ayyy evettt yaaa hayali böyleykenn kendine kavuşmak kim bilir nasılll güzelll olacakkkk...aminnn canımm benim hepimizinn olurrr inşşşş ben inanıyorummm en kısaa zamanda bir birr vereceğiz güzell haberleriii...
İnş canım hepimiz başka bir topikte buluşuruz da bebişlerimizin tatlı huysuzluklarınıkonuşuruz inşallahhhh
ne guzel cnm ıns rabbım sanada ikiz bebiş nasip eder.rabbim yeterki ol desin.ins asılama sanada vesile olur cnm
Canım senin adına çok üzüldüm eminim çok zordur yaşamayan anlayamaz derler ama Allah'ın taktiri canım.Allah inşallah yeniden anne olmanı nasip etsin ve sağlıkla bebeğine kavuştursun.Sabır ve dua canım başka yolu yokAllah sabır versin yardımcın olsun
Candan Ablacığım hoşgeldin seni burada görmek çok güzel.Güzel dileklerin için teşekkürler abla en güzeli seninle olsun
Canım benim buluşma belli değil tam olarak az önce topiğe baktımda kesinleşmemiş ertelenebilir sağlık olsun.İnşallah yakın bir zamanda görüşürüz
Canım hadi hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanır Allah yardımcınız olsun
Aminn Ablacığım inşallah nasip olur
Canım çok hoşsun yaa
Canım ümitsiz olma Allah nasip ettimi olur inşallah
aysee abla nasıl gectiii gununnnnnnnnnn:)
Ayşemmm demek mercimekler fırında :) çok yaşa hayırlı yaşa sen emi mercimeklerinle.Aşılamanın iyi geçtiğine çok sevindim bundan sonra çok daha dikkat ediyorsun kendine.Aşılama öncesi bayanın motive etmesi iyi olmuş bunda da var bir hayır inşallah.İçim huzurlu demişsin ya ömür boyu o huzurun hiç bozulmasın inşallah tatlım.Sana ve mercimeklere nazar değmesin AMİN
iyi akşamlar, nasılsınız? Ayşe inşaallah 9 ay sonra güzel haberini alcaz. valla içimde öyle bi his var
valla iyiim ablaa iiyi haberlerini bekliyorum bzim bi akrabada asılama yapmıs yeni duydum hamile oldugumu bilmiyodum tutmadı die biliyodum bi baktım hamileyim dedii inşallah guzl haberleriini bekliyoruzz:)
bilmiyorum canım dr aşılama sonrası hersey çok guzeldiyumurtta ve sperm sayısı iyiydi dedi nasip artık..rabbim ol dediyde olacak inş
inş canım inş.sen nerde oturuyorsun kaç yasındasın .. 6aylık evlsin sanırım
sen morelinii yüksek tutt kendine dikkat et gerisi nasip kısmet canımm inşşş olurrr..bizde arkandan gelirizz hemenciikkkk
inşallahhhh hepimiz birden hamile oluruzz:)))
allah razı olsun sayenızde moralim çok iyi ..iyiki varsınızsen morelinii yüksek tutt kendine dikkat et gerisi nasip kısmet canımm inşşş olurrr..bizde arkandan gelirizz hemenciikkkk
23 e yeni girdim bursadaydım aslen artvniliyim tekirdaga gelin geldim:):) valla sizleri çok sevdim benimde olay farklı mı bilmiyom doktor stresten olmyo bole gidersen olmaz dedii:):)ilaclar verdiii kafam rahat olsun die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?