Evlendiginize pişman oldunuzmu ?

Siz neden pişmansınız ? Anlatın isterseniz belki duzelebilecek bir durumdur yardımcı olmaya çalışalım

Biraz once telefonda 1 saat 19 dakika boyunca inatci ve dediğim dedik olmadığını kabul ettirmeye çalıştı.
Hayır pişman değilim.
Aslında mutluyum da.
Ama evlilik için verdigim emeği, harcadığım enerjiyi başka kaynaklara yonlendirseydim, bayaga bakan, milletvekili en olmadı belediye başkanı falan olurdum.
Zira kendini 10 milyonluk şehir idare ediyormuş gibi hissettigim zamanlar oluyor.

Valla eşimi çok çok seviyorum ama evlilik çok zor ara ara pişman olduğum çok oldu bana göre değil dediğim evlenip ne b*k yedim dediğim hayallerim yarım kaldı dediğim büyük sorumluluk dediğim zamn zamn üstesinden gelemediğim özellikle evliliğimin ilk 1 yılı bu şekilde Farklı zorluklar ve sebeplerden bu fikirlerle geçti ama hep eşime çok aşıktım bir şekilde birbirimize Tutunduk daha sonra arkadaşlarım evlenince eşlerine falan bakınca eşimin kıymetini anladım şuan hamileyşm iyi ki eşim var diyorum zorluklar hala var ama İnsan zamanla ayak uyduruyor üstesinden geliyor

Evlilik pişman olunacak birsey değil ancak yanlış insanla evli olduğunu anlayıp pişman olan birçok insan var. Tabi bide iyi ki diyen insanlarda bir o kadar fazla. Ben çok şükür Allah utandirmasin da eşim ile evlendigim için çok mutluyum. Zamanı geri alsalar yine ona gönül rahatlığı ile evet derdim.

Back
X