mutlu bi konu açmak isterdim ama olmadı olmuyo bi türlü(( 2013te açtığım konu vardı. ayrılmıştık sevgilimle. evlendi arkadaşlar ya (( sağ gözüm artık ağlamaktan acımaya başladı (( ben de onsuz yapayalnız kaldım bu şehirde. okuldaki tüm arkadaşlar evlendi.bana sorup duruyolar biri yokmu evlen artık diye. il dışı tayin de olmuyo puanım çok düşük ((
28 yaşındayımKendi kaybetmis aglama bence hayırlısı buymus de kaç yasındasın bilmiyorum ama bence kimbilir daha kimler cıkıcak karsına hayat herseye rağmen yasamaya değer bence yasayabildiğin kadar dolu dolu yasa altın kuralım bu benim zaten ayrılmıssında gecmis gitmis sende önüne bak seni haketmemis demekki
bu saatten sonra değer verecek biri inşallah çıkar ama sanmıyorum ki. yaşamak hakkaten çok zormuş.senin adına çok üzüldüm. teselli edicek çok bir nokta yok aslında. ayrılır ayrılmaz 1 yıl sonra evlenmesi eminim çok zor ve acıdır.
hayat zor yaşamak zor. sınavlarla engellerle dolu. senin de bunu yaşamadan gerekiyormuş demek ki. acını yaşa bitir önüne bak.
eminim karşına senin değerini bilecek biri çıkacak. sadece zaman sadece sabır. biliyorum çok zor sabretmek ama yapacak bir şey yok. aklını başka şeylere vermeye çalış.
28 yaşındayımçok ahımı aldı...
ya nasıl 1 yılda başka birini bulup evlenmiş yaa ağladığına değmez
canım şu an için yanıyodur ne desek geçmez en iyisi zamana bırakmak, bi zaman sonra acın azalacak hayat böyle. umarım gerçekten sevebileceğin biri çıkar karşına, hem de seni hakeden biri olurmutlu bi konu açmak isterdim ama olmadı olmuyo bi türlü(( 2013te açtığım konu vardı. ayrılmıştık sevgilimle. evlendi arkadaşlar ya (( sağ gözüm artık ağlamaktan acımaya başladı (( ben de onsuz yapayalnız kaldım bu şehirde. okuldaki tüm arkadaşlar evlendi.bana sorup duruyolar biri yokmu evlen artık diye. il dışı tayin de olmuyo puanım çok düşük ((
millet ikia ayda sözleniyo 3. ayda evleniyo o bir yılda evlenmiş yine.ya nasıl 1 yılda başka birini bulup evlenmiş yaa ağladığına değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?