Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

benimkiler beli zaten ama sizelerinkini de merak ettim o yüzden sordum

sordum
hala da neden seviyosun sen beni derim :)

ilk tanıştığımızda güzel bulduğu için
sonraki yıllarda diğer yönlerimi sevdiği için beni seçmiş.
benim için maddi geliri son sıradaydı
zira evlendiğimizde eşimin bilgisayarı ve 1 sırt çantası eşyadan başka tek bir çöpü yoktu :)

Mali kriter...
Direkt cv'sini aldim inceledim, yökten onayli diplomasini noter huzurunda inceledim
Maas bordrosunun imzali fotokopisi istedim
Banka hesaplarinin dökümünü aldim
Tapudan araştirdim
Edevletten sabika kaydi aldirdim
Sabah sabah iyi oldu

Daha evlenmedik ama...Ben sordum neden ben.. Oda şöyle söyledi.. kaybettiğim umudumu sende bulduğum için..

Ben sadece sadakat istiyorum... Maddiyat önemli değil. Bir küçük evimiz olsa bile yeter. Sadece boş gezenin boş kalfası olmasın.

çok begendim ben sizi :)

ben de sizi sevdim şuan :)

Tanıştığımız yani yüzyüze görüştüğümüz ilk gün beni görmüş ama heyecandan gelememiş yanıma. İlk defa birine böyle çarpıldım dedi. Bu fiziksel yönü sanırım
Oturduk konuştuk, nikah salonu çok yakınımızda ama, dedi ki; yarın sabah şurada buluşalım dedi eliyle nkah salonunu işaret etti Daha sonradan bunların nedenini sorduğumda ben hiç hayatımda böyle bir duygu hissetmedim, ilk gördüğüm anda evlenceğim kadın olacağını hissettim dedi. Bu da içsel yönüdür galiba

Okurken gözlerim yaşardı... Çok duygulandım ve ne diyeceğimi de bilmiyorum. iyiki böyle insanlar var iyi ki varsınız

Bende sormuştum .Samimi iki arkadaştık iş yerinden aynı odada .Onun ilk ilişkisi 4 gün sürmüş 25 yaşında düşünün artık eşim inançlı merhametli bir insan kalbi gönlü tertemizdir.İlk kız arkadaşı 4 gün süren kapalı tesettürlü mesleği iyi fakat ilk buluşmada eşimi öpmüş ve eşimde oracıkta bitirmiş ilişkisini.Bende tam tersi açık bir bayanım onun kriterlerine göre değilim.Bende açık olduğum halde 5 vakit namazımı kılmam migren ağrısından ölsemde orucumu bırakmamam ve yine açık olduğum halde edepli olmam onun dikkatini çekmiş.Yürürken bile gözlerini yerden kaldırmıyorsun demişti bana .Sonrasında güzel bir bayan olmammış.Bende hep kapalı biriyle evleneğim demiş eşim onun kriterlerinde mayo bikini elbise askılı yok.Ama edebi sende gördüm demişti.Bense mantık evliliğiyle başlayıp sonrasında aşık oldum.Maddiyat en en en son sıradaydı .Ki öyle de oldu düğünden eşyaya eve herşeyi biz yaptık biraz yıprandık tabi ama önemli olan sevgi değer fedakarlık.Para zamanla olabilir ama evleneceğin insanda en önemlisi karakterdir bence

Yoo sormadim. O donem bendeki ego arsa degdiginden "beni secmeyecek de kimi seçecek. Tabi ki ben" diyordum. Evlenince egom büzüştü tabi.

Ben bu soruyu evlendikten sonra sormuştum eşime. Senin gibi eğlenceli ve çatlak birini bir daha bulamazdım dedi Maddi durumunu merak etmedim çünkü meslektaşız ve biliyordum Ama farklı camiadan olsa merak ederdim. Sonuçta maddi açıdan da bana denk olmalı. Erkekler maddi açıdan bayanlardan aşağıda olursa daha sonradan sorun çıkabiliyor. Çevremden öyle gördüm.

İlk karşı karşıya geldiğimizde evleneceği kişinin ben olduğumu anlamış, halbuki bir bilse ben karşıdan içimden çemkire çemkire geliyordum :) Gelirini sormadım ama giderini soraydım keşke, bayaa bir borcu varmış kendisinin.Pişman mıyım? Aslaaaa :)

neden çemkire çemkire geliyordunuz ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…