- 15 Ekim 2016
- 7.514
- 13.557
- 248
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Gercekten ya kadin cok iyiİyi de kadincagiz gayet iyiniyetli gorunuyor. Seni uzdugum icin artik sormayacagim, baskasindan degil benden duymani istedim vs gayet dusunceli hareket etmis yani daha ne yapsin?
Aynen bu moda girdim son 3 aydır saldım gitti elimden geleni yapacağım verirse alacağım vermezse vereceği gün için de dua edip mücadeleme devam edeceğim benide unutma duaların da güzel arkadaşım.. rabbim sanada oglunla eşinle sağlık lı hayırlı ömür versin Inşallah...Boşvermişlikbenim son aşamamdı... Orda artik kabulleniyorsun birseyleri ve diyorsun ki tamam ne zaman geliyorsa gelsin
Bu çok kötücül bir bakış açısı. Bende yoksa kimsede olmasın denilmez. Eminim tam tersi olsaydı, bilerek lafının gözüne sokardınız, bunyüzden bu kadar çok rahatsızsınızYa sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok
Aynen bu moda girdim son 3 aydır saldım gitti elimden geleni yapacağım verirse alacağım vermezse vereceği gün için de dua edip mücadeleme devam edeceğim benide unutma duaların da güzel arkadaşım.. rabbim sanada oglunla eşinle sağlık lı hayırlı ömür versin Inşallah...
Ya sen arana mesafe koymuşsun ama ben koyamam galiba çünkü eşim ve kaynım aynı iş yerinde çalışıyorlar haftanın 2 günü kayınvalidemde yemek yemeye gidiyoruz illaki yüzgöz oluyoruz onu ben yapamam açıkçası ama dediğin gibi bundan sonraki süreç için ben katlanamam onu her gördüğümde karnının büyümesini aylarca izleyeceğim aynı ortamda ona yapılan iyi muameleyi izleyeceğim allahımmm çok zor çok
Düşünsene kadın hamile eşi kayınvalidesi belki ilgilenecek ama ilgilenemiyorlar onu ve bebeğini yok saymak zorundalar va kadın karnı büyüdüğü için de kabahatli ve katlanılamaz bir kadinBu çok kötücül bir bakış açısı. Bende yoksa kimsede olmasın denilmez. Eminim tam tersi olsaydı, bilerek lafının gözüne sokardınız, bunyüzden bu kadar çok rahatsızsınız
Yazik gercekten bakacaginiz yüze utanacaginiz söz soylemeseydiniz bariinşallah canımmm çok teşekkür ederim çok sağol iyi dileklerin için .haklısın aslında bu konuda tam ağlarken ona uzun bir mesaj attım yanlış yaptım sanırım
Bu çok kötücül bir bakış açısı. Bende yoksa kimsede olmasın denilmez. Eminim tam tersi olsaydı, bilerek lafının gözüne sokardınız, bunyüzden bu kadar çok rahatsızsınız
Asil kadinmis ve senide tanimis oldu keske etrafimizdaki fesatlar hep rengini belli etseZaten gece 12 yi geçerken o mesajı attım hiç cevap yazmadı
Kisinin fikri neyse zikride odurtam tersi, eltisinin çocuğu olmasa ve kendisinin olsa gözüne sokardı kesinlikle.
çok haklısınız.
Eşi de biraz konu sahibine benziyor galibaEvet evet birkac akli selim insan olarak hep ayni noktalara takilmisizBen konu sahibinin once esine sonra tum cevresine sabir diliyorum cunku tam bir piremses sendromunda gibi davraniyor
Kisinin fikri neyse zikride odur
Adam biraz aklı başında olsaydı en azından, karisini mantıklı düşünmeye çalışır, eltiye saçma sapan mesajlar atmasına engel olurdu belki.Eşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye
üreme organlarını “ceza köşesine” götürüp hatalarını düşündürmüşler mi?Eşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?