yasini, ya varis ve ayet el kursı , turkuaz ve taylandilek için,meryem suresi ise perlanore için okudum kızlar. allah kabul etsin inşallah.
Ayşecim, umarım işlem zahmetsizce biter, sonu bebek olur canım. dualarım seninle...
anlamıolarki bi anlasalr er gec olur insallah yaa rabbim bilir en iyisini sadece sıpacık gelemk istemiyo şimdilikkk:)
İyi aksamlar kizlar
iyi diyelimm iyi olsun tatlım yaa anlamadım bir gerginlikk var üzerimde 2 gündürr her şeyy bana terss geliyorr nedense sanırım adetimm yaklaştııı ben adet olacagımı anladıkca üzülüyorummm üzüldükçe neden üzülüyorumm ki bu kadar diye sinirleniyorummm kısmetii vakti ne zamansa o zaman gelecek inşş bebişş amaa işte((ahhh ahhhh bi şu gönlüme söz geçirebilsem sabretmeyiii bir öğrensemm
gunaydın kızlar
aysecımız için inşallah her adımı sağlıkla ve diileğince gerçekleşir.
dualarımız senınle canım Rabbim yar ve yardımcın olsun
iyi akşamlar canım..
bebiş buyuyo baş parmagını hareket ettiriyomuş
Evet cnm bende simdi gordum.74mm lik bebegin bas parmagi ne kadar olabilirki:)
iyi akşamlar esmacım ....kızlar sizde hoşgeldiniz....
iyi akşamlar esmacım ....kızlar sizde hoşgeldiniz....
kurban olurum ben onun milimine rabbim sağlıklı etsin inş
Arkadaşlar içim yanıyo 28 kasımda bebegimi kaybettim 21 kasımda 38 haftalık dogum yaptım 6 gün yogun bakımda kaldı bebegim ve şimdi yok içim yanıyo beni dularınızda eksik etmeyin ben sizin dularınıza katılabilirmiyim
Aysecim asilaman hayirli ugurlu olsun...Insallah bebeisin sana tutunur tutunurda fazla ugrasmadan bebeyinle hayatin tadina varirsin mutlu mesut yasayip gidersiniz......bende oyumu kullandim candan abla icin...insallah birinci olur o buna layik bir insan..gercekten cok candan birisi
allah razı olsun canım..candan abla hakediyor gercekten..
bu araada sen nasılsın
23 e yeni girdim bursadaydım aslen artvniliyim tekirdaga gelin geldim:):) valla sizleri çok sevdim benimde olay farklı mı bilmiyom doktor stresten olmyo bole gidersen olmaz dedii:):)ilaclar verdiii kafam rahat olsun die
sagol canim iyim cok sukur..tup bebek icin randevumuz varidi ignelerimide aldim koca bi torbaaaa....ayin 29 da basliyoruz tekrardan ignelere...sigarayida birakicam bu sefer...aslinda gecen yil 8 ay birakmistim..ama negatif asilamalari gordukce bitane ikitane derken tekrardan basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?