Evlat hasreti çekerken eltim isteyerek 2.ye hamile kaldı

Bence mesaj atmaya kadar giden durum cok hastalikli. Tedavi gerektirir bu, gülünc bir durum
Gerek burada gerekte çevremde edindiğim tecrübelere dayanarak iddaa ediyorum toplumun 4/3 ü tedavilik
Bunu koy köşeye
Bu psikolojiyle zaten çocuk sahibi olmamalı konu sahibi
Buda ayrı bir mesele

Öyle kızıyorum ki sizin gibi insanlara
Dünya sizin etrafınızda dönüyor da millet size sormadan çocuk yapamayacak öyle mi
Çocuğum yok evlat hasreti çekiyorum herkes beni pışpışlasın kafasındasınız. kötü kalplisiniz, kadıncağızı ne kadar zor bir durumda bırakmışsınız, ayıptır ayıp, siz beni anlayamazsınız söylemlerini de geçelim, benimde çocuğum yok yani olmaması nasıl bir duygu biliyorum

1 duble viski+1 melisa cayi ve +1 sakinlestirici esliginde donebildim baslara saka saka celikten yapilmis sinirlerimle pamikkkk gibi gittim geldim
Ya benim telefonum kendini akıllı zannediyor ama değil beni delirtiyor yoksa eski telefonum olsa belgelerle konuşurdum bende genelde

Konu sahibesi beni avukat olarak tuttu da ben de davamin pesindeyim işte ne yaparsiniz ekmek parasi.

Ahhh pink ahhh bu çok derin bir mevzu ateş sadece düştüğü yeri yakar..
Zaman zaman değişik Piskoloji de olabiliyoruz konu sahibi pişman böyle bir mesaj attığı için.. o anda üzüntü den ne yaptığını bilememiş bence..
Bazen bizim de aklımıza geliyor eşime diyorum bizim büyüttüğümuz yeğenlerimiz bile anne baba oldu biz çok geç kaldık..
Insan üzülüyor tabi ati alan üsküdarı geçmiş ve sen hep aynı yerde sarıyorsun.. RABBİM bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah çok zor bir sınav... konu sahibinin tek hatası bence msj atıp niye çocuk yaptın tarzında yazması.. bizde hamilelik haberi alınca ağladığımız zamanlar oldu.. ama karşıdaki kişiye hesap sormadık böyle bir hakkımız yok..
Eltisi şu yönden hatalı keşke doğum günü olup bitseydi öyle kayınvalide ye söyletseydi bence... herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Bebegim bende yazdim zaten hatalisin mesj atma konusunda diye. Onun haricinde uzulmekte hakli bende yasadim biliyorum. Dramatize etmek degil bu olaylari. Bildigin hayatin kendisi.
Sen uzulmuyormusun ? Neden diye sormuyormusun ? Konu sahibi fevri davranmiş o kadar.

Aynen katılıyorum o anlık üzüntü ile yazmış pişman zeten özür diledi ama eltisi cevap yazmamış... çok çok iyi anlıyorum bizi bizden başkası anlamaz zaten...

eltinizin çıkıp 'biz o kadar 2. çocuk yapmak istiyoruz bunlar daha hiç çocuk yapmıyor sırf bizi üzmek için. neden hemen çocuk yapmıyorlar ki üzüldüğümüzü bile bile?' deme ihtimalleri kulağa ne kadar saçma geliyorsa, sizinki de o kadar saçma. ondan size ne, sizden ona ne? bugün söylemese, yarın söylemese o zamana kadar başkasından duyardınız belki, bu sefer de şey diyebilirdiniz: 'eltim hamileymiş, nazarımın değmesinden korktuğu için bana söylememiş.'

Veren de Allah alan da Allah. İçinizi ferah tutmaya çalışın. Demek ki nasiplerinde kısmetlerinde ikinci çocukları da varmış. Üzmeyin kendinizi inşallah Allah sizede nasip eder :)

Aynen katılıyorum o anlık üzüntü ile yazmış pişman zeten özür diledi ama eltisi cevap yazmamış... çok çok iyi anlıyorum bizi bizden başkası anlamaz zaten...

Hayat karşisinda herkes ayni tepkiyi veremiyor bende çok yiprattim kendimi ne yapayim o zamanlar oyle hissediyordum icimden gelmiyordu hicbirsey...
Birinin umursamadigina, biri aglayabiliyorr

Bi de suna bakın ailesinin hamile diye kadınla ilgilenmesine iyi muamele etmelerine katlanamazmış

Bi de suna bakın ailesinin hamile diye kadınla ilgilenmesine iyi muamele etmelerine katlanamazmış
Evet evet birkac akli selim insan olarak hep ayni noktalara takilmisiz Ben konu sahibinin once esine sonra tum cevresine sabir diliyorum cunku tam bir piremses sendromunda gibi davraniyor

Dert paylaştığın yakın birisi olduğuna göre seninle mutluluğunu paylaşmak istemiş olabilir. Doğumgünü onun için bu kadar büyük anlamlar taşımıyor olabilir, ayrıca olmuş yani çocuk, eninde sonunda anlayacaktın sana söylemese de benden sakladı diye kırılacaktın.
4 sene büyük hasretler çekmek için erken.

Hayat karşisinda herkes ayni tepkiyi veremiyor bende çok yiprattim kendimi ne yapayim o zamanlar oyle hissediyordum icimden gelmiyordu hicbirsey...
Birinin umursamadigina, biri aglayabiliyorr

Ben kardeşimden sonra çok değiştim hergün whatup da bebek kıyafeti göre göre alıştım napayım boş ver morundayım.. ALLAH bana vermiyor diye başkaların da mı vermesin...
RABBİM kimseye bu zor sınavı vermesin diyorum sürekli.. ben bir gün anne olacağım a inanıyorum RABBİM ne zaman yazmışsa o zaman olacak herşeyin bir vakti var.. eskiden ne çok aglar ne çok yıpratırdım kendimi..
Değiştim alıştım mı bilmiyorum boşvermişlik modunda bekliyorum nasibimi... çok şükür umut hep var allah da ol derse olacak inşallah..

Evliligi kurtarmak icin cocuk yapani duydumda eltiyi kiskandirmak icin kim cocuk yapar ya oyuncakmi bu hem siz fazla hassassiniz hayirli olsun darisi basima yazabilirdiniz hanimefendi kötü bir kalbiniz var once kalbinizi tedavi edin eger eltiniz uzulun diye hemen haber verdiyse o onun günahi

Evet evet birkac akli selim insan olarak hep ayni noktalara takilmisiz Ben konu sahibinin once esine sonra tum cevresine sabir diliyorum cunku tam bir piremses sendromunda gibi davraniyor
Allah korusun çevremizde de var mi acaba kendini gizleyen böyle haset fesat insanlar diye düşünüyorum boşa dememişler mezarın yarısı nazar diye

Boşvermişlik benim son aşamamdı... Orda artik kabulleniyorsun birseyleri ve diyorsun ki tamam ne zaman geliyorsa gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…