Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

zaman zaman bu duygu yoğunluğunu hepimiz yaşıyoruz hassaslaşıyoruz ama çok stres yapma kendine ama sanırm fsh düşürmek için kürler falan yapıyor arkadaşlar baktın mı hiç o topiklere belki burdada bilen vardır olumsuz düşünme canım bu senin zararına olur dualarımızı ediyoruz tedavimizi yapıyoruz rabbim yardımcın olsun

baharcım canım yeni işin hayırlı olsun minicik bi bebeğe bakacaksın ne güzel eminim çokda güzel anlaşacaksınız çünkü sendeki sevgiyi hissedecek

sağol allah razı olsun inşşşşş tüm anne olmak isteynlerin yüzünü gülüdürsün rabbim

teşekür ederimmmmm inşşşş inşşşş inşş

Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh

Merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahhhhh güzel haberlerini çok yakında alıcaz desene :))) oooo kızlar şubat ayında patlama lacak galiba herkes olacakkk ne güzel ne güzellll

Merhaba cnm.hayirli olsun tedavin ins. Son tedavin olur cnm bebisini kucagina aalirsin hayirlisiyla

merhaba kizlar, bugun ilk ignemi klinikte yaptilar. Muayenemi oldum, dönüs yolundayim. Telefonun sarji azalmis okuyamadim yazdiklarinizi. Hepinize tek tek sevgilerrrrr. Dualarinizda unutmayin beni:))

hayırlı uğuğrlu bebeşli olsun inşşş

Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...

Canim uzulme her seyde vardir bir hayir

hadi hayilisi insallah rabbim saglikli yumoslar versin sonrada tekrar gobusunde buyusunler

Bizleri duanızda unutmayın lütfen...tabi hepimiz birbirimiz için edelim ama derler ya hamilenin duası önemlidir diye o anlamda söyledim...hepiniz dualarımdasınız....gerçek sahibe emanet olun canlarım...

Tum arkadaslarim dualarimdasiniz

Son düzenleme:

canim test zamani opudab 18 gun sonra adet olmazzan test yap tediler....yani transferin 15.gunu oluyor insallah pozitif test olur

ema canım allah razı olsun senden

Allah senden de razı olsun canım benimmm

Kızlarrr günaydınnnnn
Herkse iyi ve mutlu haftalarrrrr bol hamile haberi alacağımız haftalar olsun inşallllaaahhhhhhhhh

Amin canım inşallahhh.Bu arada 3000 ya varis çektim esmacvs mutluluk ve benim payıma yazarsın canım :) Allah kabul etsin inşallah

Hadi hayırlısı canım inş bu son tedavin olur ve bebişlerini alırsın kucağına AMİN

hos geldin...tamyerine geldin senin yasadigini pizler hep yasadik yasiyoruzda...ama bisler guzlu olmaliyiz cunku bizler normal anne adaylari deyiliz....burda hep beraber cok guclu bi sekilde yolumuzda yuruyoruz....bazen tokezleyip duserken hiic tanimadigin arkadasin senin elinden tutup kaldirir gibi kendine getirir seni...tanimiyosun kimdir bilmiyosun ama seviyorsun...sende katil bize seninde acilen duaya ihtiyacin var belli canim Allah kolsylik versin

Merhaba canlarım haftasonu giremedim burnumu vurmuştum çatlamış ağrıyla uğraştım
Nasılsınzı iyi misiniz

canim cook guzel bi meslegin varr...bende eltimin cocuklarina baktim hala bakiyorum zaman zaman...ama 2.oglu 5 aylikti bana geldiginde 3.5 yasina kadar baktim aramizda oyle bi bag omustuki...kucukken kalbimin ustunde uyurdu,ben uzanirdim oda uyurdu kalbimi dinleyerek,bende saatlerce oyle yatardim uyanmasin diye...gece bizde kalirdi koynumda yatardi...cok sahiplenmistim hatta annesi varken bile ban ilgileniyordum onunla...annesi bisey diyemiyordu ama ben anladim kadinin cocugu ikincide olsa,belli oldu benim biraz abarttigim yada bana oyle geldi..artik bizde kalmiyor koynumdada yatmiyor...buyudu beyimiz 5 yasinda ilk okula gidiyor....simdi 3.de kiz oldu oda cok tatli...eltimin adini gorumcelerim hurrem sultan koymus,her ay doguruyorsun diyolar,onunda bi hosuna gidiyorki....

az onca bir arkadasimin hamile haberini aldim...1 oglu normal oldu sonrada olmadi..asagi yukari 2 yildir ikinci ugrasiyordu dondurulmus embrioyla hamis kaldi...mikroyla hemde insallah darisi bize olsun Yarabbiimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…