Evlat sahibi olmak isteyenler=birlikte dua edelim mi

canimin ici sen o testleri tut yinede cikacak insallah seni iki cizgili hamis gosterecek hemde bozuk olmayacak test

sen nasil istersen canim insallah 1 ay zamanda okurum rabbim simdiden kabul etsin

canim benim hatirladigima gore kahverengi akintin varmis benimde vardi canim genelde 5 haftalikken oluyor boyle akintilar bir topicteki arkadaslarin geneli yasadi bu akintilari kahverengi olmasi senin bebeginin tutunma kanamasi ve gec gelen kanin rengi sakin korkma tatlim elini karnina koy ve ayetel kursi oku sev onu annesi ve doktoruna muhakkak danis canim eger rengi ve yogunlugu artarsa opuyorum seni ve yumosunu

teşk bebemmm içimi rahatlattın çok pinpirikliyim yaaaaa zor elde edilince bebişler böyleee panik oluyoz heraldeee rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın muckkk muckkk

ayşem ben arapça bilmiyorummrabbim dualarınızı kabul eder inşallahh hayırlı kolay doğum nasıp eder

sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin

gunaydin canim valla ben elimi yuzumu yikamadan oturdum bil.basina kocis uyuyor daha malum burda daha 10 geliyor saat daha
sen nasilsin canim?
bende aynıydım kahvaltı hazırlamaya gitmiştim ....hücrelerim uyansın diye bekliyorum..sen yinede ihmal etme iki canlısın...bu sıralar randevularım olmayınca saatlere pek takılmıyorum..

sa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))

ay şimdi ben çıkıyom eşim gözüme bakıyo kedinin ciğere baktığı gibi big kalks da ben otursam diye:))) sonra okurum yazdıklarınzı byeeeeeeee

kıbrıs kööyünde misin kız

a.s. tamam sen özelden yaz ayrıntıları mümkünse.....günü uyarsa bi sıkıntı çıkmazsa geliriz bizim kocişede söyledim ....ben yol bilmem iz bilmemm ondan onsuz gelemem....yanii tanışır onlarda....

a.s. canım iyi şükürr lütfen canını sıkma ne badireler atlattın allah yardımcın olucaktır...fetihi bende okumak istiyordum iyi olduu...ama şu fatiha ya başladım 72.000 olanıı bu aralarrda hiç okumadım...artık ikiisni bir yürütürüm...çok yol katetmem lazım çokkkk..aminnn....allah hepimzin dualarını kabul eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…