mazi derler ama ben hala seviyorum galiba unutamıyorum ama o parmağı yüzüğe takınca sevdiğim öldü kimseyle konuşmadım ben onla konuşurken yan gözle bile caddede başka birine bakmadım çok şeyler yaşadık belki ondan ama inşallah unutucam iyiki diyecem iyikiPişman olmuş belki ...sallama boşver geçmişe mazi derler.
haklısınız olabilir inşallah bende unutup mutlu olucamBöyle yaptiklari zaman neden sebep ariyorsunuz?
Amaci sadece aklinizi bulandirmak veya takilmak sizin cepte kalmanizi saglamak.
Üzgünüm cok pisman o yuzden etrafinizdan bir türlu ayrilmiyor demek isterdim ama böyle adamlar asla pisman olmaz
inşallah unuturumİki kuş bir kuştan iyidir diye düşünüyor.
Hiç üstünüze alınmayın.
Pişman olduğu falan da yok, hayal kurmayın boşuna
Ağla, üzül, bağır, böğür, sorgula ama sakın arama, kendi kendine kahrol ve bitir.inşallah unuturum
haklsınız bende Allah a havale ediyorum zaten mutlu olamasın inşallah diyeGeçmiş gitmiş , karşına çıkarsa da görmemezlikren gelin artık.
İyi bir papuç olsa evliyken size kendini gösterme zahmetinde bulunmaz , yanaşmaya kalkmaz...
Tiksinmeniz için yeterli bir sebep bu kendi adıma...
aramam sadece sosyal medyadan arada bakıyorumAğla, üzül, bağır, böğür, sorgula ama sakın arama, kendi kendine kahrol ve bitir.
Yok başka çözümü, tecrübe ile sabit.
haklısınız olabilir inşallah bende unutup mutlu olucam
Aslında ilk msjim kisaydi kolay degil mazi demek haklısın da kesinlikle ...zaman lazım sana bir gün evlenirsin unutursun acini ...sadece zaman lazım ....demek ki senin kadar sevmemis kıymış sana senin kadar kıymet vermemiş .mazi derler ama ben hala seviyorum galiba unutamıyorum ama o parmağı yüzüğe takınca sevdiğim öldü kimseyle konuşmadım ben onla konuşurken yan gözle bile caddede başka birine bakmadım çok şeyler yaşadık belki ondan ama inşallah unutucam iyiki diyecem iyiki
Kendi canını acıtmaktan başka işe yaramaz ama , sen bilirsin.aramam sadece sosyal medyadan arada bakıyorum
ya ben babadan çok çektimde baba gibiydi koruyup kolladı belki korumasını sevdim inşallah unuturumYa tabiki unutursun mükemmel veya unutulmamayi hakeden bir insanmi ki unutamayacakmissin?
Kendine biraz deger versen sana bunlari yapani 2 güne unutur buz kesersin inan ki.
Yaptigi hicbir seyden bir anlam cikarma sosyal medyadan veya görebilecegin her alandan onu engelle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?