Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

neden çemkire çemkire geliyordunuz ki :)
hava sıcakmış meğerse, ben giyinmişim rahibe terasa gibi, o güyinmiş yazlık basic t-shirt.Ne bileyim sanki 40 yıllık yakınımmış gibi arayıp canım dışarısı sıcak ona göre giyin mi demesini bekledim ne yaptım :)

Sormadım sorsam oda bana aynısını soracak ve benim vereceğim cevap BİLMEME BİR NEDENİ YOK olacak aynen öyle insan nedensiz sebepsiz seviyor işte cevabını bildiğim soruyu neden sorayım...

Bütün kadınlar aynı işe yarar.
Tabi herkes güzelini ister kim gidip çürük ezik büzük bi dometes almak ister ki
Ha elden gelmiyorsa ya da kendine güvenmiyorsa çirkinine de razı olacaktır ihtiyacını gidermektir maksat.
Burda cinsellik sorunuyla evliliği berbat olmuş büssürü konu var.
Neden senin, ilk cevabını kimse açıkça söylemez. Diğer sebebler sonra gelir.
4 milyar kadının içinde bi sen özel değilsin herkes aynı. Başa döndük yine :)

eşimle ilişkiye başlamadan önce de arkadaştık yeteri kadar tanıyordu beni... ve zaten bana duygularını açtığı zaman yeterli bi açıklama yaptığı için sormama gerek kalmadı :) madiyatta gelince hiç bir önemi yok benim için... zaten mesleklerimiz aynı... gerçi ben hala öğrenciyim ama olsun... beni etkileyen bence mesleğinden ziyade yaptığı işi ne kadar eksiksiz tamamlıyor olması... işini iyi ve eksiksiz yapan inanlar bence hep daha karizmatiktir...

ben de bir zamanlar evlenmeyi düşündüğüm insana sormuştum neden ben diye. çünkü seni seviyorum demişti. ayrıldık

yaa ben mi yanlış anladım yoksa yazdıklarınızı... bana biraz avam kaçtı ki siz de bir bayansınız... yargılamamak için defalarca kez okudum ama kendi cinsinizi ve evliliği bu kadar basite indirgemeniz çok sevimsiz geldi... evlilikte tabi cinsellik de vardır ama sadece evlilik bundan ibaret değildir... ki kadınları domatesle eşdeğer düşünmeniz bence itici... siz evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiyi pazardan seçmeyeceksiniz bunu bilin... ki kadın orda kalsın her insan özeldir ...herkesi aynı görüyorsanız bu ya egonuzdan ya da kedinize olan güven sorunundan kaynaklanır... bunların ikiside ciddi sosyal rahatsızlıktır bence...ki umarım yazdıklarınız yuksek oranda mizah içeriyordur ve ben de yanlış anlamışımdır... kimseyi boşyere yargılamak istemem...

Erkeklerin bizim hakkımızda düşünceleri bu böyle düz mantık hareket ettiklerini düşünüyorum.
Biz dallanıp budaklandırıyoruz.
Ben de sadece cinsellikten ibarettir demedim ikincil üçüncül.. beklentiler de var. Ama işin özü budur.
İlki olmadığı zaman isterse dünya güzeli olsun isterse dünya iyisi devam etmez.
İstediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.

Sormadim. Sormadi. Söyledik yine de.. Güven..
issiz su anda.. nisanliyiz. Bir gün isi elbette olur ancak maddi gelirini sormadim yok ki :)

Evlenecek kocayi bir bulayim hic bir sey sormam olu takliti yaparim.sorularimdan bunalip kacar filan allah korusun
Para onemli samanlik seyran filan olmaz ama.ilk sirada degil sorumluluk sahibi olmali tabiki bir evin gecimini karsilayacak sorumlulugu yoksa bak neler soruyorum
Donusunboylemiolacakti kos sen sorarmisin

Soracagim seyler var benim olmazsa olmazlarim var ama en basinda karakter

Allah var para benim icin genel manada bisey ifadecetmez ama hayatta cok ezilip hirlandim o yuzden ne yalan soyleyeyim artik evlenecegim insanin guclu biri olmasini istiyorum her acidan yani ona rahat bi sekilde sirtimi yaslayabileyim

Mesela yengw hanim ve bi kisim akrabalar beni bi evlilige layik gormezler o yuzden evlenecegim insanin kariyer sahibi olmasinida cok isterim hani sırf dusman catlatmak icin

Yoksa ben dunya mali dunyada kalir diye dusunenlerdendimde su bu insanlar beni cok degistirdiler

Sizin cevrenizde hep öyle donmus ilişkiler demek... işin özünün cinsellik olduğuna inanmıyorum. .. bence cinsellik sonraki asamalarda geliyor...dediginiz gibi olsaydi hayvanlardan farkımız olmazdı. .. damızlık ya da damızlık değil diye sınıflara ayrılırdik diye düşünüyorum. .. işin özü sevgi ve aynı dili konusabilmek bence...

Aha şimdi sordum valla..nebileyim karambole geldin o ara dedi Kafasına kumandayı geçirdim ve istediğim cevabı aldım.çocuğumun annesi sen ol istedim dedi

Etimizden sütümüzden yararlanamayacakları için direk damızlık denebilir deniyor da.
Hayvanlardan farkımıza gelince kültür, uzun aile bağı, inanç vs. bizi ayırıyor. Yoksa bir bağlılık da oluşmazdı.

Bende şimdi sordum. Seni sevdiğim için dedi. Öyle çetrefilli lafları sevmez benim eşim.Direk bu nedeni

Tek bi özellik var ve aslında çok geneli kapsar oda imanli olmasi gerçek bir imani olan insanin merhametide sevgiside sadakatide hepsi olur
Ha para konusunda da zaten rizki veren Allah su akar yolunu bulur maddiyat bu tarz konularda çok önemli olmamalı önemsiz demiyorum ama elbette onunda yeri var

Siz kendinizi cinsel bir objeden öte göremeyebilirsiniz. Bir erkeğe tek verebileceğiniz bu olabilir. Kendinizi domates gibi ezik büzük diye sınıflandırabilirsiniz.
Ama emin olun her erkek ve her kadın bu ucuz bakış açısıyla yaşamıyor.
Ben mesela sadece üremek için evlenmedim. Beraber film izleyebildiğim, sosyal aktivitelere gittiğim, güldüğüm eğlendiğim, bazen bir siyasi konu yada kitap üzerine tartışabildiğim için eşimle evlendim.
O da sadece cinsellik için evlenecek kadar ucuz bir insan değildi. Öyle olsa salak değil evlenmez gününü gün ederdi zaten. O da saydığım şeyleri beraber paylaşmak için ve hayatı paylaşmak için benimle evlendi.
Çok şükür kapasitemiz hayvansal içgüdülerden ibaret değil

Sormadım, maddiyat ilk üçümde değilse bile ilk beşte vardı diyim leyla modunda evlenmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…