EVLEN-ME

Evlenirken pek çoğumuz leyla oluyoruz gözümüz bişeyi görmüyo. Ama şunu bilir şunu söylerim ki 'kimden çocuk yaptığın çok önemli'.
Kesinlikle katılıyorum. Kalbimiz degil mantigimiz la hareket etmeliyiz. Kalbiyle harekett eden kazanmiyo Arkadas biliyorum. Ne yazikki yaşıyorum

Wuhuuw cekmisiz belli

Kesinlikle katılıyorum. Kalbimiz degil mantigimiz la hareket etmeliyiz. Kalbiyle harekett eden kazanmiyo Arkadas biliyorum. Ne yazikki yaşıyorum

Çevremde mantık evliliği yapan kim varsa hep huzurlu oldular. Bense hep kalbimi dinledim ve hüsran..

30mda evlendim bir müddet aynı evde yaşadık o yüzden evlendiğimizde de değişen bir şey olmadı aileler uzakta karışan yok görüşen yok çok ters yerdeyiz korkudan gelemiyorlar

elti adayım var ama daha eşimin abisini görmedim haliyle adayla tanışmadım zaten işinde gücünde bir insanmış pek görüşeceğimizi sanmıyorum o yüzden

annecisiyse uzak dur! ben hallederim deme sevgiliyken belli ediyor bu tipler aşkından ölsen de arkana bakma koşarak uzaklaş

benden bu kadar bekar arkadaşlara başarılar

Okudugum en mantikli yorum

Ben 3 yil ciktim. Hersey cok guzeldi. Sevgiliyken anasiyla ablasiyla konusmayan adam evlenince günde 50 kere konusmaya basladi. Gerci onunda sucu yok fitlemek icin onlar aradi.
Bu konuda eşinizle açık açık konuşmanız gerektiğini düşünüyorum. Aileler çok müdahil olmamalı çünkü taraf oluyorlar. Bi de ben bekarkenden kasıt tamamen bekarken yani sevgili filan yokken bi başınıza yaşayın

Esimle.konusmayi defalrca denedim. Konusmanin.sonunda hep ben.problemli oldum. Hala da öyle. Çünkü ben herseyi yalnis anliyorum. Aslinda onlar öyle demek istememislerdir

Burdaki konular evliyi boşatır. Burayı takip ede ede buluttan nem kapar hale gelmiştim bekar olsam burası yüzünden evlilik karşıtı olurdum neyse ki şuan toparlandım

yok valla bekarım ama evlilik karşıtı değilim.

hiçbişey hiç bi zaman tam istediğimiz gibi gitmez. illa bi eksik buluruz bş kusur faln. evlilikte nasıl dört dörtlük olabilir ki. sonuçta onu yaşayan iki kişi ve bu iki kişi de kusursuz değil.

önemli olan saygı diye düşünüyorum. yani anlaşamadığın bi konu olduğunda eşinle bunu saygı çerçevesi içinde çözebilmeli.

Canim sorun orda basliyo. Adam konu annesi ya da ailesi oldugunda yorum kabul etmiyo konusamiyosun. Gerçekten ne.olacak ki yapilir edilr halledilr dedigin hicbisey olmuyo cikmaza.girdikce giriyo

Reactions: KV_
Canim sorun orda basliyo. Adam konu annesi ya da ailesi oldugunda yorum kabul etmiyo konusamiyosun. Gerçekten ne.olacak ki yapilir edilr halledilr dedigin hicbisey olmuyo cikmaza.girdikce giriyo

yok anladım ama demek istediğim sizinki böyle diye başkalarına evlenme demek ne kadar doğru

2 yillik evliyim
Evlenin kizlar ama nasil!
Cok cok iyi taniyin
Pembe gozlukleri cikaripda taniyin
Size uymayan davranis ve huylarini kabullenmeyin duzelmez beklemeyin
Ben evlenince duzelir biseyler diye yola çıktım cok zitiz esimle nisanliyken filan farkina variyordum ama kendime bile itiraf edemiyordum cok asiktim siz boyle olmayin size uyan adamlari secin benden tavsiye

yok anladım ama demek istediğim sizinki böyle diye başkalarına evlenme demek ne kadar doğru
Hayir hayir evlenme demiyorum ben. Sadece ben yandim ben hata ettim kalbimle hareket edip dogruyu yalnisi goremedim. Önemsiz gördüm evllik sevgililik gibi sandim. Kimse de beni uyarmadi. Ben simdi sadece biraz daha bilimclendirmek icin, evlilik yolunda basimiza neler gelebilir nasil dusunmeliyiz... tavsiye olarak.

Ayni hatayi bende yaptim. Arkadaslar yapmasın diye bu konuyu actim. Amacin evlenmeyin demek degil amacim olabildigine bilincli evlenin gözleriniz i acin diye uğraşıyorum

:) faydali olacaksa devam
Hiç sanmıyorum be canım çünkü sevgilisi, nişanlısı tarafından dövülen hakarete uğrayan ezilen kızlar hala imi bin ini siviyirim deyip evlendikce ve kendi kızlarını da böyle ezik oğullarını da böyle ezen insanlar olarak yetistirdikce sen 10 tane de konu açsan değişen şey sadece konuların başlığı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…