ya birşey sorucam ama burdaki bayanlar yanlış anlıcak biz sevişmiştik benimle konuşurken o kızla konuşmuş kendimi günahkar ve kullanılmış hissediyorum içim yanıyor bu yüzden Allah a çok havale ettim onu herkesi inandırdı aileler bile girdi işin iiçine bıraktı gitti sonraAslında ilk msjim kisaydi kolay degil mazi demek haklısın da kesinlikle ...zaman lazım sana bir gün evlenirsin unutursun acini ...sadece zaman lazım ....demek ki senin kadar sevmemis kıymış sana senin kadar kıymet vermemiş .
zaten ben diyorum evlendi çocuk yaptı karısını köle gibi oldu onada öyle biri lazımdıKendi canını acıtmaktan başka işe yaramaz ama , sen bilirsin.
Çok yakında şükür edeceksin de o zamana kadar biraz acıtacak.
ya birşey sorucam ama burdaki bayanlar yanlış anlıcak biz sevişmiştik benimle konuşurken o kızla konuşmuş kendimi günahkar ve kullanılmış hissediyorum içim yanıyor bu yüzden Allah a çok havale ettim onu herkesi inandırdı aileler bile girdi işin iiçine bıraktı gitti sonra
öyle değil bi günde olan birşey değil bu bi kaç ay sürdü hastaneye gittim geldi parka gittim geldi bakkala gittim geldi evimn önüne geldi ben yağ çıkarmadımEşiyle geziyor ve yolu da ordan geçiyordur işi gücü yok arabayla orayı mı turlayacak bu buluttan nem kapmayı da geçmiş sinekten yağ çıkartıyorsun resmen.
Çalışmıyor mu bu arkadaş?öyle değil bi günde olan birşey değil bu bi kaç ay sürdü hastaneye gittim geldi parka gittim geldi bakkala gittim geldi evimn önüne geldi ben yağ çıkarmadım
üniye hazırlanıyorum inşallah olursa kurtulcamBöyle düsünme iste seviyordun sevistin adam pisligin teki cikti ayrildin bitti. Daha ayrintiya girme bunun icinde kötü hissetme kendini.
Herkes hakettigini yasar er ya da gec o yüzden önüne bak.
Daha önceki mesajlarinda sosyal medyadan baktigini söylemissin bu seni tetikler asla ama asla bakma engelle kendine git ugras bul calismiyorsan calis kurslara falan git kitap oku
gece bekçisiÇalışmıyor mu bu arkadaş?
haklısınızSürekli karşına çıkmasının mantıgı kendini hatırlatmak unutturmamak hala sevdiğinide biliyorsa direncini kırıp zayıflığından yararlanmak amacı, karısını sevse peşinde dolanmaz seni sevseydi evlenmezdi.. Fazla mal göz çıkarmaz hesabı
haklısınızManyağın teki cunku. Çünkü ooo beni unutmamış ne karizmayim ne coolum bee diyecek vakti bekliyor. Vasıfsiz çünkü. Kendini geliştirmedigi için bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor çünku
Böyle birinde mantık aramak yanlış
21 yaşındaymışsın. Benim anlamadığım 10 yaşında mı tanıştınız?3 sene tanıdığım 7 8 sene sevgili olduğum gerçekten sevdiğim biri var
11 falandı tanıştık 3 sene sonra konuşmaya başladık21 yaşındaymışsın. Benim anlamadığım 10 yaşında mı tanıştınız?
Allah korusun benden uzaktaZamanında aldatılmış birisi olarak söyleyeyim seni sevdiğinden falan değil. Seni seviyor olsa zaten gidip başkasıyla evlenmezdi, ne olursa olsun. Amaç şu, seni aldattığı gibi o evlendiği kızı da aldatacak. Aldatmak alışkanlıktır. Senden yüz bulursa kendince "Pişmanım, mutsuzum" ayağına seninle yasak aşk keyfi yaşama derdinde. Zaafına yenik düşmemelisin, yoksa zararda çıkan sen olursun o değil.
Anladım. Konuşmak isterse eğer sakın konuşma. Aklını çelip seni kullanmayı düşünüyor olabilir11 falandı tanıştık 3 sene sonra konuşmaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?