- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
sen neden gidiyorsun ki anlamadım, eve gelmeyen o
Zor valla ama kimsenin fikrine bakma onun neden böyle davrandigini sen daha iyi bilirsin. Sende alingan dönemde olup bazen onun yaptiklaribi hep kotu görürsün. Bir otur düşün gerçekten boyle biri mi ?
Ki vurmasi çok acizce bir davranis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben neden gidiyorum cunku bayram gunu adam ortada yok bayrami bana ve iki cocuguna zehir etti bizi coktan gozden cikarmis ona ve yuzunu gormeye tahammulum yok artik benim icin bitti bu is bu evde boguluyorum artik arkadaslar bu sadece bugunki konu degil onceside var yani ben sustukca o daha kotu olmaya basladi birbirimize zarar vermeden en iyisi burada bitirmekk
Acele hareket edip ayrilik düsünme
inan herkesin basinda var senin yasadiklarin söyle yada böyle
hele bayram günleri telastan aceleden herseyin iyi olmasini istemekten
bide elbise falan derken böyle oluyor üzülme :)
cocuklarin daha kücük bir dahaki bayramda herseyi
düzenli yapmaya calis yavas yavas alisirsiniz ve daha az kavga edersiniz :))
sen neden gidiyorsun ki anlamadım, eve gelmeyen o
konunuzu takip ediyorum ve çok üzüldüm bu noktaya gelmesine. kayınvalideniz destek olmak için gelip gitse de en son siz ben gidiyorum diyince sen bilirsin demiş ya orda koptum ben. ne demek sen bilirsin ? iki çocukla gideceğiniz bi yer olmadığını biliyordur mutlaka.nereye kızım? dur yerinde biz onunla konuşucaz ya da yanımıza gel,olmadı biz bi kaç gün sizde kalalım dese o zaman büyüklük yapmış olurdu benim gözümde.
her konuda bütün sorumluluğu siz mi aldınız bugüne kadar? eşiniz oldukça rahat ve bencil biri bence.sizin bu konuda hassas olduğunuzu biliyor,kendine kıyafetler alıp geliyor,eşimde istiyordu yeni şeyler diyemiyor :20
tek sorun kıyafet alışverişi olsaydı inanın uzatıyorsunuz konuyu derdim ama iş şiddete kadar ilerlemiş.çocuğunuz adına da sizin adınıza da çok üzüldüm.
sakince ve planlı hareket edin.fevri davranmayın.kararlı olduğunuzu anlasın ve o bencile iyi bir ders verin. Allah yardımcınız olsun.
Yazdiklarinizi okuyunca cok uzuldum. Gercekten bayraminiz zehir olmus. Bence evi terk etmeyin hakliyken haksiz duruma düsersiniz. Gelince oturup konusun ona gore karar verin elbet gelecektir.
Bence de senin evi terk etmen sacma o sana ve cocuklarına bakmakla yukumlu.Kadın sgınma evleri ciddi sebep yokken (haayati tehlike arz eden durumlar ya da kimsesiz olma durumu) gidilecek yer olarak görmüyorum ben..Otur ve bekle onu en kotu ıhtımal hıc gelmezse gıt karakola tıpıs tıpıs doner.Hem senin esin calısmıyor mu?
calisiyor ama dun gecede gelmedi eve arayanlara telefonuda acmiyo
arkadasım gıtme evınden, etraflıca düşün, annele gorus durumunu anlat maddı destegıyle falan eve cıkarsın belkı. bosanacaksanızda uzerınızde mal varsa yarısını alacaksın, cıkma evınden
Ne yaptın lale ?
İki küçük çocuğun var , ailen yok yanında , bir şey de diyemiyorum . Çok üzdü konun beni ne olur sen dirayetli ol .
Geldi di ki eşin ?
sırf beraber gitmediniz diye bayram alışverişine kızmışsınız haklı olarak ama onun eve gelmemesi biraz fazla tepki olmuş, evi falan terketmeyin sakın, bu arada işe falan gittiğine eminmisiniz başına bişey gelmesin, yani bu kadarcık nedenden evi terketmesi çok abartmış
keyfi yerindz akrabalarinda gezdigine gore demekki tek sorun bizmisiz biz olmayinca rahat rahat gezip tozmus
Lale ne yapacaksın ?
Eşinln babası yok mu ? Annenle konuştun mu ne diyor ?
çok sırdaşın biliyorum , Allah yardımcın olsun , dualarımdasın .
annem bi yolunu bulalim yanimiza gel diyor esimin babasi da ariyor kendini az once demis bak esin gidecek iki cocukla ne yapar ne eder demis korkmayin o bi yere gitmez neden bu kadar panik yapiyorsunuz deyip kapatmis umursamamis bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?