canlarrrr ben çıkaorummm:)
kendinize cici bakın
yarın akşam görüşürükkk:)
birde bişi anlatıcan yoksa çatlıcam.2 gün önce gittim eczaneden hamilelik testi aldım malum kendimi hala hamile gibi hissediyom ama nerdeeeeeealdım testi yaptım 1 dk bekledim tık yok 5 dk bekledim yine tık yok yarım saat sonra baktım tek bir çizgi bile yok.şansıma testte bozuk çıktı.tek çizgi bilem çıksa iyiydi :) birde testi ucuza aldım diye bidakine 5-6 tane alayımda evde bulunsun diye geçirmiştim içimden :)
amıııııııııınnnnnnnnnnnn canım
allah razı olsun yuregı guzel arkadasım ..
dedgın gıbı 1 ay sure belırteyım yetısırse umrede dualanır ıns.
ıste burdakı herkeste senın gıbı ıyı yureklı ınsanlar oldugu ıcın dualarını ıstıyorum
benım bebısımın ıyı yureklı teyzelerı
günaydın kızlarrr nasılsınız.......
canim benim hatirladigima gore kahverengi akintin varmis benimde vardi canim genelde 5 haftalikken oluyor boyle akintilar bir topicteki arkadaslarin geneli yasadi bu akintilari kahverengi olmasi senin bebeginin tutunma kanamasi ve gec gelen kanin rengi sakin korkma tatlim elini karnina koy ve ayetel kursi oku sev onu annesi ve doktoruna muhakkak danis canim eger rengi ve yogunlugu artarsa opuyorum seni ve yumosunu
bebıse hatım cıkaracaktık ya doğumuma kadar.. bazılarınız yardımcı olacagınızı soylemıstınız ama lısteyı kaybettım aklımda olan arkadaslara cuzlerı dagıtıcam ve ara ara lısteyı guncelleyecegım okumak ısteyenlerı ekleyecegım..allah hepinizden razı olsun canlarım..
hatım lıstemız
seyyan =1.cüz
nekadarzor=2. cüz
bahar27=3. cüz
süpriz=4. cüz
krızantem =5. cüz
ema==6.cüz
muhat==7.cüz
eslemlıva=8.cüz
bende aynıydım kahvaltı hazırlamaya gitmiştim ....hücrelerim uyansın diye bekliyorum..sen yinede ihmal etme iki canlısın...bu sıralar randevularım olmayınca saatlere pek takılmıyorum..gunaydin canim valla ben elimi yuzumu yikamadan oturdum bil.basina kocis uyuyor daha malum burda daha 10 geliyor saat daha
sen nasilsin canim?
Ben varım ben de okurum ama benim içinde okumanızı rica ediyorum bende 3 senelek evliyim bir kere düşük yaptım şimdi tekrar bebek sahibi olmak istiyorum ama olmuyo benim içinde yasin okursanız çok sevinirimbu arada ismim TUNA
sa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))
a.s. tamam sen özelden yaz ayrıntıları mümkünse.....günü uyarsa bi sıkıntı çıkmazsa geliriz bizim kocişede söyledim ....ben yol bilmem iz bilmemm ondan onsuz gelemem....yanii tanışır onlarda....sa. kızlar vck hoşgeldin durumlar nasıl? sürprizim ankaraya bi saat köyümz meşhur bi ormanı var... eşinide getir anacım tanışırlar bizimkiyle aike dostu oluruz sonrasındada inş... gelecen zaman ayrıntılı bilgi vereyim sana canım özelden:)))))
a.s. canım iyi şükürr lütfen canını sıkma ne badireler atlattın allah yardımcın olucaktır...fetihi bende okumak istiyordum iyi olduu...ama şu fatiha ya başladım 72.000 olanıı bu aralarrda hiç okumadım...artık ikiisni bir yürütürüm...çok yol katetmem lazım çokkkk..sa. nasılsınız canım arkadaşlarım ben bugün biraz daha iyiyim kendimi toparlamaya başladım şükürler olsun.
seybil canım özel mesajına cevap yazamadım çünkü yine 10 dakika engeline takıldım burdan cevap vereyim bilmeyen arkadaşlarımada yardımcı olmuş olurum
fetih suresini 33 defa okuyorsun istediğin gün okuyabilirsin başkalarıda yardımcı olabilir kim kaçtane okumak istiyorsa okuyabilir ama dediğim gibi eftal olanı 33 kereymiş fazla olmasınında zararını görmedim
ben daha önceki okutmamda komşularımla birlikte yaptım herkes kuran tuttu bir kişi okudu sayıyı tamamladık.birde 28. ayette Muhammeden rasullullah dediğimiz zaman durup niyetimizi söylüyoruz
sonra devam ediyoruz kaldığımız yerden Rabbim herkesin duasını kabul etsin
slm muhatım sendemi gizli takılıyosun ....ben keçideyimsurpriz sen hangi semttesin?
Selamün aleyküm,nasılsınız hanımlar :81: :81: :81:
yok kız gizli değilim kislm muhatım sendemi gizli takılıyosun ....ben keçideyimanladın sen onu
selamun aleyküm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?