Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canım benim sen yat dinlen kendini hiç yorma amaaaaaaaaa bence namazlarını ihmal etme oturarakta kılabilirsin.çünkü duaya en çok ihtiyacın olduğu zaman bu zaman.namazdan daha güzel bir dua olurmu.Rabbinle başbaşa birebir.sen ALLAHUEKBER dersin O buyur kulum der............

haklisin zaten kendimi iyi hissetmiyorum sanki suc isliyomusum gibi oluyor,yarin insallah tekrardan devam edecegim,en cok dua etmem gerektigi zamanda hic bisey yapmadan yatiyorum,sagol canim cok haklisin

merhaba arkadaşlar nasılsınız??ben regl oldum 6 yasini ve 89. ayti 100 defa emacım okudu benim adıma Allah razı olsun.ya varisi de okuyunca haber veririm.ben bu hafta destek olamadım ama emacanım benim sağolsun beni idare etti.inşaallah bende temizlenince dua listesine katkı sağlarım..

bu arada tedavi olanlara Allah hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin inşaallah.herkesi sevgiyle kucaklıyorum dua ile...

canım bencede yat zaten ben daha önceki tedavilerde 3.günü falan işe başlıyordum ama bu sefer opu sonrası çok hasta oldum ve inan transfere kadar ve transferden sonra yaklaşık 8.güne kadar hep yattım ve hiç stres yapmadım yani yatıyorum diye sıkılmadım bile ve pozitif olmuştu sonucum bu tedavide de yine 10gün rapor alıcam dr.yatmakla ilgisi yok diyor ama dinlenmenin faydası var ve ben 9gün hiç banyo bile yapmadım badem yemiştim ve bol bol tesbih çektim inşallah bebeğin sıkıca tutunsun

kızlar iyi akşamlar hepinize ben bu hafta malesef yasinleri okuyamayacağım ama ya varisi fazla çekebilirim enbiya suresini okuyabilirmiyim?

Canım bazen duygularımızda değişmeler duygusal anlarımız olur hemen hemen hepimizde.kendi doğumgününde telafi edersin canım eşinde anlar zaten canını sıkma
Paylaşımın için teşekkürler canım ne güzel ifade edilmiş.Geç kalınmadan Allah herkeze nasip etsin
Canım boynun bükük kalmasın darısıda sana ve bizlere olsun inşallah
günaydınnnn
Kızlarrr nasılsınız bakalım??? ben bugün gelemem demiştim ama geldim :))) yasinlerimiz de hala tamamlanamamış :))
Eksikler için Yasin okudum dicektim okunmuş bile tamamlanmışNeyse bu haftaki yasinime tamamlarım artık
Valla Allah bana bu konuda nasıl sabrını veriyor bilemiyorum ama şuan için dayanıyorum mevlut olsun bebekli gezme olsun gidip seviyorum ama için tuafmı derseniz tabiki duygusallaşıyorum keşke demek iyi değilmiş ama bazende gönlümden geçmiyor değilAllah hayırlısını versin.Ben Rabbime sığındım vereceği zamanı bilir güzel olan neyse onu versin
A.s canım Allah yardımcın olsun dilerim meleğine yada meleklerine kavuşursun.Sıkıntı yapma sabırla bekle
Canım ben yeni liste için 6 yasin ve 200 tane 89.ayeti okudum.Esmacvs arkadaşım için okudum 100 tanesini. Sadece ya varis zikri kaldı regl olacam diye acele ettim biraz.
Allah kabul etsin canım
Kizlar merhaba nasilsiniz?
Ben oglenden sonra farkli bir doktora gidicem bakalim oda ayni seylerimi soyliycek. Bir umut belki soylemez dua edin kizlar bana.
Bu arada eksikyasin varsa gecen haftadan okuyabilirim
Merhaba canım farklı bir doktora git bencede
Canım Allah razı olsunnn
Ozaman kızlarrr listemiz tamamlandıııı.Allah dualarımızı kabul eder inşallahhhhh
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
kızlarrrr bu günn tedavime başladımmmm dualrınız eksik etmeyin
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun
A.s canım hamdolsun sen nasılsın bebişin nasıl iyisinizdir umarım denk gelemiyoruz artık kib görüşürüz
İnşallah eşinin dğerleri normale dönerde 2 ,3 tane bebeklriniz olsun
Allah yardımcın olsun inşallh güzel haberle dönersin
İnşallah sık sık hamile haberleri olurda düğün yerine döner topik
Hayırlı olsun tedaviniz inşallh olumlu geçer
canım başlıyomusun hadi hayırlı olsun inşallah şubat ayında hepiniz güzel haberler vereceksiniz
İnşallah hepimiz anne oluruz
Aminnn canım bizlerede nasip olsun
Hayır olsun canım inşallah kızınla birlikte dönersin topiğe
3. doktorada git hangisiyle aynı söylüyorsa onu yaparsın sende canım
Kizlar 1yasin okuyabildim telden zor okunuyor.707yerine 716 ya varis okumusum birileri 9 tane az okusun. 100enbiya suresinin89.ayetinide okudum Allah kabul etsin.kusuruma bakmayin baska okuyamayabilirim haokkinizi helal edin.bana dua edin.
Helal olsun sende helal et Allah kabul etsin
İyi pazarlar Candan Ablacığım nasılsın?Güzel dileklerin için teşekkürler Allah seninde gönlünce versin
Canım sıkma canını bazen aksilikler olur böyle duygulanmamak elde değilki kimse birbirini tanımıyor görmüyor ama Allah rızası için herkez birbirine iyi dilekte bulunuyor.Strese sokma kendini inşllh sevinç gözyaşlarıyla al güzel haberleri
nerdesiniz ya.giriyorum bakıyorum kimse yok.anladım
Bugün eşim sınıf arkadaşlarıyla toplandılar herkez eşiyle geldi ne gzüel valla liseden beri görüşüyorlar imrendim sahilin orda çaybahçesine gittik oturduk güzel geçti.Bende görüşüyorum liseden arkadaşlarımın bazısıyla ama yakın değiller uzaklar banaYoksa gelirdim topiğe sen neler yaptın canım
Canım sen iyi olda varsın yapsınlar başka zamanda sen onlara yaparsın.Sağolsun kayınvalden yapıyormuş ne güzel Allah bozmasın bebeğin oluncada sende onlara torun sevgisini tattırarak ödeşmiş olursunuz
kızlar iyi akşamlar hepinize ben bu hafta malesef yasinleri okuyamayacağım ama ya varisi fazla çekebilirim enbiya suresini okuyabilirmiyim?

İyiakşamlar canım nasılsın ne var yok?

Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyorAllah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin

kızlar geçen hafta duanızda bende vardım ....allah hepinizden razı olsun..iyiki varsınız iyiki burdayım .rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin...çabalarınız boşa çıkmasın...hepimizin duaları kabul olsun... emeği geçen ,sizlerin sayesinde bizlere dua eden ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler....allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese....hamişler allah yardımcınız olsun....sağlıkla kucağınıza alırsınız sizlerde .... gelsin yaramazlarr...

Sendende Allah razı olsun canım.Aminnn, inşallah sende yapılan bu hayır dualarla en kısa sürede bebeğine kavuşursun.Hepimiz tadarız inşallah anneliği

slm kızlar ....nasılsınız...tedaviye yeni başlayan tedavinin ortasına gelen tedavinin bekleme aşamasında olup sonuç bekleyen sizler için hayırlısı olsun...allah yardımcınız olsun ...bebişleriniz güzel güzel büyüsün ...güzel sonuçlarınızı duyarız burdan inşallahh...bencede bu sıralar nüfus patlaması olucak muhakkakk

İyigeceler Allah'a emanet olun, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum hepinize görüşmek üzere

canım yeni işin hayırlı olsun rabbim seninde sevgini verebileceğin kendi evlatlarını sana versin tez zamanda inşallah....rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...aminnnn

amiiin aminnn dua yerine geçer inşallah heppimiz için... nüfus patlasın ama hayırlı bireylerle tabiki....

canmm ya soğan suyunu içemedim ben ( patlaması dolayısıyla aldılar ama patlayan kişilerdede pek bişey olamamış ama rahim alma falan diyince gerçekten patlayınca alınmasını uygun gördüklerii alıyorlarmı kesinlikle kistlerine dokundurma bebek ve eşi ile birlikte geliyormuş doğumda knser riskiyle ameliyat yapılıyormuş bence daha çok para için kesip biçmekten doktorlar baya vicdansız oluyorlar fsh olayını anlatsalar ölümü göze alır yine ameliyat yaptırmazdım( bebeklerimize inş bir an önce kavuşuruzz banada dua edinn olmazmı takip ediyorum sizleri okunucak bişeyler varsa okuyayımm.inş tüp bebek diolarda şuan tedavi olarak( menepoz ve özülü bebek riski dior internet doğrumudur ki? yakında

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklar anlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm

Allah senden derazı olsun canımmmm.En yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah

Ben hala regl olmadım eğer bugün de olmazsam yasinlerini ben okuyabilirim canım.Enbiya suresini de okurum inşallah sen ya varis çek sadece.

Hayırlı olsun yeni işin canım.Bayıldım işine bende bebek bulsam hiç tereddütsüz bakardım.Teyzemle aynı binadayız daha doğrusu karşı komşum :) 7 aylık bebişi var bende onunla geçiriyorum zamanımı o kadar iyi geliyor ki onunla olmak.İnş sana da bu bebiş iyi gelir canım.Ve bir an önce hayırlısıyla sana da nasip etsin Mevlam

Aminnnn canım.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Aramıza hg canım.Rabbim en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana inşallah

bende aynene oyle yapiyorum canim bademi sen demistin onceden bugun yedim biraz....insallah sende tekrardan hamis olup doguracaksin bu sefer..benim canim melek annesi
bende eltimin ogluna bakmistim..koynumda uyuturdum .ben uzanirdim oda gogsume yatardi ve uyanmasin diye saatlerce bende oylece yatardin..cok severdi kalbi dinleyerek uyumayi.....simdi 5 yasinda ilk okula gidiyor ve artik koynumda yatmak istemiyor buyuduya beyimiz

ema canım allah razı olsun senden

inşallah canım hepimiz hayırlısı ile alalım artık bebeklerimizi kucağımıza hiç stres olma belirti arama sakın bol bol dinlen pozitif ol ve gülümse rabbim ol desin ve güzel haber al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…