Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Ya gerçekten iyi değilsiniz kadın size mı soracaktı Allah aşkına ya. Psikolojik destek alın. Inşallah sizin de olur daha çok yeni her şey dua edin ve böyle yapmayın adınız kıskansa hasete mı çıksın istiyorsunuz. Insanlar sizden kıskanmayın diye saklasin mı istiyorsunuz. Yapmayın elTiniz den özür dileyin. Dua EDİN ondan da dua isteyin hamile duası kabul olur.. kendinize bunu yapmayın. ALLAH BÜYÜKTÜR..

Şu an çocuğunuz olmadığı için mantıklı düşünemiyorsunuz
Sana nispet olsun diye çocuk yapacak hali yok ya da senin olmuyor çocuğun diye çocuk yapmama gibi bi durumu yok
Tamamen duygusal yaklaşmışsıız olaya
En kısa zamanda olur inşallah çocuğun
Stres yapmamaya çalış stres çok etkiliyor çocuk olmamasını

Geç söylese de yanlış anlayacaktınız, benden sakladı olacaktı. Durumunuzdan dolayı fazla alıngansınız galiba. çocuğum olmuyor diye hayatı bu kadar zehir etmeyin kendinize, ortalık hayırsız evlatlara dolu. Tüm tedavi yollarını denersiniz, olur Allahın izniyle. hayırlı evlat olacaksa olsun demek lazım.

Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Şu yorumunuzu şaşkınlikla okudum.kusura bakmayın ama çocuk aşkınız kıskançlığa dönüşmüş. Senin de şimdi bi çocuğun olsa eminim ikinci için uğraşmaya başlardın. Ayrıca onların hayatına mudahele olamazsınız . Önce böyle kötü düşünceleri at kafandan başkaları için de mutlu olmayı öğren sonra bebeğe odaklan her şey daha pozitif olur belki de

Canim suan icin bebis olmuyor diye sanirim cok fazlaca alinganlik sanki gostermissin..benimde 1 asilama ve 2 negagif tup bebek denemem oldu..cok uzuldum..ama insanlar bizlerin olmuyo diye cocuk yapmaktan vazgececek degiller..dunya bizim uzerimizede kurulu degill..bole haberler alindiginda evet uzulunuyo..ama cocuklari olucak diye degil belkide..kendisi icin daha cok uzuluyor..aslinda en iyi taniyan sizsiniz..eltinizi..ama uzaktan sanki kotu niyetli degil gibi geldi bana..icini ferah tut olurmu..sen eksik degilsin..1 yumurta 1 sperm...guclu bir kadinsin..canim..tedaviniz ne asamada..

3 sene benimde olmadı bebeğim. Etrafımda birsürü insan hamile kaldı doğurdu. İçim burkuldu evet ama sizinki gibi bi tepkiyi çok yanlış buldum. Bizim olmadığını bile bile 2.yi yaptı demişsiniz. Sizin olmuyor diye çocuk mu yapmasaydı? Evet hassas oluyoruz bu dönemde ama hiç mantıklı bi yaklaşım değil, üstelik size başkasından duymayın diye söylemiş..

Oyle mesaj atman yanlis olmus Rabbim vermis hemen hamile kalmis olmayadabilirdi bizimde olmuyor 1 yildir inan cok zor bir durum bnden sonra evlenenler bile hamile ama her sey Allahtan bu da bir imtihan Rabbim hayirli evlatlar versin hepimize

Seni çok iyi anlıyorum cnm ama yapacak birsey yok

Inşallah tez vakitte olur. Ummadığınız anda sevindirsin Allah.. Inşallah..

4 senelik evlisin çocuğun olmuyo diye kimse çocuk sahibi mi olmayacak o nasıl mantık. Etlinin bakacak gücü varsa 5 tane doğurur sanane. Kadın başkasından duyma diye söylemiş bunda ne kötülük var. Sen bence ilk önce o içindeki fesatlıktan kurtul belki de başkalarına hasetlendiğin için rabbim nasip etmiyordur. Namazını kılıyor muşsun mademki bol bol dua et kimsenin hamileliği sizi ilgilendirmez o onları ilgilendirir. Bende 5 sene çocuk sahibi olamadm ama kimseye de sen nasıl hamile kalırsın ilk ben kalacaktım demedim kimin nasibiyse onun olur. İlk zihnini temizle belki sonra bebeğine kavuşursun

Ben eltinin yerinde olsam bu psikolojideki biri ile çocuğumu görüştürmem. Resmen kinlenmis.

En hayırlı vakitte size de sağlıklı bir evlat dilerim ama tutumunuz çok yanlış. Onların planlarını bilemezseniz ki muhtemelen 2.çocuk kararını çok önceden almalarına rağmen siz üzülüp yanlış anlamayın diye olduktan sonra söylemiş de olabilirler. Eltinizin yerinde ben olsam çok kırılırdım, sizin olmuyor diye kadın çocuk mu yapmasın? İster 1 tane olsun ister 5 tane bu herkesin özgür kararıdır. Bu kadar hassas olup hem kendinize hem çevrenize zarar vermeyin.

Eltin de şöyle mi düşünseydi yani: eltimin çocugu olmuyır bne 2 ye hamileyim kıskanır nazar eder demeyim..!!!
O zaman da buna takardınız.
Lütfen bu hastalıklı düşüncelerden kendinizi arındırın.
İnanın tüm kalbimle diyorum ben sizi çok iyi anlıyorum ama o naif kalbinizi lütfen bu hislerden uzaklastrıın acı verir veriyorda görüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…