- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
Saf kalpli olmam, anlayışlı olmam , sakin yapida olmam tartismayi sevmemem :)))sordunuz mu peki sizdeki iyi ler neler miş :)
yok bencillik için değil. sadece benim hangi özelliğimden etkilenim görüşmek istediğini merak ettim hepsi bu.Neden ben sorusu zavallica geliyor bana ya. Sanki kompleksleri varmis, kendini kimseye layik gormusyormus gibi.
Maddiyat benim icin ikinci sirada ama yanlis anlasilmasin zengin falan degiliz, kimseye muhtac olmayalim yeter dusuncesiyle maddiyat onemli.
Ben eşime neden ben diye sormuştum ama sorma sebebim vardı.kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
şöyle açıklayayım o zaman. bana talip olan insanlar oluyor yada aracılar vasıtasıyla tanıştırılmak istenen kişiler oluyor. Benimde aklıma geliyor neden bende diğerleri değil diye. aklıma takıldı yani
Çünkü .. diyesini getirten sorular listesinde birinci sırada dimi....Dünyanın en saçma sorusu bu olmalı.. Neden ben..
Niye sorayım bilemedim. Hani tartışmada serzenişle sorulabilir de normal zamanda durduk yere böyle sormak gereksiz geldi bana, sormam yani, sevilecek bir çok özelliğimi bulmuştur kendince elbet ki sürdürüyoruz yıllardır diye düşündüm şimdi sen sorunca, yani karşılıklı olarak bu böyledir elbette... Aşk zaten herhangi iki kişi arasında olabilir, nedensizdir. Ama evlilik uyumla olur, yani bizim için bu önemliydi, evlilik kararı alırken nişanlım da ben de anlaşıp anlaşmadığımıza, uyumumuza baktık, e zaten aşk sevgi vardı ki o kadar flört ettik vs vs..kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
Evlenmeden önce sormuştum, sevdiğim ilk kişi sensin demişti, halbuki benim için bu cevap yeterli değildi çünkü ben bir kere daha evlenmiştim. Ama çok çabaladı onunla evlenmem içinkızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
kızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?