Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

Canım senin adına çok üzüldüm eminim çok zordur yaşamayan anlayamaz derler ama Allah'ın taktiri canım.Allah inşallah yeniden anne olmanı nasip etsin ve sağlıkla bebeğine kavuştursun.Sabır ve dua canım başka yolu yokAllah sabır versin yardımcın olsun

Candan Ablacığım hoşgeldin seni burada görmek çok güzel.Güzel dileklerin için teşekkürler abla en güzeli seninle olsun
canım ben sanırım bu haftaki buluşmaya katılamayacağım yeğenimi bakmam gerekebilir ama seyyan canndannn ve seninle en yakın zamanda tanışmak isterim sizlerde isterseniz.
Canım benim buluşma belli değil tam olarak az önce topiğe baktımda kesinleşmemiş ertelenebilir sağlık olsun.İnşallah yakın bir zamanda görüşürüz
hoşbuldum ablacım..çok şükür çok rahat geçti rabbim nasip eder inş..
Mercimekler fırında

Rabbim hepinizden razı olsun..dualarımız kabul olur inş..
Aşılamam çok rahat geçti.ve bebişleri aldım geldim
..inş.rabbim hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder hepimize
Canım hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır Allah yardımcınız olsun
Aminn Ablacığım inşallah nasip olur
Canım çok hoşsun yaa
başarı oranı çok yuksek değil ama takdir rabbim
Canım ümitsiz olma Allah nasip ettimi olur inşallah

m_fairy ema ne güzel söylemişsinizzzz ne güzel tevekkel olmuşsunuz Rabbimeeee
Rabbim hayırlısıyla nasip edecek bebişlerinizi inşallahhhh

Canım Rabbimin hazinesi bol hepimize nasip etsin inşallah öncelikle uzun yıllar bekleyenler için diliyorum sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar inşallah

Başın sağolsun canım ne desek acın hafifler bilemiyorum şu an.Diyecek birşey bulamıyorum bu durumlarda boğazımda düğümleniyor bütün kelimeler.

*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (as) ve hanımı Sâre üzerine alır.

*“Ergenlik çağına gelmeden önce ölen çocuklar, Cennette çok canlı ve hareketli balıklar gibidirler. Birisi babasını karşılar, elbisesinden tutar, Allah ebeveynini de kendisiyle birlikte Cennete koyuncaya kadar bırakmaz.”

Kazaya rıza ve kadere teslim olmanın İslâmiyet’in bir şiarı olduğunu beyan eden ve çocuğu vefat eden Hâfız Hâlid Ağabey için Allah’tan sabr-ı cemil dileyen Bedîüzzaman Hazretleri, ölen çocukların bir âhiret azığı ve şefaatçi hükmünde olduklarını kaydeder.

“Bir kulun çocuğu vefat ettiği zaman Allah Teâlâ meleklerine:
- “Kulumun çocuğunu elinden aldınız öyle mi?” diye sorar. Onlar da:
- Evet, diye cevap verirler. Allah Teâlâ:
- “Kulumun gönül meyvesini mi kopardınız?” diye sorar. Melekler:
- Evet, diye cevap verirler. Allah Teâlâ tekrar:
- “O zaman kulum ne dedi?” diye sorar. Melekler:
- Sana hamdetti ve “innâ lillâh ve innâ ileyhi râciûn: Biz Allah’tan geldik, Allah’a döneceğiz” dedi, diye cevap verirler.
O zaman Allah Teâlâ şöyle buyurur:
- “Kulum için cennette bir köşk yapın ve ona hamd köşkü adını verin.”

İnşallah biraz da olsa ferahlar kalbin canım

vala dun bi ben kavga ettim ama kavga ettiğim kişi haric herkesten ÖZÜR DİLİYORUM .beni anlamadan yargılamakda benim zoruma gitii .dediğim giibi aranızda en kucuk benim yanlış konusmus olabilirim ozur dlerim ama tartıstıgım kişiden diill.bu konuyu ustume aldım

emacım nasılsınnn nasıl gidiyorrr

Ayşemmm demek mercimekler fırında :) çok yaşa hayırlı yaşa sen emi mercimeklerinle.Aşılamanın iyi geçtiğine çok sevindim bundan sonra çok daha dikkat ediyorsun kendine.Aşılama öncesi bayanın motive etmesi iyi olmuş bunda da var bir hayır inşallah.İçim huzurlu demişsin ya ömür boyu o huzurun hiç bozulmasın inşallah tatlım. Sana ve mercimeklere nazar değmesin AMİN

Eslemlivam hep dualarımızdasın bitanem.Bu ay hüsrana uğratmasın Yüce Mevlam seni inşallah

ii akşamlarr antikdenizim . sen neler yapıyosun...

iyi diyelimm iyi olsun tatlım yaa anlamadım bir gerginlikk var üzerimde 2 gündürr her şeyy bana terss geliyorr nedense sanırım adetimm yaklaştııı ben adet olacagımı anladıkca üzülüyorummm üzüldükçe neden üzülüyorumm ki bu kadar diye sinirleniyorummm kısmetii vakti ne zamansa o zaman gelecek inşş bebişş amaa işte ((ahhh ahhhh bi şu gönlüme söz geçirebilsem sabretmeyiii bir öğrensemm

İyiyim hamdolsun canım sizlerle konuştuktan sonra daha iyi oluyorum iyi ki varsınız
sen nasılsın canım

Allah iyilik versin canımm benim bende öle vallaa burda vakit geçirmek gercekden bana iyi geliyorr.bende gündüz işş geliyorum yemek felan derken anca bu saate bakabiliyorumm...

Allah iyilik versin canımm benim bende öle vallaa burda vakit geçirmek gercekden bana iyi geliyorr.bende gündüz işş geliyorum yemek felan derken anca bu saate bakabiliyorumm...

Allah kolaylık versin işlerinde canım.En yakın zamanda Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versinde telaşın artsın inşallah AMİN

Allah kolaylık versin işlerinde canım.En yakın zamanda Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versinde telaşın artsın inşallah AMİN

ayyyy ayyyyy inşşşş evee gelimmm elim ayağımaa dolansınnn ben yerimmm öle telaşıııı :)))

Rabbim o güzel gönlüne göre versin inş.Hayali bile o kadar güzel geliyo ki.Hepimizin hayalleri gerçek olsun inşallah canım benim

ayyy evettt yaaa hayali böyleykenn kendine kavuşmak kim bilir nasılll güzelll olacakkkk...aminnn canımm benim hepimizinn olurrr inşşşş ben inanıyorummm en kısaa zamanda bir birr vereceğiz güzell haberleriii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…