Peki eskiden tartıstıgınızda esin hic bu tarz sozlu ya da fiziksel siddette bulunuyor muydu sana?
kaynananı aramakla iyi yapmışsın, o varken bişey yapamaz, ilk defa mı şiddet uyguluyor yoksa öncesi var mı
destekleriniz icin sagolun arkadaslar ben kendi icin degil kp kapiya kadar geldigi icin gittim oraya
ve az once yasadigimiz seyi anlatiym kv delerden geldik bizi eve birakacak kendide bi yere gidecekmis bende dedimki madem oyleymis bi yere gideceksen bizi neden alip geldin ben kardesimi aramistim gelip bizi alacakti oradan buraya kadar niye geldikki dedim kardesim kv de lere cok yakin o yuzden dedim ve o sinirle kapiyi kapattim ve tam arkami donmus binaya girecekken cocuklarla belime yumrukla vurdu iki kez bana dediki cik cik eve cikta sana gosteriym dun gece seni dovmedim diye boyle yapiyorsun demi dedi bende cek git burdan yukari cikmiyorum ben dedim yukari ciksak ne yapacagi belli degildi cunku bana o gidene kadar kapida durup yukariya cikmadimm sonra o gitti yukari ciktim ne yapicam bilmiyorum soktayim kucagimda cocukla vurdu bana ya kizimda yanimda onun yaninda ustelik binanin onunde nasil yapar bana bunu ya
kv yi aradim bilmiyorum ne yapacagimi o da sakin ol kizim ben geliyorum dedi allahimm yardim et bana
destekleriniz icin sagolun arkadaslar ben kendi icin degil kp kapiya kadar geldigi icin gittim oraya
ve az once yasadigimiz seyi anlatiym kv delerden geldik bizi eve birakacak kendide bi yere gidecekmis bende dedimki madem oyleymis bi yere gideceksen bizi neden alip geldin ben kardesimi aramistim gelip bizi alacakti oradan buraya kadar niye geldikki dedim kardesim kv de lere cok yakin o yuzden dedim ve o sinirle kapiyi kapattim ve tam arkami donmus binaya girecekken cocuklarla belime yumrukla vurdu iki kez bana dediki cik cik eve cikta sana gosteriym dun gece seni dovmedim diye boyle yapiyorsun demi dedi bende cek git burdan yukari cikmiyorum ben dedim yukari ciksak ne yapacagi belli degildi cunku bana o gidene kadar kapida durup yukariya cikmadimm sonra o gitti yukari ciktim ne yapicam bilmiyorum soktayim kucagimda cocukla vurdu bana ya kizimda yanimda onun yaninda ustelik binanin onunde nasil yapar bana bunu ya
kv yi aradim bilmiyorum ne yapacagimi o da sakin ol kizim ben geliyorum dedi allahimm yardim et bana
ben hala bu kadar abartılcak şiddet göstercek ne var anlamadım, çocuğu kucağından düşürebilirdin, bi de kapı önün birileri görür eder diyede düşünmemiş
bence bir aile büyüyünün eşinle konuşması lazım saygı duyduğu birinin
Dehşetle okudum herseyi küçük bir olayı yani tatlı dille çözülecek bir küslüğü eşin ne hallere getirmiş daha öncende şiddet uyguladımı sana bilmiyorum ama imkanın varsa ailenin yanına sığın yada devlet koruması al bilgi için telefon 0212 656 96 96 aile içi şiddete son ve yardım hattı mutlaka burdaki uzmanlara danış onlar seni yönlendirir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
dedgunede bak aksam dovmedim ya ondan diyor
hani cocuga dersun ya sen cok simardin diye
ay hic hazmedilcek gibi degil ne konustgi ne attihi yumruk
belliki ozurinu kabul edemedigini hazmedememis beyefendi
Annen babanın tepkisi ne olur ?ailesi gelecek simdi oldu oldu olmadi cekip gidecegim buradan sagolun burayi ararsam ben istanbulda degilim ama yinede yardimci olurlarmi
Annen babanın tepkisi ne olur ?
arkadaslar simdi ben cikip gitsem baska sehre esyali bi ev tutacak kadar az bucuk param var bi iste bulup calisirim mutlaka ama cocuklarimi ne yapabilirim ben isteyken onu bilemiyorum bi akil verin bana
canim benim ya kiyama inan cok uzuldum suan ki durumuna
konulari az bir goz attim da onceden de bir grurusimin olmus ayrilmak icin fakatkizini almis bence esin bu durumu kullanip ondan oldukca rahat davraniyor
su an evdemi kendini kv geldimi
annen çalışmıyorsa onunla kalabilirsin bi süre, çocuklara bakabilir, ama bence bunları düşünmek için çok erken, çocukların çok küçük, umarım barışırsınız
onceki konularima bakarsan ben gec bile kaldim hemde cok gec annem yurt disinda ve benimde uc ayda bi giris cikis yapmadigim icin oturumum yandi iste aklimi biraz o kurcaliyo tekrar nasil giderim oraya diye
kv gelmedi henuz o durumu duzelttim ben hastaneden rapor aldim ayrica gecen defaki konuyu actigim zaman gidip bi avukata danistim cocuklari nasil alabilirim diye avukatta cocuklari kesinlikle mahkeme sana verir eger evliliginizde sana sozlu yada fiziksel siddet olduguna dair sahidin olursa dedi evet sahidim var deyince o zaman mutlaka alirsin dedi sozlu yada fiziksel olarak esine siddet uygulayanlara hakimler cocuk velayeti vermiyorlar dedi
oo onu halletme ne cok cok sevindim en azindan evliligimizde guvenecegi bir konu yok
oturumuda arastirmak lazim
aslinda sikintili akrabalar yuzunden orayada gitmek istemiyorum bulundugum sehirden uzakta bi hayat kurmak istiyorum kendime ama cocuklarimi ne yapicam onu bilemiyorum ben isteyken kim bakacak onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?