- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
hava sıcakmış meğerse, ben giyinmişim rahibe terasa gibi, o güyinmiş yazlık basic t-shirt.Ne bileyim sanki 40 yıllık yakınımmış gibi arayıp canım dışarısı sıcak ona göre giyin mi demesini bekledim ne yaptım :)neden çemkire çemkire geliyordunuz ki :)
ben illa evi olsun ya da öyle bekliyorum demedim. Sadece böyle bir durum var ne yapmam lazım diye sordum.daha önceki konunu biliyoruz sayın ''islami yaşayan'' üye. ne kadar paragöz olduğunuzu orada anlattınız.
Allah razı olsun teşekkür ederimben de sizi sevdim şuan :)
yaa ben mi yanlış anladım yoksa yazdıklarınızı... bana biraz avam kaçtı ki siz de bir bayansınız... yargılamamak için defalarca kez okudum ama kendi cinsinizi ve evliliği bu kadar basite indirgemeniz çok sevimsiz geldi... evlilikte tabi cinsellik de vardır ama sadece evlilik bundan ibaret değildir... ki kadınları domatesle eşdeğer düşünmeniz bence itici... siz evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiyi pazardan seçmeyeceksiniz bunu bilin... ki kadın orda kalsın her insan özeldir ...herkesi aynı görüyorsanız bu ya egonuzdan ya da kedinize olan güven sorunundan kaynaklanır... bunların ikiside ciddi sosyal rahatsızlıktır bence...ki umarım yazdıklarınız yuksek oranda mizah içeriyordur ve ben de yanlış anlamışımdır... kimseyi boşyere yargılamak istemem...Bütün kadınlar aynı işe yarar.
Tabi herkes güzelini ister kim gidip çürük ezik büzük bi dometes almak ister ki
Ha elden gelmiyorsa ya da kendine güvenmiyorsa çirkinine de razı olacaktır ihtiyacını gidermektir maksat.
Burda cinsellik sorunuyla evliliği berbat olmuş büssürü konu var.
Neden senin, ilk cevabını kimse açıkça söylemez. Diğer sebebler sonra gelir.
4 milyar kadının içinde bi sen özel değilsin herkes aynı. Başa döndük yine :)
Erkeklerin bizim hakkımızda düşünceleri bu böyle düz mantık hareket ettiklerini düşünüyorum.yaa ben mi yanlış anladım yoksa yazdıklarınızı... bana biraz avam kaçtı ki siz de bir bayansınız... yargılamamak için defalarca kez okudum ama kendi cinsinizi ve evliliği bu kadar basite indirgemeniz çok sevimsiz geldi... evlilikte tabi cinsellik de vardır ama sadece evlilik bundan ibaret değildir... ki kadınları domatesle eşdeğer düşünmeniz bence itici... siz evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiyi pazardan seçmeyeceksiniz bunu bilin... ki kadın orda kalsın her insan özeldir ...herkesi aynı görüyorsanız bu ya egonuzdan ya da kedinize olan güven sorunundan kaynaklanır... bunların ikiside ciddi sosyal rahatsızlıktır bence...ki umarım yazdıklarınız yuksek oranda mizah içeriyordur ve ben de yanlış anlamışımdır... kimseyi boşyere yargılamak istemem...
Evlenecek kocayi bir bulayim hic bir sey sormam olu takliti yaparim.sorularimdan bunalip kacar filan allah korusun
Para onemli samanlik seyran filan olmaz ama.ilk sirada degil sorumluluk sahibi olmali tabiki bir evin gecimini karsilayacak sorumlulugu yoksa bak neler soruyorum
Donusunboylemiolacakti kos sen sorarmisin
Sizin cevrenizde hep öyle donmus ilişkiler demek... işin özünün cinsellik olduğuna inanmıyorum. .. bence cinsellik sonraki asamalarda geliyor...dediginiz gibi olsaydi hayvanlardan farkımız olmazdı. .. damızlık ya da damızlık değil diye sınıflara ayrılırdik diye düşünüyorum. .. işin özü sevgi ve aynı dili konusabilmek bence...Erkeklerin bizim hakkımızda düşünceleri bu böyle düz mantık hareket ettiklerini düşünüyorum.
Biz dallanıp budaklandırıyoruz.
Ben de sadece cinsellikten ibarettir demedim ikincil üçüncül.. beklentiler de var. Ama işin özü budur.
İlki olmadığı zaman isterse dünya güzeli olsun isterse dünya iyisi devam etmez.
İstediğiniz kadar yargılayabilirsiniz.
Etimizden sütümüzden yararlanamayacakları için direk damızlık denebilir deniyor da.Sizin cevrenizde hep öyle donmus ilişkiler demek... işin özünün cinsellik olduğuna inanmıyorum. .. bence cinsellik sonraki asamalarda geliyor...dediginiz gibi olsaydi hayvanlardan farkımız olmazdı. .. damızlık ya da damızlık değil diye sınıflara ayrılırdik diye düşünüyorum. .. işin özü sevgi ve aynı dili konusabilmek bence...
Bütün kadınlar aynı işe yarar.
Tabi herkes güzelini ister kim gidip çürük ezik büzük bi dometes almak ister ki
Ha elden gelmiyorsa ya da kendine güvenmiyorsa çirkinine de razı olacaktır ihtiyacını gidermektir maksat.
Burda cinsellik sorunuyla evliliği berbat olmuş büssürü konu var.
Neden senin, ilk cevabını kimse açıkça söylemez. Diğer sebebler sonra gelir.
4 milyar kadının içinde bi sen özel değilsin herkes aynı. Başa döndük yine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?