- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.469
- 108
- Konu Sahibi Mentolu kafa
-
Kardeşi sonucta ve aynı iş yerinde çalışıyorlarmışAdam biraz aklı başında olsaydı en azından, karisini mantıklı düşünmeye çalışır, eltiye saçma sapan mesajlar atmasına engel olurdu belki.
Ama rant aksine birbirlerine gaz vermişler gibi duruyor.
4 sene boyle bir kadinla evlisin, aglamayip ne yapsin adamEşi de biraz konu sahibine benziyor galiba
Sarılıp ağlamişlar eltinin çocugu oluyor diye
Kaç dk düşünmeliler o köşe deüreme organlarını “ceza köşesine” götürüp hatalarını düşündürmüşler mi?
Kaç dk düşünmeliler o köşe de
Yaşları toplamı kadar mı ?
Doktora da mı gitmemisler4 sene boyle bir kadinla evlisin, aglamayip ne yapsin adamsinirleri bozulmustur garibin
bir de ben cok inancli namazinda niyazinda bir insanim, seytan fisildadi heralde yazdigi bir mesaj vardiBen bu konuya, boyle her kotulugu dusunup sorumlulugu uzerine almayan insanlarin varligina inanamiyorum.
- Cocugum olmuyor ama doktora gitmiyorum.
- eltim 2. Ye hamile hem de isteyerek. Boyle bir sey de yazmisti, istemeden olsa hadi anlarim da falan diye
- kadin olabilecek en makul sekilde soyluyor ama yine suclu. Cunku onun bebegi olacak, karni buyuyecek, insanlar ona iyi davranacak.
- hamile kadina uzunca bir mesaj atiyor ama kadinin kalbinin kirilmasindan ziyade, esine mesaji okutup sulalenin kendi gercek yuzunu ogrenmesinden cekiniyor.
- ha soylemis miydim bu arada kadin hamile
Aynen kadin birde cevap vermemis cok asil gercekten kötü niyetli olsa bu mesajlari kulanirdi bile aileye kötü etmek icin en büyük cahilliktir baskasinin kismetine hasetlenmekçocuk özlemini anlayabilirim. olmamasının zor olmasını da anlayabilirim.
ama çocuğu olan başka insanları suçlamayı anlayamam.
konu sahibi için hayatta sadece kendisi önemli olabilir ama başkalarını hayatlarına saygı duymayan bir kadın olarak daha çooook üzülür.
Beden yaşı olsunhangi yaşlarının ? bu da önemli bir soru
4 sene boyle bir kadinla evlisin, aglamayip ne yapsin adamsinirleri bozulmustur garibin
bir de ben cok inancli namazinda niyazinda bir insanim, seytan fisildadi heralde yazdigi bir mesaj vardiBen bu konuya, boyle her kotulugu dusunup sorumlulugu uzerine almayan insanlarin varligina inanamiyorum.
- Cocugum olmuyor ama doktora gitmiyorum.
- eltim 2. Ye hamile hem de isteyerek. Boyle bir sey de yazmisti, istemeden olsa hadi anlarim da falan diye
- kadin olabilecek en makul sekilde soyluyor ama yine suclu. Cunku onun bebegi olacak, karni buyuyecek, insanlar ona iyi davranacak.
- hamile kadina uzunca bir mesaj atiyor ama kadinin kalbinin kirilmasindan ziyade, esine mesaji okutup sulalenin kendi gercek yuzunu ogrenmesinden cekiniyor.
- ha soylemis miydim bu arada kadin hamile
Aynen kadin birde cevap vermemis cok asil gercekten kötü niyetli olsa bu mesajlari kulanirdi bile aileye kötü etmek icin en büyük cahilliktir baskasinin kismetine hasetlenmek
Bence kimse kimseye inat olsun diye bebek yapmaz.Bebek çok büyük bir sorumluluk sonuçta.Stres yapmayın ve gereksiz yere kendinizi üzmeyin lütfen Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin size inşallahSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Selam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
İkinci kez çocuk sahibi olmasında bir problem yok ama tavrı ve tarzını siz analiz edebilirsiniz tabi.bunu söylerken sizi kırıcı bir tavrı olduysa haklisiniz.bir bütün olarak düşünün herşeyi.iyi niyetli biri olduğuna inanıyorsanız belkide sizin hassasiyetinizdir.herseyin hayırlısı içinizde ukte olmuş belliki Allah tez vakitte sizede nasip etsinSelam hanımlar ben 4 senelik evliyim evlat hasreti çekiyoruz bebeğimiz olmuyor.eltim 2.ye hamile .bunu bugün kendisinden öğrendim ve yıkıldım dik durmaya çalıştım yarın benim doğum günüm olduğunu bildiği halde bana özellikle Doğum günümün bir önceki günü söyledi .ben uyuyamıyorum stresten baş ağrısından ağlamaktan ,gece ona mesaj attım bizim evlat hasreti çektiğimizi bildiğiniz halde 2.yi yaptınız diye .biz o gece saat 12 yi geçince birbirimize güzel sözler söyleyip gelecek Doğum günlerimizin daha güzel olması hayalini kurarken birbirimize sarılıp saatlerce ağladık. bana kendisi söyledi hamile olduğunu benden duymanı istedim başkasından duyma diye sana ben söyledim dedi .1-2 ay öncesine kadar benim tedavi sürecimle ilgili detaylı konuşuyorduk herşeyi ona anlatıyordum içimi ona döküyordum .bana sorduğunda ben dayanamayıp ağlamıştım ondan sonra bana dedi ki seni üzüyorum galiba sana sürekli sorarak bundan sonra sormayacağım dedi .1 ay sonra isteyerek çocuk yaptılar bana yardımcı olur musunuz fikirlerinizi almak istiyorum sizce niyeti kötü müdür ??kendisiyle hiç konuşmak istemiyorum artık ...fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yazın
Fesatlıklarının ortalaması kadar; ilk etapta çeyreği, ikincide yarısı üçüncüde tamamı.Kaç dk düşünmeliler o köşe de
Yaşları toplamı kadar mı ?
Su anda konuya bakip hepimiz icin laflar hazirliyor (coook eski bir geyik obegi, bilenler icin cuk oturdu burayaKonu sahibinin düşüncesini beğenmedik diye beddua edeceğinden neredeyse emin gibiyimdir.
Bence sizinle gorusmemesi gereken kisi eltiniz. Gercekten cok çarpık bir alginiz var.ben görüşmem bundan sonra zaten kaldıramam artık görmek istemiyorum
Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladımSu anda konuya bakip hepimiz icin laflar hazirliyor (coook eski bir geyik obegi, bilenler icin cuk oturdu buraya)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?