evlendi peşimde dolaşıyor

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
3 sene tanıdığım 7 8 sene sevgili olduğum gerçekten sevdiğim biri var son zamanlarda belliydi zaten beni aldatmış aldattığı kişiylede evlendi o arada ben bunu nasıl yaparsın diye hesap sormaya gittim arabada parmağında yüzüğü görünce boğazım düğüm düğüm oldu hesap soramadım sustum yanaşmaya kalktı parmağında yüzük var diye müsade etmedim içim yandı sustum Allah a havale ettim bu seneler içinde aileme bile göğüs gerdi ama gitti başkasıyla evlendi neyse evlendikten sonra arabasıyla önümden geçti durdu eşiyle eşsiz çevremde dolandı durdu nereye gitsem karşıma çıktı konuşmadı sadece kendini gösterdi durdu sebebi nedir sizce o günlere dair aklıma takılan tek şey bu

Pişman olmuş belki ...sallama boşver geçmişe mazi derler.
mazi derler ama ben hala seviyorum galiba unutamıyorum ama o parmağı yüzüğe takınca sevdiğim öldü kimseyle konuşmadım ben onla konuşurken yan gözle bile caddede başka birine bakmadım çok şeyler yaşadık belki ondan ama inşallah unutucam iyiki diyecem iyiki

haklısınız olabilir inşallah bende unutup mutlu olucam

Geçmiş gitmiş , karşına çıkarsa da görmemezlikren gelin artık.
İyi bir papuç olsa evliyken size kendini gösterme zahmetinde bulunmaz , yanaşmaya kalkmaz...

Tiksinmeniz için yeterli bir sebep bu kendi adıma...

haklsınız bende Allah a havale ediyorum zaten mutlu olamasın inşallah diye

haklısınız olabilir inşallah bende unutup mutlu olucam

Ya tabiki unutursun mükemmel veya unutulmamayi hakeden bir insanmi ki unutamayacakmissin?

Kendine biraz deger versen sana bunlari yapani 2 güne unutur buz kesersin inan ki.
Yaptigi hicbir seyden bir anlam cikarma sosyal medyadan veya görebilecegin her alandan onu engelle

Aslında ilk msjim kisaydi kolay degil mazi demek haklısın da kesinlikle ...zaman lazım sana bir gün evlenirsin unutursun acini ...sadece zaman lazım ....demek ki senin kadar sevmemis kıymış sana senin kadar kıymet vermemiş .

ya ben babadan çok çektimde baba gibiydi koruyup kolladı belki korumasını sevdim inşallah unuturum

Eşiyle geziyor ve yolu da ordan geçiyordur işi gücü yok arabayla orayı mı turlayacak bu buluttan nem kapmayı da geçmiş sinekten yağ çıkartıyorsun resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…