bence hastalığı kimse kusur gibi görmüyor ya. ya da benim çevremde gören yok bilemiyorum.
zira doğdum doğalı kalp kapakçığımda üfürüm var, hayatımı etkilemiyor. bebekliğimden beri reflü rahatsızlığım vardı, aşırı ilerlediği için mide fıtığı ve reflü ameliyatı oldum. üstüne üstlük o ameliyattan sonra asıl kronik rahatsızlığım oldu ki. o basit ameliyat sırasında akciğerlerim enfeksiyon kapmış ve su topladı bir tarafı tamamen kapandı nefes alamıyordum -o zaman midesine kelepçe takılan biri aynı şekilde vefat etmişti- bu esnada eşim o zaman sevgilimdi ve askerdeydi, aylarca hastanede yattım sırtımdan hortum takıldı, en ağır antibiyotikleri aldım hatta doktorlar iyileştikten sonra aslında asla iyileşmeyeceğimi düşündüklerini söylediler. böylelikle akciğerimin çok ufak bir kısmı kalıcı olarak kapalı kaldı uzun sürede astım ilaçları kullandım. evlendikten sonra gözlerimde problem oldu daha bir ay önce ameliyat oldum, bebek tedavisi gördüm kısa bir süre önce yanıt alamadım hala

okuduğum kadarıyla siz ameliyat olmuş ve iyisiniz. ben bunların hepsini kusur olarak görüp o şekilde lanse etseydim gönlümün kapılarını sonuna kadar kapatmam gerekirdi