- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Allah'ım inşallah tuttunur Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmaz Daualr gönderiyorum sanaÇok teşekkür ederim canım inşAllah. Tüp bebek yaptırdım. Transferimin 4.günü bugün. Tek embriyom var ama inşAllah tutunur bana
İnşallahh, Güzel dileklerinize teşekkür ederimAllah'ım size dünyanın en güzel evladını versin inşallah en kısa zamanda Rabbim yavrunuza kavuştursun. Sizin gibi kadınlar anne olmalı ki iyi insanlar yetişsin.
Ya gerçekten iyi değilsiniz kadın size mı soracaktı Allah aşkına ya. Psikolojik destek alın. Inşallah sizin de olur daha çok yeni her şey dua edin ve böyle yapmayın adınız kıskansa hasete mı çıksın istiyorsunuz. Insanlar sizden kıskanmayın diye saklasin mı istiyorsunuz. Yapmayın elTiniz den özür dileyin. Dua EDİN ondan da dua isteyin hamile duası kabul olur.. kendinize bunu yapmayın. ALLAH BÜYÜKTÜR..Hep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Şu yorumunuzu şaşkınlikla okudum.kusura bakmayın ama çocuk aşkınız kıskançlığa dönüşmüş. Senin de şimdi bi çocuğun olsa eminim ikinci için uğraşmaya başlardın. Ayrıca onların hayatına mudahele olamazsınız . Önce böyle kötü düşünceleri at kafandan başkaları için de mutlu olmayı öğren sonra bebeğe odaklan her şey daha pozitif olur belki deHep şunu düşünüyorum nedense zaten bir çocuğu var yetmiyor mu da ikinciyi istiyor hemen ,biraz daha bekleyebilir
Canim suan icin bebis olmuyor diye sanirim cok fazlaca alinganlik sanki gostermissin..benimde 1 asilama ve 2 negagif tup bebek denemem oldu..cok uzuldum..ama insanlar bizlerin olmuyo diye cocuk yapmaktan vazgececek degiller..dunya bizim uzerimizede kurulu degill..bole haberler alindiginda evet uzulunuyo..ama cocuklari olucak diye degil belkide..kendisi icin daha cok uzuluyor..aslinda en iyi taniyan sizsiniz..eltinizi..ama uzaktan sanki kotu niyetli degil gibi geldi bana..icini ferah tut olurmu..sen eksik degilsin..1 yumurta 1 sperm...guclu bir kadinsin..canim..tedaviniz ne asamada..Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Ayy çook tşk ederim canım benim inşAllah. ALLAH güzel kalbine göre versin inşAllahAllah'ım inşallah tuttunur Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmaz Daualr gönderiyorum sana
Seni çok iyi anlıyorum cnm ama yapacak birsey yokSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Inşallah tez vakitte olur. Ummadığınız anda sevindirsin Allah.. Inşallah..Canim suan icin bebis olmuyor diye sanirim cok fazlaca alinganlik sanki gostermissin..benimde 1 asilama ve 2 negagif tup bebek denemem oldu..cok uzuldum..ama insanlar bizlerin olmuyo diye cocuk yapmaktan vazgececek degiller..dunya bizim uzerimizede kurulu degill..bole haberler alindiginda evet uzulunuyo..ama cocuklari olucak diye degil belkide..kendisi icin daha cok uzuluyor..aslinda en iyi taniyan sizsiniz..eltinizi..ama uzaktan sanki kotu niyetli degil gibi geldi bana..icini ferah tut olurmu..sen eksik degilsin..1 yumurta 1 sperm...guclu bir kadinsin..canim..tedaviniz ne asamada..
Amin insallah canimmmInşallah tez vakitte olur. Ummadığınız anda sevindirsin Allah.. Inşallah..
4 senelik evlisin çocuğun olmuyo diye kimse çocuk sahibi mi olmayacak o nasıl mantık. Etlinin bakacak gücü varsa 5 tane doğurur sanane. Kadın başkasından duyma diye söylemiş bunda ne kötülük var. Sen bence ilk önce o içindeki fesatlıktan kurtul belki de başkalarına hasetlendiğin için rabbim nasip etmiyordur. Namazını kılıyor muşsun mademki bol bol dua et kimsenin hamileliği sizi ilgilendirmez o onları ilgilendirir. Bende 5 sene çocuk sahibi olamadm ama kimseye de sen nasıl hamile kalırsın ilk ben kalacaktım demedim kimin nasibiyse onun olur. İlk zihnini temizle belki sonra bebeğine kavuşursunSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Ben eltinin yerinde olsam bu psikolojideki biri ile çocuğumu görüştürmem. Resmen kinlenmis.4 senelik evlisin çocuğun olmuyo diye kimse çocuk sahibi mi olmayacak o nasıl mantık. Etlinin bakacak gücü varsa 5 tane doğurur sanane. Kadın başkasından duyma diye söylemiş bunda ne kötülük var. Sen bence ilk önce o içindeki fesatlıktan kurtul belki de başkalarına hasetlendiğin için rabbim nasip etmiyordur. Namazını kılıyor muşsun mademki bol bol dua et kimsenin hamileliği sizi ilgilendirmez o onları ilgilendirir. Bende 5 sene çocuk sahibi olamadm ama kimseye de sen nasıl hamile kalırsın ilk ben kalacaktım demedim kimin nasibiyse onun olur. İlk zihnini temizle belki sonra bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?