evlendigimden beri her bayram zehir oluyo

Dehşetle okudum herseyi küçük bir olayı yani tatlı dille çözülecek bir küslüğü eşin ne hallere getirmiş daha öncende şiddet uyguladımı sana bilmiyorum ama imkanın varsa ailenin yanına sığın yada devlet koruması al bilgi için telefon 0212 656 96 96 aile içi şiddete son ve yardım hattı mutlaka burdaki uzmanlara danış onlar seni yönlendirir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben hala bu kadar abartılcak şiddet göstercek ne var anlamadım, çocuğu kucağından düşürebilirdin, bi de kapı önün birileri görür eder diyede düşünmemiş
bence bir aile büyüyünün eşinle konuşması lazım saygı duyduğu birinin

aaaa nasil adammi o ya hicmi pisman olmamis
onceden de varmiydi boyle huylari

evet kucucuk bi olayi nerelere getirdi esim dunden beri annesini babasini cagirdim onlar konussun bugun anladi anladi anlamadi ben gidicem bu sekilde olmaz artik

dedgunede bak aksam dovmedim ya ondan diyor
hani cocuga dersun ya sen cok simardin diye
ay hic hazmedilcek gibi degil ne konustgi ne attihi yumruk
belliki ozurinu kabul edemedigini hazmedememis beyefendi

ailesi gelecek simdi oldu oldu olmadi cekip gidecegim buradan sagolun burayi ararsam ben istanbulda degilim ama yinede yardimci olurlarmi

dedgunede bak aksam dovmedim ya ondan diyor
hani cocuga dersun ya sen cok simardin diye
ay hic hazmedilcek gibi degil ne konustgi ne attihi yumruk
belliki ozurinu kabul edemedigini hazmedememis beyefendi

hazmedemesiyse bundan sonra o attigi iki yumruk icin surunecek hic merak etmesinn

arkadaslar simdi ben cikip gitsem baska sehre esyali bi ev tutacak kadar az bucuk param var bi iste bulup calisirim mutlaka ama cocuklarimi ne yapabilirim ben isteyken onu bilemiyorum bi akil verin bana

arkadaslar simdi ben cikip gitsem baska sehre esyali bi ev tutacak kadar az bucuk param var bi iste bulup calisirim mutlaka ama cocuklarimi ne yapabilirim ben isteyken onu bilemiyorum bi akil verin bana

canim benim ya kiyama inan cok uzuldum suan ki durumuna
konulari az bir goz attim da onceden de bir grurusimin olmus ayrilmak icin fakatkizini almis bence esin bu durumu kullanip ondan oldukca rahat davraniyor
su an evdemi kendini kv geldimi

annen çalışmıyorsa onunla kalabilirsin bi süre, çocuklara bakabilir, ama bence bunları düşünmek için çok erken, çocukların çok küçük, umarım barışırsınız

canim benim ya kiyama inan cok uzuldum suan ki durumuna
konulari az bir goz attim da onceden de bir grurusimin olmus ayrilmak icin fakatkizini almis bence esin bu durumu kullanip ondan oldukca rahat davraniyor
su an evdemi kendini kv geldimi

kv gelmedi henuz o durumu duzelttim ben hastaneden rapor aldim ayrica gecen defaki konuyu actigim zaman gidip bi avukata danistim cocuklari nasil alabilirim diye avukatta cocuklari kesinlikle mahkeme sana verir eger evliliginizde sana sozlu yada fiziksel siddet olduguna dair sahidin olursa dedi evet sahidim var deyince o zaman mutlaka alirsin dedi sozlu yada fiziksel olarak esine siddet uygulayanlara hakimler cocuk velayeti vermiyorlar dedi

annen çalışmıyorsa onunla kalabilirsin bi süre, çocuklara bakabilir, ama bence bunları düşünmek için çok erken, çocukların çok küçük, umarım barışırsınız

onceki konularima bakarsan ben gec bile kaldim hemde cok gec annem yurt disinda ve benimde uc ayda bi giris cikis yapmadigim icin oturumum yandi iste aklimi biraz o kurcaliyo tekrar nasil giderim oraya diye

onceki konularima bakarsan ben gec bile kaldim hemde cok gec annem yurt disinda ve benimde uc ayda bi giris cikis yapmadigim icin oturumum yandi iste aklimi biraz o kurcaliyo tekrar nasil giderim oraya diye

hakkında hayırlısı olsun canım, yurtdışına gidebilirsen güzel olur tabii, imkanın varsa...

oo onu halletme ne cok cok sevindim en azindan evliligimizde guvenecegi bir konu yok

oturumuda arastirmak lazim

oo onu halletme ne cok cok sevindim en azindan evliligimizde guvenecegi bir konu yok

oturumuda arastirmak lazim

aslinda sikintili akrabalar yuzunden orayada gitmek istemiyorum bulundugum sehirden uzakta bi hayat kurmak istiyorum kendime ama cocuklarimi ne yapicam onu bilemiyorum ben isteyken kim bakacak onlara

aslinda sikintili akrabalar yuzunden orayada gitmek istemiyorum bulundugum sehirden uzakta bi hayat kurmak istiyorum kendime ama cocuklarimi ne yapicam onu bilemiyorum ben isteyken kim bakacak onlara

iste ikiside cok kucuk
nasil mesleginiz varmi yadabirikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…