- 17 Ocak 2014
- 773
- 52
- 123
aslinda sikintili akrabalar yuzunden orayada gitmek istemiyorum bulundugum sehirden uzakta bi hayat kurmak istiyorum kendime ama cocuklarimi ne yapicam onu bilemiyorum ben isteyken kim bakacak onlara
iste ikiside cok kucuk
nasil mesleginiz varmi yadabirikim
kv ler geldi ariyorlar ama telefonu acmiyo konusmak icin bekliyorlarrGeldi mi kvdeniz var mi bi gelisme ne .s
bi ev tutup duzen oturtacak kadar birikim var meslegim yok ama temizlik isi bile olsa yaparim ama tek derdim cocuklarim iste
kv ler geldi ariyorlar ama telefonu acmiyo konusmak icin bekliyorlarr
bi ev tutup duzen oturtacak kadar birikim var meslegim yok ama temizlik isi bile olsa yaparim ama tek derdim cocuklarim iste
kv ler geldi ariyorlar ama telefonu acmiyo konusmak icin bekliyorlarr
evet bayram gunu bunu yapti esim bize nefret ettirdi iyice kendindenBende sinir oldum gerçekten ya bayram günü yapılır mı bu
sagolun kv lr geldi konusalim diye ama bekledier eve gelmedi onlarda gitti ne yapsinlar ellerinden bisey gelmiyo insanlarinKV niz sizi seviyo sayıyo anlaşılan iyi kaynanaya dusmussunuz oğulları onlara hic cekmemis dua ediyorum sizin icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esiniz pratik olmayisiniza kizmis bence.. birazda hakli sanirim.. bedeniniz belli yada az cok biliyorsunuzdur.. gider alir evdr denersiniz baktiniz olmadi degistirirsiniz.. erkekler zaten alisverisi sevmiyorlar birde siz kac gun adami didiklemissiniz.. siniri iyice tepesine cikmis.. birde ailesi ile kensinizi kiyaslamissiniz.. buda iyice deli etmis adami..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok uzun yıllar evli değilim belki ama evliliğimin ilk yılın da öğrendiğim şey kendi işimi kendim görmem.
Bi tane halam var,hani beyaz dizi kitapları var ya içi romantizm doludur o oradan fırlamış resmen,bir şey istediğin de eniştem düşünsün ister , e adam düşünmüyor hala işte , olsun düşünmesi gerek der ,yılları geçti öyle eniştem hala düşüncekte halamın istedikleri olacak .
Ki parayla sigarasını yakardı bu adam .
İki çocukla nasıl alayım diyorsun haklısın ama dört yıl olmuş huyunu suyunu az çok bilmen gerek , bak o almış kendine yeni yeni ohh.
Sen asıl dua et sana kıyafet alman için para veriyor , ya ne eşler var bırak gidip beraber almayı hiç kıyafet almıyorlar eşlerine.
Bundan sonra bekleme benden arkadaş tavsiyesi sen onu beklersen kalırsın böyle , sadece bayramlık için demiyorum bunu.
Herkes bir degilki, çocuklarla pratik olamamış olabilir, yani kabahat değil bu kalkıp sinirlensin. Ya zaten her ne olursa olsun bayram sabahi çekip gitmesini hiçbir şey haklı göstermez.. bayramda kusler bile barışır, adam kusüp gidiyor.
allahim ben nasil bi adamla evliymisimde farkinda degilmisim
hala gelmedi mi canım, nasılsın bugun, çocukların nasıl, insan çocuklarınıda mı merak etmez, bayram günü yanlız bırakmayım gezelim tozalım demez
hala gelmedi mi canım, nasılsın bugun, çocukların nasıl, insan çocuklarınıda mı merak etmez, bayram günü yanlız bırakmayım gezelim tozalım demez
ailesi gelecek simdi oldu oldu olmadi cekip gidecegim buradan sagolun burayi ararsam ben istanbulda degilim ama yinede yardimci olurlarmi
su an gercekten ne yapacagimi bilmiyorum ben cok caresizim aklimdan hersey geciyor ve yanimda iki kucuk cocugum var allahim sen aydinloga cikar beni insallah
sozlu olarak hep yapiyordu ama fiziksel olarak bu ikinci hamileykende tokat atmisti bi kez
Allah yar ve yardımcın olsun...
Üzülerek söylüyorum ama eşin seni gözden çıkartmış.
Bundan sonra huzuru görmen zor kardeşim.
Yol yakınken daha fazla hırpalanmadan bitirmeye bak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esinin canıını sıkan maddi manevi bir sey ya da kişiler arasnda kaldıgı bir durum olabilir.Ve bu durum onun patlamalar yasayıp size sozlu ya da fiziksel olarak bunu yansıtabilir.Bence onunla nicin bu tarz davrandıgı onun canını sıkan bır durumun olup olmadıgını bir konusun derim..
Rabbim eşinin kalbine merhamet versin .
Beddua etmemek için zor tutuyorum dilimi.
Sen adama iki tane evlat ver , ihtiyaçlarını karşıla .
Saçma sapan bir şey yüzünden huzursuzluk olsun.
destekleriniz icin tesekkurler arkadaslar esim dunden beri gelmedi az once kv yi aradim ben gidiyorum dedim artik bitti olmuyor dedim oda hakli oldugumu bildigi icin sen bilirsin kizim dedi bisey diyemem dedi simdi cikicam evden ve kadin siginma evi icin polise basvurucam baska carem kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?