- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
kısss gülmesene :)))) şaka diyorum şaka valla tam gülünecek halim oluo bazen:))) geçen gün de bi fasülye yaptım yeme de çöpe dök:))) takır takır olmuş:)allaaaahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
YARILDIM GÜLMEKTEENNNdelikafadulden
ayyyy ben evlenince hepinizden cok vukuatim olur kesin:roflol:
o zaman aglaya aglaya bende sizi güldürürüm:roflol:
ayy geçen sene bu sıralar yeni evliyim..kayınvalidemleri kahvaltıya çağırmışız pazar günü,çay kaynıyo ocakta bende dolaba uzanayım dedim peçete alacaktım
,çaydanlığın sapına elim bir dokundu çay olduğu gibi ocağa,makineye,yerlere,halıya döküldü,ayy sinirden ağladım
resmen bir demlik çay bi de kayınvalidem geliyo düşünün:)) eşim de akıllı sen git şarjlı el süpürgesini getir,
açma düğmesine basacağı yerde temizlemek için açılan düğmesine basmasın mı,kapağı açılıp bütün tozlar halıya döküldü
,ama benim kulaklarımdan dumanlar çıkıyo resmen onu da görünce o derece gerildim
eşim gülüyo bi de utanmadan,bir bağırdım buna hepsine yardım etti de zar zor temizledik,...
düşündümm, düşündüm ama bulamadım kaydirigubbakcemile3 kızlar sizinki gibi vukuatım olmadı hiç ama ilk başlarda sık sık anahtraı kapının dışında bırakrıdımkafamçokkarıştı
hatta bir keresinde biz eşimle yatak odasındayken,karşı komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz yaşlı bayan açıp girmişti içeri firssttdaayyyy anahtarı unutmuşun kızım diyee
nasıl toparlandığımızı tarif edemem....
Anahtar kalsa bile yeni evli çiftin evine destursuz girilir mi dimi ama
bu bir vukuatsa evlendik evleneli ben bu vukuatı yapıyorum.hahah kızlarr cok guzeldii .. buları okumak cok hoşuma gidio .. ben de cok yakın bi ablamın anektodunu anlatayım pek vukuat sayılmazz ama acemılerin basına gelebilir :
efenım ablamız yenı evlenmış balayından yenı donulmuş hafta bası ışe başlanmış .eniştemız hergun ustunu değiştirip cıkardıklarını camaşıra atarmış yenı kıyafet giyermış haftanın son gunu sabahı eniştemız aşkım benim corabım kalmadı . sen camasırları yıkamadın mı ? demiş .O anda camasır yıkama zamanınn geldigini farketmış :) ondan sonra duzenını oturtana kadar haftada iki üç kez kocasınn camasırları yeterlı yeterlı değil mi kontrol etmeye baslamış :)
(bekarken camasır yıkama toplama katlama utuleme işlerini hep annesi yaparmış )
ay facia yaa vallaha ben olsam bende ağlarım o durumda hemde kayınvalide gelirken al sana beceriksiz gelin görünümükafamçokkarıştı
:roflol: offf cok korkuyoruuum valla ben evlenince en vukuatli üye ödülünü alirim yeminle:hooray: sempatiksalakcinnikısss gülmesene :)))) şaka diyorum şaka valla tam gülünecek halim oluo bazen:))) geçen gün de bi fasülye yaptım yeme de çöpe dök:))) takır takır olmuş:)
delikafadulden anammmmmmm:roflol:yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
balayımın en komik anısıdır bu anlattığım herkes güler.....
yaa düşünsene hemen laf olur diye düşündüm ama olmadı sanırsam..aa benim en komik vukuatım balayında oldu
eşimle su kaydırağından kayıyoruz,ben ağır ağır tin tin gitmeyi seviyorum etrafı seyrede seyrede delikafadulden
eşim de yatarak hızlıca kayıyo,ben daha havuza düşmemişim eşim arkamdan tam suya düşeceğim sırada boynuma bir çöktü,kendisi yaklaşık 1.90 boyunda 104 kg düşünün artık bende 53 kg yaklaşık 2 katım:1shok:
ben suyun içinde dilimi ısırmışım boynuma pat diye bir ağrı oturdu o an sudan çıkınca kafamı oynatamıyorum,
çok afedersiniz tükürünce kan geldi allah dedim bi yerim kırıldı harekette edemiyorum ya:1no2:meğerse dilim kanamış ısırdığım için,o gece bol kas gevşetici kremlerle masajlarla geçti,sırt üstü yattım
balayımın en komik anısıdır bu anlattığım herkes güler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?