- Konu Sahibi environmentaleng
Canim benim daha cok yenisiniz ondandir cicim ayi dedikleri aydasiniz ama bende senin gibi hic yasamayanlardanm . bizde esimle ilk evlendgmz gunden beri tartistik ondan nefret ettim niye evlendim filan dedm ama sonradan zaman gectikce oturmaya basliyo evliligin . suan esinize hic bi sekilde kotu birsey demeyin hatta sessiz kalin inanki ise yariyo evladinizi dusunun ne guzel hamile kalabilmissin cok sanslisin bu konuda . biraz sabretmelisin yer gok dua ile derler sende duani eksik etme hakkinda hayirlisi olsn hersey gonlunce olsn canm benmevlendik 1,5 ay oldu olacak.. yasım büyük oldugu için zaten hemen hamile kalmak istiyodum ve simdi hamileyim.. bütün hormonlarım herşeyim alt üst oldu.. kocamdan nefret ediyorum.. kendini cok bişey sanıo.. benim ailemin yanında sürekli surat asıo konusmuo telefonla oynuo kendi ailesinin yanında güleryüzlü konuskan adam oluo.. elinden gelse evdeki herseyi ana babasına iyilik yapmak için onlara verecek.. kendi kendine ailesinin oldugu ilçeye gitme planı yapıo bana sormuo bile.. öfke kontrolü yok sürekli beni eleştirio.. zekamı sorguluo.. ben ters bişey dediğimde elinde o an ne varsa fırlatıo cıldırıo.. eleştiriye hiç gelmio.. ailesi onu cok pohpohlamış istio ki bende hiç eleştirmim.. hamilelik de cabası hiç çekemiyorum onu .. onun maasının 3 katı maas alıyorum maaş kartım onda onunki bende.. evin tüm ihtiyacı onda borcları da o ödüo.. nedir bu keyifsiz mutsuz anlamsız halimiz anlamıyorum