... resmen ikiz gibisiniz bu topikte... düşünceleriniz ve yasadıklarınız o kadar birbiriyle aynı ki... hatta basvuru ve evrak tamamlama surecleriniz bile aynı zmanlarda.... sizlerin hayallerini okurken cok heyecanlandım, duygulandım... sanki bnm en yakın 2 arkadasımsınız da bu süreci ben de sizinle paylaşıyor aynı seyleri birebir yasıyorum gibi hissettim... Rabbim kuzucuklarınızı bir an önce kucagınıza almayı ve buradan onlarla geçirdiğiniz guzel anları ve haylazların yaramazlıklarını anlatmayı, bizlerle paylaşmayı nasip etsin...
kızlar ben artık sizin yazılarınızı Allah nasip ettiği surece takip edeceğim, sizlerin yasadığı sevinçleri ben de buradan okurken yüreğimden hissediyorum...
hepinize sağlıklı, güzel, mutlu, umut dolu günler diliyorum....
sevgiyle kalın.... (kusura bakmayın uzun oldu ama 2 ayın acısı anca bu kadar cıkıyor:))) )
bizim görüştüğümüz uzman aylık gelirin sabit olması yeterli demişti ev araba gerekmiyor. ama bir evi geçindirebilecek kadar maaş gerekiyormuş
Liliyciğim ne güzel şeyler yazmışsın:))
Burası büyülü gibi değil mi?Okurken sanki çok yakınınmış,tanıyormuşsun gibi hissediyorsun insanları,sevinçlerine,heyecanlarına,endişelerine ortak olabiliyorsun.
Zaten bu durumdaki anne babalar benzer süreçler sonunda evlatlarına böyle kavuşmayı tercih etmiş insanlar,bir de geçmen gereken aşamalar hep aynı o yüzden anlayabiliyor,birbirimize destek olabiliyoruz.
Buraya yazan herkes için güzel duygular besliyorum ama Pırılımın yeri ayrı Allah'ın bildiğini kuldan saklayamam
O kadar örtüşüyor ki yaşadıklarımız biz bile şaşırıp kalıyoruz bazen.Hayallerimiz,beklentilerimiz aynı...Dediğin gibi başvuru tarihlerimiz,evrak teslim zamanlarımızın bu kadar denk gelmesi benim şansım,yaşadıklarımı anlayacağından şüphe etmeden paylaşabiliyorum Pırılım'la daha güzel ne olabilir ki.
Kızım için bir şey düşündüğümde aklıma hemen Pırılın kızı da geliyor,Pırıl kızı için bir şeyler yaptığında iki tane yapıyor.
Bebeğim daha gelmeden hayatımda güzel değişikliklere sebep oluyor ablası baksana sayesinde dünya tatlısı bir arkadaşım oldu,inşallah çok yakında melek gibi bir yeğenim dünyaya gelecek.
Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin çok bekletmeden inşallah.
Umarım sende sağlıkla,hayırla kucağına alırsın evladını zamanı geldiğinde,tabi öncelikle inşallah Rabbim kıymet bilen,doğru düzgün,adam gibi adam çıkarır karşına.
Orada burada çok oyalanmayıp derslerine çalışLily'ciğim ama bizleride ihmal etme arada sırada uğra böyle kendinden haberler vermeyi de unutma.
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?