Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

19 yaşındaydım eşimde 27 yaşındaydı 5 yıllık evliyim çok şükür iyide anlaşıyoruz erkeğin büyük ve en önemlisi yerine göre olgun yerine göre sana ayak uydurması lazım.

Merhaba. Biz evlendiğimizde. Ben 22 eşim 32 yaşındaydı. Çok şükür bir sorun çıkmadı. Eşim neşeli iyiki evlenmişim diyorum. Çünkü eşim beni çok iyi taşıyor başkası ile asla asla hele hele kendi yaşıma yakın biri ile mümkün değil yapamazdım. Eşime baksanız en fazla 35 falan gösteriyor. Ben ise 33/34 gibi duruyorum. O hiç yaşını göstermiyor. Çok şükür 8. Yılımıza girdik. Bir çocuğumuz var. Allah kısmet ederse ikinciside yolda🤗 bu aslında sınır konulacak birşey değil. Benim arkadaşım ile eşi arasında 2 yaş var. Hep diyor en az 8 yaş büyük olsaydı. Bu erkekler olgunlaşmıyor diye. Herkese göre farklı

Eşimle aynı yaştayiz😍 Evlendigimizde ikimizde 20 yaşındaydık.20 yasindada anne baba olduk.12 yıllık evliyim.Buyuk kızım boyum kadar.😁Dersenki gene eşinle mi evlenirsin.Evet gene eşimle evlenirim.Ama biraz daha geç evlenmek isterdim😁
Birçok kişiden aldığım cevap bu 😊

Ben 23, eşim 29'du. 2 senelik evliyiz.
Tekrar düşünme fırsatım olsa 28 den önce evlenmezdim. Hatta belki hiç evlenmezdim. :işsiz:
Böyle cevaplar hep bana teselli oluyor 😂 Teselli diyorum da genelde neden evlenmek istemiyorsun, neden etrafına bakmıyorsun diyenlere cevabım evlenenlerin genellikle bu şekilde söylediğini, o yüzden acele etmediğimi dile getiriyorum. 😊

Böyle cevaplar hep bana teselli oluyor 😂 Teselli diyorum da genelde neden evlenmek istemiyorsun, neden etrafına bakmıyorsun diyenlere cevabım evlenenlerin genellikle bu şekilde söylediğini, o yüzden acele etmediğimi dile getiriyorum. 😊

çok bireysel bir konu bu işte asla yaşla ilgisi yok. baksanız bizim yaş farkına çoğu kişi ideal der ama eşimde asla 30 yaşın verdiği olgunluk yok. o kadar çocuk ki. bende de hiç 25 yaşın gençliği ve enerjisi yok. kendimi bazen 50 60 yaşında hissediyorum. dolayısıyla anlaşamıyoruz ortasını bulamıyoruz.

tamamen evlenmeyi tercih edeceğiniz kişiye bağlı bu. iyi tanımalı analiz etmeli insan.
yoksa mutsuz olmak işten bile değil.
inanın şu anki hislerimi hissedeceğimi bilsem, ömür boyu bekar olacaksın deseler, bekar olmayı tercih ederdim.

Hayırlısı olsunnn beee abaaam:ıslık::KK70::KK70::KK70::KK66::KK30::KK8:yeterki gönüller bir olsun

Bunlar plan proje ile olacak seyler degil. Allah gonlunuze gore, kiymetinizi bilecek birini cikarsin

Ben:26
Sevgilim:34 yaşında aramızda 8 yaş var sorun mu asla değil nasipse önümüzdeki ayy nişan sonrada düğünümüz var

ben 32 eşim 42 yaşındaydı. 10 senelik birliktelikten sonra evlendik. Nasıl oldu bizde anlamadık ama 😂😂😂 15.5 aylık evliyiz 5.5 aylık bebeğimiz var e yaşlar geçince acele etmek gerekiyor 😂😂

Back
X