arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklaranlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm
Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyorAllah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin
slm kızlar ....nasılsınız...tedaviye yeni başlayan tedavinin ortasına gelen tedavinin bekleme aşamasında olup sonuç bekleyen sizler için hayırlısı olsun...allah yardımcınız olsun ...bebişleriniz güzel güzel büyüsün ...güzel sonuçlarınızı duyarız burdan inşallahh...bencede bu sıralar nüfus patlaması olucak muhakkakk
teşekür ederimmmmm inşşşş inşşşş inşşCanım bazen duygularımızda değişmeler duygusal anlarımız olur hemen hemen hepimizde.kendi doğumgününde telafi edersin canım eşinde anlar zaten canını sıkma
Paylaşımın için teşekkürler canım ne güzel ifade edilmiş.Geç kalınmadan Allah herkeze nasip etsin
Canım boynun bükük kalmasın darısıda sana ve bizlere olsun inşallah
Eksikler için Yasin okudum dicektim okunmuş bile tamamlanmışNeyse bu haftaki yasinime tamamlarım artık
Valla Allah bana bu konuda nasıl sabrını veriyor bilemiyorum ama şuan için dayanıyorum mevlut olsun bebekli gezme olsun gidip seviyorum ama için tuafmı derseniz tabiki duygusallaşıyorum keşke demek iyi değilmiş ama bazende gönlümden geçmiyor değilAllah hayırlısını versin.Ben Rabbime sığındım vereceği zamanı bilir güzel olan neyse onu versin
A.s canım Allah yardımcın olsun dilerim meleğine yada meleklerine kavuşursun.Sıkıntı yapma sabırla bekle
Allah kabul etsin canım
Merhaba canım farklı bir doktora git bencede
Allah kabul etsin
Allah kabul etsin
Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun
A.s canım hamdolsun sen nasılsın bebişin nasıliyisinizdir umarım denk gelemiyoruz artık kib görüşürüz
İnşallah eşinin dğerleri normale dönerde 2 ,3 tane bebeklriniz olsun
Allah yardımcın olsun inşallh güzel haberle dönersin
İnşallah sık sık hamile haberleri olurda düğün yerine döner topik
Hayırlı olsun tedaviniz inşallh olumlu geçer
İnşallah hepimiz anne oluruz
Aminnn canım bizlerede nasip olsun
Hayır olsun canım inşallah kızınla birlikte dönersin topiğe
3. doktorada git hangisiyle aynı söylüyorsa onu yaparsın sende canım
Helal olsun sende helal et Allah kabul etsin
İyi pazarlar Candan Ablacığım nasılsın?Güzel dileklerin için teşekkürler Allah seninde gönlünce versin
Canım sıkma canını bazen aksilikler olur böyle duygulanmamak elde değilki kimse birbirini tanımıyor görmüyor ama Allah rızası için herkez birbirine iyi dilekte bulunuyor.Strese sokma kendini inşllh sevinç gözyaşlarıyla al güzel haberleri
Bugün eşim sınıf arkadaşlarıyla toplandılar herkez eşiyle geldi ne gzüel valla liseden beri görüşüyorlar imrendim sahilin orda çaybahçesine gittik oturduk güzel geçti.Bende görüşüyorum liseden arkadaşlarımın bazısıyla ama yakın değiller uzaklar banaYoksa gelirdim topiğe sen neler yaptın canım
Canım sen iyi olda varsın yapsınlar başka zamanda sen onlara yaparsın.Sağolsun kayınvalden yapıyormuş ne güzel Allah bozmasın bebeğin oluncada sende onlara torun sevgisini tattırarak ödeşmiş olursunuz
İyiakşamlar canım nasılsın ne var yok?
Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))
Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))
merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))
merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok ii geldi okuduklarım RABBİM hepimizin bu imtehanını kolaylaştırsın hayırlısıyla bebk versin inş burda dua halkası oluşturmak bir araya gelmek gerçekten çok güzel benide dualarınızda unutmayın inş:) bebek konusunda çok hassalaştım herkeze alıngan oldum ve nekadar bebek konusu varmış reklamlar parklar alışveriş marketleri ve sanki sokağa çıkınca herkez hamile akrabalardan da şuan 5 bebek gelicek dışarıya çıkmıyorum uzun süredir yemek yatak oldu hayatım :) stresten yemege vurdum kendimi yakında benide hamile sanıcaklaranlayacağınız çokk sor durumdayımm bi an önce hamile kalmassam fshh giderek yükselicekmiş bna dua edin kistle hamile kalan varmı çevrenizde 11 cmlik kistimi aldırdım çok pişmanım sanki kistimle çok daha mutluydum o şekilde hamile kalamazmıydım die üzülüyorumm
Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...
hadi hayirlisi canim test gununu nezamana verdiler ?canim dinlen sakin yorulma emi insallah bebisin sana tutunacak annesi
ohh masallah canim cok guzel; yumos sayin dikkat et kendine Rabbim saglikla sihhatle kucaginada aldirsin
hadi hayirlisi canim insallah guzel sonucla sonlansin
ema canım allah razı olsun senden
Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh
canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur
Kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.Hani siz haklı olarak diyorsunuz ya bebek mevludune gidemiyorum bebek görmeye dayanamıyorum.Kendimle ilgili bir olay anlatmak istiyorum.Ben çocuk bakıyordum işten ayrıldım biliyorsunuz.Bugün akşam bizim eve yeni bebek sahibi olmuş karı koca geldiler kısmet olursa Allah nasip ederse bebeklerine bakmayı düşünüyorum.Bir iki yer daha vardı ama en çok bu bana yakın geldi.Yeni doğmuş bebek denildiğinde içimde bişeyler hissettim.Allah'ın bana vermiş olduğu sabır ve çocuk sevgisiyle en küçük olan bu bebeğe bakmak istedim.Hiç görmedim bebeği ama bebek olması yetti benim için.Belkide özlediğim bebek hasretini bu meleğe bakarak dindirecektim.Annesi bana çok ısındı mart ayında işe başlıcak.O işe başlamadan 1 hafta kadar beraber geçiricez evde alışma dönemi için.Allah sabrını veriyor arkadaşlarım şu anki sınavım çocuk olduğu halde yeniş doğan masum bir meleğe bakmak ona emek vermek onunla vakit geçirmek sanırım beni çok mutlu edecek.Kimbilir Allah büyüktür başkasının evladına bakarak Allah'ta armağan olarak banada bir evlat nasip eder bellimi olur.Aileyle anlaştık gibi iş konusunda ama yinede çalışmaya başlamadan hayal kurmak istemiyorum.Ama küçücük masum bir bebeğe bakmak dünyanın en güzel görevi olsa gerek.Şuan çok duyguluyum kelimeler bazen anlatmaya yetmiyorAllah hepimize kendi bebeklerimize bakmayı nasip etsin
Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?