Evlendiğinizde yaşınız ve eşinizin yaşı kaçtı?

Eşimle aynı yaştayiz😍 Evlendigimizde ikimizde 20 yaşındaydık.20 yasindada anne baba olduk.12 yıllık evliyim.Buyuk kızım boyum kadar.😁Dersenki gene eşinle mi evlenirsin.Evet gene eşimle evlenirim.Ama biraz daha geç evlenmek isterdim😁

İyi günler arkadaşlar. 27 yaşındayım daha karşıma kimse çıkmadı. Bilmiyorum ne zaman çıkar, hayırlısını diliyorum. Önceden kendimden 3-5 yaş büyük biri olsa daha iyi olur diye düşünürdüm. Evlilik olayı geciktikçe yaş kriteri de büyüyor. 28-33 yaş 29-34 yaş uyumu sizce sorun olabilir mi? Evlendiğinde eşi 30-35 yaşlarında olan var mıydı? Yaş farkı açıldıkça ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor?
Ben 21 eşim 26 idi
Aramızda 5 yaş olmasından memnunum

Ben 20 eşim 28 yaşındaydı evlendiğimizde. Tabi eşim sporcu olduğundan yaşını göstermiyordu.
İlk görüşte aşktı. Yaş farkını hiç hissetmedim. Birine aşık olunca boy yaş kilo maaş vs hepsi sadece sayılardan ibaret oluyor.
Eşim demek bile garibime gidiyor 11 yıllık evliyiz ve hep sevgilim diye tanıtırız birbirimizi.

Ben 30 eşim 35yasinda evlendik daha 1 ay oldu yaklasik bizde sorun olmadi sağ olsun eşim hep idare eden alttan alan taraf oluyor. Genç olunca bana göre daha çocukça davranabiliyorsun belli bi olgunluğa ermek gerek bayan en erken 28 falan erkekte 30undan önce evlenmemeli bence
Erkek için yaştan ziyade olgunluk önemli sanırım. 30 yaştan sonra erkeklerde tahammül azalır mı acaba diye de bir sorum olacaktı ki siz cevapladınız. Karakter de çok önemli.

28-33, 29-34, 30-35 vs hep 5 yaş fark var zaten. Evleneceğiniz kişinin yaşı artıyorsa sizin de yaşınız, olgunluğunuz değişiyor.
20-25 birbirine uygun yaşlar değil bence ama 29-34 ve 30-35 arasında bir fark yok.
Bence yaş farkı en fazla 5 olmalı. Taraflardan küçük olan 30'dan büyük ise yaş farkı artabilir.

Ben oldum olası olgun erkeklerden hoşlanıyordum.kendi yaşıtlarım bana çok çocuksu geliyordu ben 24 eşim 31 yaşında çokta iyiyiz uyum acısından sıkıntı yok tek sorun ben yaşımdan daha da kucuk o da yasindan buyuk duruyor gorsel acidan.Adam komplekse girmeye başladı :KK48:

Ben 32 eşim 42 yaşindaydı evlendigimizde. Yaştan çok kafa yapisi onemli. Ilk tanistigimda 10 çok fazla diye düşünuyordum. Bir de ben yaşimı göstermem , esim yaşini gosterir. Simdilik sorun yok çok şükür

Ben 30,eşim 34'tü....daha öncesinde evlilik hiç düşünmüyordum,erkek için de 30 üstü evlilik için ideal diyorum...annemle babam arasında 10 yaş var ve maşallah parmakla gösterilirler...babam kendine iyi baktığı için fiziki açıdan da bi sorun yok,kadınlar daha çabuk çöküyor ve müthiş uyumlular..ruh eşini bulabilmek,birbirini tamamlayabilmek önemli olan yaşa takılmayın

Bizim aramızda 7 yaş var . Ben yaş itibariyle daha enerjigim eşim daha durağan.
Ama birbirimizi tamamlıyoruz. Önemli olan ruh yaşı ayrıca. Ben de yaşımdan olgun davrandigim için yakınız diye düşünüyorum.

Eşimle 28 yaşında evlendim eşim 27 yaşındaydı 6 yıllık evliyiz 4,5 yaşında kızımız var gayette iyiyiz. büyükmüş küçükmüş önemi yok yeterki sohbet edebileceğiniz biriyle evlenin yakın kız arkadaşlarımdan biride eşinden 5 yaş büyük evlendiklerinde arkadaşım 30 eşi 25 yaşındaydı 5 yıllık evliler ikide evlatları var onlarda gül gibi geçinip gidiyorlar

Bence erkek büyük olmalı bben22 yaşındayım eşim 27 ve maşAllah çok iyi anlaşıyoruz

Back
X